Witkruis monument 2021 White farmers killed in South Africa
Jaarliks word name van vermoorde Blanke Boere en hul families hierby gevoeg – dis altyd hartseer en simpatie aan elkeen wat iemand verloor het.   Familielede woon die verrigtinge by, al is dit net ‘n troos daar is ander geliefdes wat hul vooruitgegaan het.  Ons moet nooit vergeet nie.   Woon dit gerus by dan sal u die werklikheid aanvaar wat in Suid-Afrika aan die gang is.   Dit is Volksmoord!!   Ons is slegs ‘n klein handjievol mense wat so uitgewis word, en selfs swart bemagtiging en regstelaksies word gebruik as teenvoeter om ons mense te verarm waar hul hongersnood in die gesig staar.   AS VOLK, het ons ‘n reg tot ‘n eie onafhanklike gebied, ons hoort nie saam kommuniste nie.   Die land gaan nie regkom nie – ons moet wegbeweeg onder kommunisme.

Image

*

White Farmers have been killed for more than 27 years now and it is still on-going today, while the president of South Africa explained on an international podium there are no attacks and murders against whites.  That is Genocide!!   

AS PEOPLE, we have an international right to independence and our own country and area.

What is in the YES of 1992 – referendum – a nothing, because those were manipulated at the end.

Daar was geen mandaat nie, daar was niks. Daar was ‘n ja en ‘n nee, maar daar was ‘n wegblystem in die referendum wat netso groot was as die nee stemme. Witkruise, aanvalle en moorde teenoor blankes.

https://www.youtube.com/watch?v=CJgfBVswVuo


*

2021 white farmers and their families been attacked and killed.

Dis nie omdat ons moet nie, maar dis omdat die regering geen erkenning gee aan die blanke Boere wat so aangeval en vermoor word nie.

Die Witkruis Monument is ñ gebeurtenis wat jaarliks gehou word, waar daar kruise geplant word ter herdenking aan Boere wat aangeval en vermoor was. Elke kruis verteenwoordig ñ persoon of soms dalk is daar families uitgewis.

https://www.youtube.com/watch?v=RBjLoAWgwH0

*

2020

Die witkruis volksmoord museum/monument , gelee net anderkant Pietersburg Limpopo

https://www.youtube.com/watch?v=WyLFp_EyNTs

*

“Shortened Steve Hofmeyr speech at the Witkruis Monument on 19 September 2020”

https://www.youtube.com/watch?v=BXn1pj88Nqo

*

2020

Verskeie motors, bakkies, motorfietse, trekkers en trokke het aan die konvooi deelgeneem wat deur die verkeerspolisie begelei is tot by die Witkruis Monument.

https://www.youtube.com/watch?v=2yZugNvtqZE

*

*

Human rights violations – Menseregteskending

Self-determination for the oppressed people

Boer-Afrikaner – Independent areas – volle soewereine Onafhanklikheid*

*

Farm attacks/tortures/killings – photos – Plaas moorde en aanvalle – foto’s
RAPES-VERKRAGTINGS


Attacks/Killings 1-15 May 2019

Witkruis monument Augustus-September

Wit kruis monument 2019

Farm attacks/killings – Annette Kennealy

Aanvalle – Moorde en Beveiliging


READ MORE ABOUT WHAT IS GENOCIDE (VOLKSMOORD)
Volksmoord – Genocide

Wit kruis monument 2019

Land expropriation – racism – South Africa

Genocide – Boer and Afrikaner (whites) people
THE NAMES OF TLU:

TLU – The Wall of Remembrance: Farm murders in South Africa, the list grows longer

5 gedagtes oor “Witkruis monument 2021 White farmers killed in South Africa”

  1. […] Dis hartseer, nes al die ander wat reeds vermoor is.   Tobias Spies (86) is in sy huis op Villiers in die Vrystaat aangeval en verskeie kere met ‘n vleismes gesteek.   Spies se vrou, Thea (82) is nie ernstig beseer nie. Die egpaar was 62 jaar getroud.Hierdie regering het geen saak met ons of ons vermoor word of ons uitgewis en verarm word onder swart bemagtiging en regstelaksies nie.  Hulle word waarskynlik ook vergoed vir al die misdaad wat onder hulle hand plaasvind.Die moord lied “kill the BOER” hits net meer haat en geweld aan om blankes uit te wis.  Ons enigste opsie hieruit is om ons eie onafhanklike land te verkry.   Die herstel van die Boere republieke soos dit hoort en was in 1900 met die ondertekening van die Vredesverdrag.   Dis voordat Brittanje hul tande geslyp het vir al die minerale van die spesifieke gebiede en die res van die land.   Daarom het hulle ook eers al die ander se grondgebiede geannekseer voordat hulle die Boere aangeval het.  Liberale blankes het destyds hul aan Brittanje se kant geskaar om die hele land as EEN eenheid te beskou onder die Unie van Suid-Afrika.   Heelwat persone in SA is van opinie, dit is blankes wat hierdie parlement beheer het.   Nee, dit is nie, dit is uit London gedoen.  Dis meestal Lords en Liberale blankes wat hul hier ingewurm het.    En dieselfde tipe het ook oud President Paul Kruger se lewe versuur om die Boere republieke binne te stroom vir stem en verblyreg.Na 1960 toe ons ‘n Republiek geword het en uitgetree het uit die Britse statebond, word wyle Dr Verwoerd in 1966 vermoor.  Hy is vir dade vermoor wat hy vals beskuldig is.   Apartheid is deur Engeland en deur swart/khoi san groepe self begin, nie deur ons nie.    Dus, aparte gebiede was daar reeds voor 1900, bekend as reservate en kroongebiede.   En in 1994 toe sluit die ANC weer by die Britse statebond aan om ons lewens meer te versuur.  Na Kodesa, onder grondeise, eis die hele spul khoi san en swartes hul grondgebiede op asof ons dit gesteel het.  Oor die 30 miljoen bly in die gebiede, met byvoordele (in Hansards), asook wetgewings en grondwet.  Dus, hoe kon enige blanke Boer hul grond gesteel het.  Brittanje het dit geannekseer, lank voor 1850 reeds.*Annette Jooste van Eeden killedFarm Killers in South AfricaFarmer killed and burnt in Nigel, SACouple killed at UmkomaasBlanke Boere aanval herleef – Farm attack and killings is still ongoingJune 2019 – Attacks/KilledWitkruis monument 2021 White farmers killed in South Africa […]

    Like

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s