Onteiening ‘n tydbom – geen voedselIndien die kommunistiese regering en hul blank verligte vennote, nie hul korrupsie stop nie, nie ontslae raak van hul rassistiese en diskriminerende wetgewing teenoor blankes, tewete swart bemagtiging nie en hul onteiening wetgewing uitvoer, is dit ‘n kwessie van paar maande dan gaan daar moontlik geen voedsel wees in die land nie.   Dit het die ANC en vennote nie 20 jaar geneem om die land totaal en al af te breek nie – hul bolsjevistiese doelwitte te bereik.   

A chart showing the percentage of GDP accounted for by agriculture in Zimbabwe

*

Expropriation without compensation is to make land grabbing legal.   That happened all over in Africa, Zimbabwe too.

Millions of citizens of Zimbabwe and even other countries in Africa, already ended here in South Africa.  They all bought or get food and clothes from here.  The ANC can do already  expropriation under the current constitution. 

There were already more than 5000 farms bought with tax money by the anc government.   More than 6000 old empty mines have not been rehabilitated and a lot of damage have been done to old farms.  

If the communist government and its white liberal partners do not stop their corruption, do not get rid of their racist and discriminatory legislation against the minority white of South Africa, namely using black empowerment and carry out their expropriation plans, it is only a matter of a few months then there may be no food in the country. It did not take the ANC and their white liberals 20 years to completely dismantle the country – to achieve their Bolshevik goals.


*

We already stuck at the same page as Zimbabwe regarding expropriation of properties and hunger.   Zimbabwe started in 2000 with the same process of expropriation of everything.     The political parties of South Africa in parliament, is currently in the process of amending the constitution to implement land expropriation without compensation.

Farmers in South Africa were alarmed: “Expropriation without compensation is an economic time bomb”, the South African agricultural industry association AgriSA stated in a tweet to farmers, but all whites are in this communist path. If the country were to follow the example of Zimbabwe, the consequences could be dramatic, not only for its mostly white farmers, all of us.

Note – only in less than 20 years.  Where there was once a flourishing agricultural sector, with an abundance of wildlife and natural resources, the country is now in need of food imports to feed its population, of which over two thirds live in poverty. But food shortages are not the only factor which made the Zimbabwean government reverse around its former expropriation policies.

https://www.dw.com/en/land-reform-will-zimbabwes-economic-downfall-be-repeated-in-south-africa/a-41972001

*

The UN gave feedback about starvation in Zimbabwe during November and December 2019 that  5.5 million people in the countryside and 2.2 million in urban areas need help, and acute malnutrition has risen to 3.6 per cent, up from 2.5 per cent last year.    Eight of Zimbabwe’s 59 districts have acute malnutrition rates of over five per cent, which is unprecedented.
https://news.un.org/en/story/2019/12/1052621

*

Terwyl Zimbabwe burgers gejuig het oor hulle diktatorskap en vreugdevure gebrand het, is van blanke boere ontslae geraak.   Daarna het armoede en voedseltekorte op hul voorstoepe beland – dis alles wat hul oor hulself gebring het.   Liberale denkwyses ontmoetings rondom kommunistiese tafels.  Net ander ooreenkomste daar uit Engeland vir die oorhandigings.  

Ons in Suid-Afrika volg die “vals” demokrasie”, wat netso gaan eindig.  Die sogenaamde “demokratiese” grondwet stem ooreen met die 1955 ANC kommunistiese manifes. 

Omliggende Afrika lande, se wettige vlugtelinge en onwettige burgers vlug juis grotendeels na Suid-Afrika weens voedseltekorte, werkloosheid en armoede in hul lande, want dit word meestal gratis in SA uitgedeel.   Selfs die uit Afrika en China, word bevoordeel met swart bemagtiging en ons Boere moet ook aan hulle voorsien en dienste moet aan hulle verskaf word.  Dis ons en ons volksgenote wat erger ervaar en betaal vir die gerief van ander wat diskrimineer teenoor ons en al ons menseregte skend en probeer uitwis met moorde.

Dis nie altemit nie, in Suid-Afrika stuur ons op ‘n baie groot ramp af.   Dit sal net sekeres (en dit gebeur reeds) wat in die swart bemagtiging en bevoorregte posisies is, wat regeringsplase besit en beheer, wat voedsel gaan hê.   

Nes in Zimbabwe, gaan daar binnekort geen voedsel op die rakke wees nie en besighede sal genoodsaak wees om hul deure te sluit omdat daar niks gaan wees om te verkoop nie of selfs net een of twee keer ‘n week hul deure oopmaak as daar voorraad is.   Sekere voorrade gaan ook net ‘n sekere rakleeftyd ophê. 

Ironies hoe die “virus” gebruik (misbruik) is tydens die “beperking op verskillende vlakke”, die gewoonte by meeste van ons laat indring het dat sommige besighede se deure is sekere tye geslote – dis nie toevallig nie.

