Glutathione Anti-oksidant

*

Die geheim van glutathione is die swael (SH) chemiese groepe wat dit bevat.  Swael is ‘n taai, stinkende molekule en kom voor in verskeie voedselsoorte.    Swael tree op soos vliegpapier en al die slegte dinge in die liggaam plak daarop, insluitend vrye radikale en gifstowwe soos kwik en ander swaar metale. Normaalweg word glutathion in die liggaam herwin – behalwe wanneer die toksiese lading te groot word.   Dieët is belangrik om liggaams funksies te herstel tot wat dit behoort te wees.   Medikasie mag werk en alles vernietig, maar voedsel behoort dit ook te doen met ‘n gesonde dieet.

7 Foods Rich In L-Glutathione that You Must Eat NOW! – Wellbeing Nutrition

*

Anti-oksidante, veral glutathion, se werk is om vrye radikale en oksidatiewe stres teen te werk – die dinge wat ons lewens verouder, DNS beskadig wat tot siekte lei.     Glutathione is een van die liggaam se belangrikste en kragtigste anti-oksidante wat deur die liggaam self produseer word en met die regte voedingstowwe genuttig word.   Anti-oksidante is stowwe wat oksidatiewe stres verminder deur vrye radikale in die liggaam te bestry.      Dit bestaan hoofsaaklik uit drie aminosure: glutamien, glisien en sisteïen.

Glutathione kom voor in heelwat voedselsoorte wat ons liggaamsfunksies kan verbeter en versterk.    Die goeie nuus is dat jou liggaam sy eie glutathione produseer. Die slegte nuus is dat gifstowwe van swak dieetbesoedeling, gifstowwe, sommige medikasie, stres, trauma, veroudering, infeksies en bestraling alles jou glutathion uitput. Die belangrikste ding is om elke dag genoeg antioksidante in te neem om die daaglikse bombardement wat ons in vandag se chemiese gevulde en stresvolle wêreld in die gesig staar, die hoof te bied.

*

Mikrobioomtransformasie doodmaak parasiete, Candida en ander.

*

Essensiële olies

Pampoensaad, organum, kaneel, vinkel

*

Zucchini Noodles | The Recipe Critic

Voedsel vir die brein, opgeblasendheid, parasiete, kandida

Baie van ons besef nie dat kandida ‘n vorm van swam en ‘n menslike parasiet is wat op jou koste voed en jou van baie noodsaaklike voedingstowwe ontneem nie. Jy het dalk ‘n wit laag op jou tong, mond- of genitale sproei of ‘n jeukerige lies ens – dit is alles oorgroei van kandida.

Verskeie produkte in ons huise kan aangewend word om parasiete en selfs swaar metale uit ons organe en bloedstrome uitneem.

knoffel
gemmer
borrie
pampoensaad
rooipeper
kokonut olie
organies appelasyn (met moeder)
bitter spanspek
peperwortel
fenegriek saad
kaneel
tiemie
organum olie (1-3 druppels)
naeltjies
suurkool en kimchi
papaja saad
granaat
seewier
Pau D’arco Tee

https://rejuv.co.uk/detox/anti-parasite-foods-to-support-a-healthy-gut/

*

Bruinrys is om verskeie redes uitstekend vir jou gesondheid en welstand. Dit is gelaai met selenium, wat die hoofrede is dat dit ‘n glutathion-voedsel is. Hierdie verbinding is nuttig om glutathion te genereer en aan te vul, benewens om jou te help om jou gewig onder beheer te hou. Dit is ‘n veselryke kos wat jou sal help met jou spysvertering en energievlakke.

How to Roast Asparagus | Easy Roasted Asparagus — The Mom 100

Wei  (dit kom  ook voor in biesmelk)  (ook in sekere jogurt en kaas produkte)

Bioaktiewe wei-proteïene is ‘n groot bron van sisteïen en die aminosuur boublokke vir glutathione sintese.   Die wei-proteïen MOET bioaktief wees en van nie-gedenatureerde proteïene gemaak word (“denaturering” verwys na die afbreek van die normale proteïenstruktuur). Kies nie-gepasteuriseerde en nie-industrieel vervaardigde melk wat geen plaagdoders, hormone of antibiotika bevat nie.

Wei-proteïen is ‘n aanvulling wat mense saam met weerstandsoefeninge gebruik om spier proteïensintese en die groei van maer spiermassa te help bevorder. Ander moontlike voordele sluit in om te help met gewigsverlies en die verlaging van cholesterol. Melk word gemaak van twee proteïene, kaseïen en wei.

*

Die vloeistof wat uit jogurt of kaas gefiltreer word, word vloeibare wei genoem. Die wei van kefir het unieke voeding, probiotika en proteïene vir byna geen kalorieë nie! Kom meer te wete by http://www.KefirLove.com

The liquid that is strained from yogurt or cheese is called liquid whey. The whey strained from kefir has unique nutrition, probiotics and proteins for almost no calories! Find out more at http://www.KefirLove.com

Gesonde denke en gesond leef is noodsaaklik vir geestesgesondheid sowel as algehele welstand. Jy kan stres, angs en depressie aansienlik verminder deur ‘n positiewe ingesteldheid, gesonde eetgewoontes, selfliefde, selfversorging, oefening, ontspanning en ‘n algehele gesonde leefstyl in te voer.

https://www.supersensitivesandi.com

*

Wei-proteïen kan die immuunrespons by kinders met asma verbeter. Een klein studie wat 11 kinders betrek het, gepubliseer in die International Journal of Food Science and Nutrition, het bevind dat kinders met asma wat twee keer per dag vir 1 maand met 10 gram wei-proteïen aangevul is, ‘n verbeterde immuunrespons gehad het.

