Soros and Ramaphosa

The Presidency proudly tweeted pictures of President Cyril Ramaphosa meeting with US billionaire and liberal activist, George Soros and his son, Alexander in New York recently during September 2018.

soros ramaphosa anc

***
READ MORE – BACKGROUND

George Soros & Ramaphosa

Ramaposa en Verenigde Nasies

Suid-Afrika Parlement /South Africa Parliament

RAMAPHOSA ON HIS MISSION

Mandela and Soros

ANC “Freedom charter 1955”

Soros Plan – Hongarye

Monsanto – George Soros – Suid-Afrika

Soros planne – OSF.SA Monsanto

Suid-Afrika vs Zimbabwe

Ramaphosa faktor

Swart bemagtiging – B-BBBEE

“regstelsel”  – regters word deur die President aangestel !!!
The Bridge – Die Brug

 

Quote text of Errol Naidoo

This meeting is very bad news for faith, family and religious freedoms in South Africa.  George Soros is evil incarnate. He is the primary financer behind the global abortion “revolution, the global sexual rights agenda, CSE, decriminalised prostitution and attacks on religious freedoms.

President Cyril Ramaphosa is currently wooing global financers to invest billions in South Africa’s flailing economy. Years of mind-boggling ANC corruption  and  mismanagement of state resources have destroyed state owned institutions and seriously undermined the nations economy.

Government’s desperation for billions in investment to plug the holes in the ailing economy is the perfect scenario for George Soros to exploit. If the Gupta family could capture the ANC and wrought so much damage – imagine what Soros could achieve in SA with billions of US dollars.

However, the evidence of George Soros meddling in sovereign nations suggests, his  “Open Foundation Society” is the primary funder of the global abortion revolution, the relentless advance of the LGBTQ movement, the push for decriminalised prostitution  and Comprehensive Sexuality Education (CSE) and efforts to seriously erode religious  freedoms.

The ANC’s penchant for selling the nation to its wealthy benefactors means South Africa’s social policy could potentially be influenced via remote-control by liberal foreign groups.

If you think that is an exaggeration, remember the Gupta family hired and fired cabinet  ministers and CEO’s of State Owned Institutions with the blessing of the South African government.

Soros is also the financial backer of the anti-Trump movement in the US and provides  financial backing for radical far left groups on the University campuses of major nations.
In short, George Soros is a wicked individual who uses his vast wealth – not to alleviate poverty and inequality – but to promote a culture of death, social chaos and Subscribe Past Issues Translate RSS family destruction worldwide.

The ANC’s partnership with the Gupta family destroyed South Africa’s institutions and its economy. Mr Soros could potentially fund the ANC’s election campaign for a price. That price  would be eradicating the sanctity of life, destabilising faith & family and eroding religious freedoms.

Soros reportedly also funds the DA. This could explain the official opposition’s  unshakable solidarity with the LGBTQ movement and their unconstitutional attacks on religious freedoms.

George Soros name pops up wherever evil is perpetrated across the globe.   Ideologically, Soros and the ANC are perfect bedfellows. Like Soros, the ruling party supports abortion-on-demand, homosexuality, CSE, decriminalised prostitution and neutralising the Bible believing Church.

The SA government already has secret loan agreements with virulently anti-Christian  nations like China and Saudi Arabia. George Soros would complete this anti- religiousfreedom trifecta.

Consequently, The ANC, Soros alliance is truly a match made in hell.  For the sake of South Africa, please Pray, Vote Your Values and Stand for Righteousness.

Click to access 10032018-ANCSoros-A-Match-Made-In-Hell.pdf

***

Soos ons reeds weet werk Ramaphosa vir Soros as Adviseur en Soros se Open Society Foundation – een van die kommunistiese organisasies/partye wat ook die parlement asook Grondwet finansier.   Daarom is die aanslag so teen ons blankes gemik. …. en dit gaan nie ophou nie.

Soros en sy “agente” (ook die liberaal verligte blankes, die klassieke liberales),  is almal uit om te vernietig sodat alles gratis in hul skoot kan val – veral Suid-Afrika se minerale rykdom – daarom word die “grondonteienings” so afgedwing nes in Zimbabwe, eers op ons boere en dan op die res van ons.

Voel nie jammer vir enige persoon wat die Grondwet steun nie, of handjies vashou met die ANC – EFF – DA nie, nog minder die liberaal verligte blanke grondwetskrywers wat daarby betrokke is en dit probeer verdedig – hierdie grondwet is niks werd wat jy opgestel het nie en dit skend al ons blankes se menseregte en selfs meer – die deler is netsoos die steler.

Soos ons weet, is George Soros oorspronklik afkomstig van “joodse” afkoms daar uit die ou kommunistiese oosblokland Hongarye.  Hy het al openlik erken hy is nie joods nie, maar die “joodse geloof” aangeneem natuurlik vir sy eie agenda soos ons teen hierdie tyd weet, werk hy nie net in SA nie.   Die vorige regering het hom ook hier gehuisves.  Monsanto is ook deel daarvan, om voedselketting te beheer en te vernietig.  Let op wie almal word gefinansier vanuit die Monsanto kringe, al van voor 1994 af.

Helen Zille en Ramaphela werk ook vir sy Society sedert 1993 en selfs vroeër.  Soros het ook die Black Sash gefinansier waarby Zille en haar ma (joodse kommunistiese afkoms) betrokke was al voor 1970.  Die protesaksies wat hier aangaan in die land, korrupsie, anargie, rewolusie is niks anders as die baba van Soros nie, hy beheer dit ook in ANDER lande soos Europa en Amerika.    Lees asseblief die ANC se manifes (freedom charter) van 1955.

21 gedagtes oor “Soros and Ramaphosa”

  1. […] – B-BSEB-B-BBEECyril Ramaphosa “Empire” se geldeenheidCyril Ramaphosa “Empire” (1)Soros and RamaphosaAfrikanerbond – Johann Rupert – Remgro – RichemontAfrikanerbond – Afrikaner-Broederbond […]

    Like

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s