*

Swart bemagtiging is ‘n terreurdaad, rassisme en diskriminasie

Dink maar self hoe belangrik voedsel en water is.    Met water is Suid-Afrika vasgekelder in erge besoedelingsprobleme en heelwat bankrot munisipaliteite (as gevolg van swart bemagtigers wat nie die werk kan doen nie).

Die hartklop van enige land en veral hul ekonomie begin by die boer wat voedsel produseer.   Geen land kan sonder hul boere nie.

Daarna word ander belangrike sakegeleenthede soos minerale en besighede, verskillende beroepe, bygevoeg om ekonomies te groei.   Sonder voedsel sal daar geen voortbestaan wees nie.  Ongelukkig is almal nie in ‘n posisie om tuin te maak vir groentes nie, skape of beeste aan te hou of selfs varke en hoenders.    Indien daar geleentheid is, doen dit waar moontlik en neem volksgenote in diens in u eie belang om funksies te verrig.

*

Virus en swart bemagtiging

Die regering het die virus gebruik om slegs swart bemagtigers te bevoordeel, veral op ekonomiese front – hetsy hulle burgers of immigrante (onwettiges) is.    Maak u eie studie wie die donateurs was van hierdie befondsing en hoeveel korrupsie plaasgevind het.   Almal was ooglopend diskriminerend teenoor blankes en veral die kleinsake gemeenskap onder Boere en Afrikaner volksgenote (al is daar ook swartes of anderkleuriges wat werk vir die kleinsake besighede), is hulle ook tenagekom en weggewys. 

Die afgelope jaar met die virus, het miljoene sonder voedsel gaan slaap omdat daar geen inkomste is of soos aan hul belowe is nie.   Selfs eie volkslede gaan slaap honger al vir dekades weens die terreur van swart bemagtiging.  

Regerings wat beloftes maak, kom al ‘n lang pad, en dit het nie net by die ANC begin nie.    Dit is hier en daar waar dit Boere en besighede is wat agteroorgebuig het om ander wat nie voedsel het, selfs Boere wat ander Boere bystand verleen in tye van swaarkry en droogtes. 

Daar is baie van ons volkslede wat vir maande van krummels lewe indien dit wel beskikbaar is.   

Is dit regtig ‘n lewe, terwyl iemand soos Ramaphosa meer as 30 eiendomme het en ander groot plase met wild en beeste?   Terwyl die plaaslike bevolkings letterlik honger ly, was vrugte en selfs minerale na China en ander lande uitgevoer.   

Wat gebeur met al die minerale rykdom en inkomstes wat uitgevoer word?

*

Onteiening gaan die saak nie oplos nie, veral as die plase en plotte van Boere weggeneem word wat voedsel voorsien.   In ander lande gebeur dit ook, waar alle eiendomme afgeneem word en vir die regering of hul families gegee.  Daar word niks gevoel vir die plaaslike bewoners nie.  Natuurlik sluit dit nie die miljoene immigrante en onwettiges hierby uit nie, want hulle het dieselfde behoeftes as daar werkloosheid is.   Boere wat regtig voedsel voorsien en wat oor plotte en plase beskik, waar daar onteiening beplan word, gaan nie vir voedselproduksie gebruik word nie.   Dit het nie in ander lande gebeur nie.


*

Swart bemagtiging wetgewing – Black economic empowerment legislations
Inhoudsopgawe B-BBEE Index

1955
Fifteen key points on the ANC manifesto

Dis nie in publieke belang nie
Is this really Land expropriation?

Regstellende aksie het reeds voor 1990 begin
Regstellende aksie – Affirmative Action – Dakar 1989

Sonder ons medewete is daar gekonkel met kommuniste
Dakar 1986 – Notes of H Giliomee

Dakar en Kodesa is deur George Soros befonds, nes die grondwet, parlement en wetgewings.
Dakar-Kodesa 1982-1986-1994

Lees op wat het in Romenië gebeur.   
Romanian communism – Nicolae Ceausescu

SA is nie ver weg van Zimbabwe nie
Unemployment – SA  communism – bolshevism

Wat is Bolsjevisme
Communism:   Bolshevisme – Kalergi

Rooi rewolusie
Communism – Bolshevism – Revolution

Landbougrond
Grond geskik vir landbou-doeleindes


*

Zimbabwe – South Africa

Zimbabwe Land reform – revolution

Zimbabwe – farmland

Zimbabwe – food insecurity disaster

Zimbabwe – “bread basket” into a “basket case” ~~~ No farmer – No food

13 gedagtes oor “Onteiening ‘n tydbom – geen voedsel”

