Mandela and Soros

‘n Foto van Mandela en George Soros, gemaklik aan die praat oor wat in Suid-Afrika gedoen moet word.   Dis waar, die parlement is van oorname af  deur die man Soros se organisasies beheer, hy is een van die finansiers.  Zille natuurlik het meegehelp hierin, want sy en Ramaphela werk dan vir Open Society Foundation.   Hoe gerieflik is Black Sash ook befonds deur dieselfde organisasie, wat Zille en haar ma bedryf het.  Die vorige bedeling en regering het presies geweet wie en wat die Black Sash is.   Alles om die rewolusie en kommunisme te bevorder.  Die twee se ontmoeting in Suid-Afrika was in 1994.  Foto’s het ook nog nooit gelieg nie.  Nes ons toekoms weggedobbel is in Dakar en ander lande, soos Zambië, London en Amerika – REEDS voor 1990.  Tot Swart bemagtiging was in 1989 bespreek deur die liberale blankes om dit op ons af te dwing.  Die “referendum” was maar net ‘n foefie ding om almal om die bos te lei.

George Soros and Nelson Mandela meet in Cape Town, South Africa, April 1, 1994.⠀⠀

George Soros and Mandela


Hoe geloofwaardig is dit nie – dat hy “vredesprys” kry, kwansuis opstaan vir almal se menseregte, terwyl hy op die uitvoerende komitee van die Kommunistiese party dien.  Hoe gerieflik om dit te mag glo en selfs die Grondwet wat “regte” beskerm.

Waar is ons eie identiteit, taal, kultuur as Afrikaners en Boere, en daar word in dieselfde gif toegelaat om ons ekonomies te verarm – ekonomies te plunder met swart bemagtiging.

Mandela se doel was om sy “legacy” te verkoop maar dit wat ons in Suid-Afrika as blankes ervaar het in 24 jaar is nie dieselfde as voor 1994 inteendeel.   Al ons mense, swart, bruin en elke volksgroep het sodanig verarm, juis omdat daar soveel korrupsie is, juis omdat daar net elites gevoer word met Swart bemagtiging.  Tot werkloses uit BRICS lande en immigrante uit Afrika is welkom, maar ons blankes mag nie hier werk nie.  Dit is Mandela se “LEGACY”

Meer oor die foto en fotograaf wat Mandela en Soros afgeneem het – who took this photo?
Who is Gregory

Gregory “Greg” Marinovich was born in South Africa in 1962. He is a Pulitzer Prize-winning photographer and is co-author of The Bang Bang Club, a nonfiction book on South Africa’s transition to democracy. He spent 25 years of his life doing news and documentary photography around the globe.

Marinovich won the Alan Paton Award for The Real Story of the Marikana Massacre. In the days after the massacre, Marinovich arrived in Marikana before first light. His Daily Maverick colleague Mandy de Waal had written about University of Johannesburg academic, Peter Alexander and his team’s research suggesting that there was another killing site apart from the shootings caught on camera.

It was one of the most shocking things that has happened in our recent history.

— Gregory Marinovich, Photojournalist, Filmmaker, Photo Editor and Member of the Bang-Bang Club

“I’ve seen enough of these massacres, these murder scenes,” said the Pulitzer-winning photojournalist, renowned for covering the violence during the transition towards democracy and later working in conflict zones around the world.

At what was later called the “small koppie” or “scene two”, he saw police markings identifying fatalities, blood and bullet marks. It dawned on everyone there that there was more to the story.

Murder at Small Koppie: The Real Story of the Marikana Massacre is about conflicting narratives. There’s Marikana where the police hid details of the killings to support their claim that officers acted in self-defence. Then there’s South Africa, where inequality and violence thrives, in contrary to the hope embedded in ideas of the miracle nation and Nelson Mandela’s rainbow-ism. Marinovich’s book exposes these contradictions.

Marikana was not the first betrayal of the ANC voter by the ANC, but it was what really brought into sharp focus.

— Gregory Marinovich, Photojournalist, Filmmaker, Photo Editor and Member of the Bang-Bang Club

Marinovich highlights that if the state can get away with murdering 34 people in a day and publicly lie about it, then it’s no surprise leaders haven’t taken accountability for the exposures of the Gupta email leaks.

I think Marikana is so significant for us. It’s such a point of no return. The bar was lifted on what they can get away with publicly.

— Gregory Marinovich, Photojournalist, Filmmaker, Photo Editor and Member of the Bang-Bang Club.

Marinovich is now based in the United States after receiving a Neiman Fellowship at Harvard. He also received a Taco Kuiper grant to assist his writing on Marikana. He currently leads a photojournalism unit at Boston University and is working on his next book. He’s doubtful Marikana’s victims will ever achieve the justice they seek, but he hopes his work might help to at least expose their truths.

THERE ARE ALSO LINKS OF MARIKANA TO RAMAPHOSA

~

Mandela International Day, an opportunity to celebrate Mandela’s legacy and his dedication to the protection of human rights, the fight against poverty, the elevation of social justice, and the struggle for peace and reconciliation.⠀

Mandela signed the first Black economic empowerment law against the WHITES in South Africa in 1997 and it was then implemented – is that a legacy, because it is still discrimination and racist laws.   It is an international crime against human rights.  Ramaphosa worked with his Parliament and Commission regarding B-BBEE laws and is in Hansards.  Various legislations.

READ ALSO MORE HERE
Ramaphosa and Soros

13 gedagtes oor “Mandela and Soros”

  1. […] Mandela was destyds al deel van die Soros deelname – kodesa, parlement en alles wat gevolg het, wetgewing, parlement, alles word befonds.   Mandela was part of Soros and his claims and funding in South Africa.  He was all part of the scheme of FW de Klerk. We do have not any rights today. Waar is ons identiteit, kultuur, werksgeleenthede in die sogenaamde demokrasie, ‘reenboognasie’ wat sedert 1994 steeds nie werk nie, met al die aparte trust en cpa gebiede vir swart en bruin? Mandela and Soros […]

    Like

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s