Bloeddruk en kardiovaskulêre siektes: Navorsing gepubliseer in die International Dairy Journal het bevind dat drankies wat met wei-proteïen aangevul is, bloeddruk aansienlik verlaag het by pasiënte met hipertensie; hul risiko om hartsiekte of beroerte te ontwikkel was ook laer.

foods for boosting glutathione

*

Swael is ‘n belangrike mineraal wat natuurlik in sommige plant- en proteïenvoedsel voorkom.   Dit is noodsaaklik vir die struktuur en aktiwiteit van belangrike proteïene en ensieme in die liggaam. Veral swael word benodig vir die sintese van glutathion.  Swael word in twee aminosure in voedsel aangetref: metionien en sisteïen. Dit is hoofsaaklik afkomstig van dieetproteïene, soos beesvleis, vis en pluimvee. Daar is egter ook vegetariese bronne van swael, soos kruisbloemige groente soos broccoli, brusselse spruite, blomkool, boerenkool, waterkers en mosterdgroente. Allium groente, insluitend knoffel, sjalotte en uie, verhoog ook glutathione vlakke – waarskynlik as gevolg van hul swaelbevattende verbinding.

*

Ander noodsaaklike elemente is en kan ook met voedsel aangevul word is B-vitamiene (naamlik B2, B6, B9 en B12), vitamien C, E, alfa-lipoïensuur en N-asetielsistien.

Okra is ook ‘n bron van antioksidante. Okra, sy peule en sade bevat ‘n verskeidenheid antioksidantverbindings, insluitend fenoliese verbindings en flavonoïedderivate, soos katekiene en quercetin. Okra verskaf ook ‘n bietjie yster, niasien, fosfor en koper. Vitamien A, C, B6, K, Kalsium, folaat ens.

Oor die algemeen is vitamien D3 en K2 noodsaaklike voedingstowwe wat ‘n wye reeks gesondheidsvoordele bied. ’n Gebalanseerde dieet en gereelde sonblootstelling kan help om te verseker dat die liggaam ’n voldoende voorraad van hierdie vitamiene het, maar aanvulling met ’n hoëgehalte vitamien D3- en K2-aanvulling kan help om enige leemtes in jou dieet te vul.

Okra

A Seed-To-Stem Celebration Of Okra | WUNC

*

Tekorte

Dit is moeilik om te bepaal dat ‘n tekort hieraan kan bydra tot ‘n aantal toestande, insluitend om altyd moeg en uitgeput te voel, gebrek aan energie, swak slaap, pyne en breinmis.

Bronne

Top 8 Glutathione Rich Foods & a Much Easier Alternative

https://wellbeingnutrition.com/blogs/listing/l-glutathione-rich-foods

https://www.medicalnewstoday.com/articles/263371#:~:text=Whey%20protein%20is%20a%20supplement,two%20proteins%2C%20casein%20and%20whey.

https://www.medicalnewstoday.com/articles/263371#muscle_building_and_weight_loss

https://www.linkedin.com/pulse/you-running-low-glutathione-sue-worrall

The Best Foods To Boost Your Body’s “Master Antioxidant”

https://www.linkedin.com/pulse/why-vit-d-k-rock-twosome-sue-worrall?trk=article-ssr-frontend-pulse_more-articles_related-content-card

Top 8 Glutathione Rich Foods & a Much Easier Alternative

https://www.medicalnewstoday.com/articles/311977#_noHeaderPrefixedContent

Are You Running Low On Glutathione

*

MOENIE DIT WEGGOOI NIE
Wou jy ooit weet wat om te doen met al die wei wat jy oor het van die maak van kaas of jogurt?   Drink dit of verwerk dit in voedsel, slaai, ens.

*

Oefeninge en GENOEG SLAAP is belangrik.  Sonder slaap kom niks tot rus nie.  ONTSPAN.

Wees aktief waar moontlik.   Stap, hardloop, swem of fietsry.

Oefening verhoog jou glutathionvlakke en help daardeur jou immuunstelsel, verbeter ontgifting en verbeter jou liggaam se eie anti-oksidant verdediging. Begin stadig en bou tot 30 minute per dag van kragtige aërobiese oefening op soos stap of draf, of speel verskeie sportsoorte. Krag opleiding vir 20 minute 3 keer per week is ook nuttig.

*

VERWANTE INLIGTING

Natuurlike produkte  – Tips

Quercetin  –  Uie, groentes en vrugte – Vitamien P

Vitamines and Minerals

Shiitake mushroom – sampioen

Mushrooms Spain

Mushrooms

Mushrooms – Greece, Bulgaria, Turkey

Mushroom history

Loerierblaar – Bay leaf

Kiwi fruits – vrugte

Turksvye –  Prickley pears

Lettuce – Slaaiblare

Vitamines and Minerals

Cabbage, lettuce – Vit K, C, A etc

Food chain  Voedselketting

Quercetin – Onion, fruits 

Quercetin immune system

All people need food

Immune system  Food  juices Celery

Healthy food  – Gesonde voedsel

Geen boer – geen voedsel

Onteiening ‘n tydbom – geen voedsel

Waatlemoene – Watermelon – Hydroponic

Human Rights Whites/Menseregte – blankes

Een gedagte oor “Glutathione Anti-oksidant”

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s