  1. […] *Die liberaal verligte blankes het met Kodesa (1991-1994) almal ingesit met hierdie eiendomsartikel en selfs met die huidige artikel, kan enige eiendom “vervreem” word, want daar is al heelwat wetgewings daarvoor ingestel deur die meerderheid van die party.  Ons enigste opsie is om ons ou Boere republieke, wat onafhanklike status gehad het voor 1910, terug te kry, waar ons in die gebiede ons ons eie leiers kan kies en oor onsself regeer soos wat dit was.  Gebiede sonder enige Trust-CPA-Reservate-Tuislande en Britse Kroongebiede van ander volke, waaroor ons in elk geval geen seggenskap oor het nie.    Grondeise is CPA of Trustgebiede (ou Tuislande of Reservate / Britse Kroongebiede). Nog altyd was dit so, internasionaal, dat hulle die reg het om oor hulself te besluit en tans gebeur net die teenoorgestelde waar ons blankes stelselmatig uitgewis word.  Daar word ander volke ook vermoor, maar dis nie nou ter sprake nie.Ons as Boere en Afrikaners, het ook regte, wat ons misgun word, waar ons vandag onderdruk word met verskeie wetgewings.   Selfbeskikking was nie met Kodesa onderhandel nie – moontlik wel op die tafel. In 1994 was daar ‘n ooreenkoms aangegaan, waarna dit ondersoek was en daardie aanbevelings is duidelik waar ons gebiede is (en selfs ander wat bygevoeg kan word.  Indien die Zoeloes, Khoi san en ander volke hul gebiede kon behou het, het ons net soveel reg as hulle.  Daar is oor die 8840 tradisionele Khoi san en swart leiers wat erkenning geniet het – en hulle dit ook voor 1994 gehad.  Tuislande het almal stemreg gehad 1961-1994.  Suid-Afrika bestaan uit verskillende minderheidsvolke en die Khoi san en Swartes is nie almal verbonde aan net een etniese volk nie.  Ons is almal verskillende op alle vlakke.*RELATED INFORMATIONGovernment – ANC do have most of the land in SAState-owned land  – 25 years laterExpropriation of land  –  Violation of international rightsParliament SA: Expropriation without compensation –  ConstitutionExpropriation of propertiesSA Expropriation Bill March 2021This plan is already in place …Development of One Plans – Ramaphosa***If the ANC change their liberal communist constitution, they can do what they want, without compensation – not only land, ALL properties, as well as shares, everything.     March 2019 – Farmers union TLU SA has accused President Cyril Ramaphosa of implying farmers are land thieves and demanded that he provide proof.Ramaphosa : “Farmers/Whites are thieves” – accusations > expropriationWHERE ARE THE PROOF  FOR THIS?&It was on 21 March 2021 that the Expropriation Bill of 2020 was published, which was gazetted on 9 October 2020.   It has since been introduced as part of the Parliamentary process in the National Assembly.    In his address, Ramaphosa said that government would release around 700 000 hectares of state land for agricultural production this year in addition to the 44 000 hectares of state land for land claims.     By the end of May, the ad hoc committee on land expropriation is expected to finalise the Bill on amendments to Section 25 of the Constitution to allow for the expropriation of land without compensation.    Section 25 outlines the requirements that the state has to comply with if it wants to expropriate property. It must be for a public purpose or in the public interest and “just and equitable” compensation must be paid.Government bought agricultural land (more than 5000 farms) since 1994 with tax money, why did they not give that out to those that are alread farmers?   The ANC, EFF and other supporters sang liberals songs that whites stole all the land – that is impossible.   Millions of hectares of land were claimed since 1994, old tribal land (Reserves – Homelands or Crown land since 1840 until 1961).   Most Reserves changed to Homelands (to receive full independence) after 1961.  Khoi san and Blacks are not LANDLESS.16 Junie / June 2021The 7.5 million black ownership in SAThey all complained they are landless – that is not the truth.  Khoi san and ethnic blacks are not landless, they still live on their tribal lands that belong to only them, to nobody else.  White people can not buy any of their tribal land or areas .   They changed legislations to CPA and most of landclaims are today either CPA or trustland.The question is – are they then part of South Africa or still under the British jurisdiction?   White people in South Africa can not buy any land in the CPA or Trustland areas.Khoisan and different black groups onlyTraditional houses – South AfricaKhoi san areas Richtersveld – KHOISAN AND CPAKhoi san areasRichtersveld – DiamondsZulu areas (Ingonyama trust is more than 9 (18) different tribal areas)Zulu people – Ingonyama TrustlandZulu kingdom – Ingonyama TrustAgreements and legislationIngonyama Trustgebied (en andere)Indigenous land (old homelands) – Trustland  – CPA  – landclaimsOnteiening  ‘n tydbom – geen voedsel […]

    Like

  2. […] FOR ZULU PEOPLE ONLYZulu kingdom – Ingonyama TrustAgreements and legislationIngonyama Trustgebied (en andere)KHOI SAN AND BLACKS ARE NOT LANDLESS SINCE 1854Indigenous land (old homelands) – Trustland  – CPA  – landclaimsNO FARMER – NO FOOD – HUNGER IS WAITING FOR ALL OF USOnteiening  ‘n tydbom – geen voedsel […]

    Like

  3. […] Onteiening ‘n tydbom – geen voedselFood and VitaminsNetherland – Food – farming – landZimbabwe – “bread basket” into a “basket case” ~~~ No farmer – No foodKiwi fruits – vrugteTurksvye – Prickley pearsQuercetin – Onion, fruits … […]

    Like

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s