ABN en Dinokeng

Vind meer uit oor wie en wat die Afrikaner Burgerlike Netwerk (ABN) is en waar pas Dinokeng in die prentjie.  Nie alle blankes, Afrikaners of Boere is deel van die ABN wat samesprekings voer met mekaar en ook met regering, wat selfs glo dat die Grondwet onfeilbaar is.  Hoeveel van hierdie groepe waarna verwys word, was in 1994 betrokke by Dakar, Idasa en Kodesa?    Daar word aan ons voorgehou dat die ABN is 20 Oktober 2011 bekendgestel, terwyl die netwerk reeds in 2009-8 agter die skerms (geheim) beplannings gedoen is wat ons as volk direk raak.   Die ABN was laaste nog onder voorsitterskap van Flip Buys.   Die ABN het  uit die Dinokeng proses ontstaan en is deur dr Mamphela Ramphele ge-inisieer.   Sy is deel van die OSF-SA van George Soros wat ons parlement beheer saam met Black Sash, waaraan sy ook gekoppel is.  Zille is ook saam OSFSA.

ABN soros en ander

Prof. André Duvenhage van die PUK-kampus van die UNW is reeds in 2009 deur die ABN gekontrakteer om ʼn scenario-raamwerk vir die Afrikaner as volk uit te werk.   Prof. Duvenhage het daarop die betrokke scenario’s met die medewerking en skriftelike insette van sowat een-en-veertig ander vooraanstaande Afrikaner wetenskaplikes en -kundiges saamgestel.   Meer later hieroor.

Waar is daardie mandaat waar daar oor ‘n volk se toekoms besin word?   Multi-kultuur organisasies het nie bevoegdhede nie en kan slegs namens hul lede besluite maak en nie namens enige volk nie.

Dit is betreurenswaardig dat hierdie gesprekvoeringe voor 1994 moes plaasgevind het en nie na 17 jaar later nie.  Om nou te verwag dat almal na die liberaal verligte blankes of Idasa (Soros) se pype moet dans om die grondwet wat hulle daargestel het, te eerbiedig, verdien geen respek nie.

Elke volk het ‘n bestaansreg en internasionale reg tot selfbeskikking.   Daar is geen mandaat hoegenaamd om namens enige minderheidsvolk, altans die Afrikaner en boere besluite te maak nie.  Hul lede het hul waarskynlik die mandaat gegee, maar nie om namens die res van die volksgenote te “onderhandel” nie.  Vir ‘n eerste keer is bykans alle onderhandelinge buite die landsgrense gewees om hul eie liberaal denkende doelwitte te versterk.
***

Die volgende organisasies is by die ABN betrokke en ironies genoeg was heelwat betrokke gewees tydens die Kodesa / Idasa onderhandelings in Dakar en Suid-Afrika (1983-1994).  Heelwat van hierdie samesprekings het in geheimsinnige plekkies plaasgevind in “REëNBOOG KAMMALAND”, sonder mandaat en medewete van die res van ons.   Vervolgens het hulle ‘n “grondwet” onderhandel wat hulle pas en na jare word daar gepoog om hulle grondwet met respek te behandel / onderhou:

“In die ABN word studies en indiepte-ontledings oor Suid-Afrika gedoen vir aksieplanne. “Ons is in gesprekke met verskillende groepe en organisasies om vas te stel of dit moontlik is om, met ’n gemene deler soos die Grondwet en wat dit omvat, saam te werk.”

Dit moet gesien word in konteks saam met die reeds gepubliseerde verslag van die Afrikaner Burgerlike Netwerk wat saamgestel is deur proff Andre Duvenhage en Jaap Steyn en wat reeds tot die beskikking van alle organisasies gestel is: “Die kommer oor die toekoms het die Afrikaner Burgerlike Netwerk (ABN) gemotiveer om scenario’s te laat ontwikkel vir die Afrikaners op pad na 2020.

Die volgende organisasies is by die ABN betrokke: AfriForum, Afrikanerbond, Agri-SA, ATKV, Dames Aktueel, Die Dameskring, die Suid-Afrikaanse Akademie vir Wetenskap en Kuns (in waarnemende hoedanigheid), Die Voortrekkers, Erfenisstigting, FAK, Fedsas, Helpende Hand, Jong Dames Dinamiek, Oraniabeweging, Rapportryerbeweging, SA Onderwysunie, Solidariteit, Solidariteit-Navorsingsinstituut, die Transvaalse Landbou-unie, Voortrekkermonument en die Vereniging van Regslui vir Afrikaans.”

Ons indruk is nog steeds dat Agri SA deel is van die proses en in die lig daarvan is die steling in die onderhoud gemaak. Daarom is dit in Agri SA se hande indien u so voel om hom te distansieer van die ABN proses en uitkomste. Dit kan gedoen word na die ABN, waarvan Solidariteit die sameroeper is en die AB slegs _ deelnemer. Agri SA sal sy afstand dan teenoor die twintigtal organisasies moet stel.

Die volgende aanhaling wat in die onderhoud gebruik is “Ons meen daar is plek vir ’n burgerlike organisasie oor kulturele grense heen wat Suid-Afrika eerste sal stel, die Grondwet in stand sal hou en grondwetlike waardes sal bevorder.

ABN werksaamhede na 17 jaar gestig sluit nie alle Afrikaners of Boere (blankes) in

Blanke vroue organisasies en kerkverenigings het by die ANC se vroueliga aangesluit – oor die 32000 blanke lede.   Oor die FW de Klerk stigting wat hand op die blaas is met kommuniste uit veral Oosblok lande en hul verdediging van die huidige “sogenaamde demokratiese” Grondwet.

Wat verder opvallend is, is Orania betrokkenheid en is dat daar die laaste paar jaar so aangedring op “Orania” as ‘n “volkstaat”, wat ook tydens die ondersoeke van die Volkstaatraad aan die lig gekom het, maar min van ons volkslede is te vinde vir so ‘n klein plekkie sonder dienste en infrastrukture, wat weer van die grondaf gebou moet word.

Wanneer daar na ons geskiedenis gekyk word, is daar ‘n duidelike streep teen al hierdie geheimsinnige organisasies en beplannings agter die ander se rug.  Dakar en Idasa is maar een so ‘n voorbeeld waar daar besluite geneem is wat ons almal raak, sonder enige mandaat.  En dit was om die land, die vorige regering, ons volk op ‘n skinkbord te oorhandig en na 1994 kan gesien word hoe word die land letterlik afgebreek tot op die grond.

Reddingsdaadbond van 1939

Wedersydse vertroue om so ‘n geheime organisasie te skep bestaan glad nie en word daar groot ogig gekyk na die dade van die Broederbond lede, veral na die Reddingsdaadbond van 1939 wat met honderde duisende blanke armoede geld geskep was.  Vandag is al hierdie maatskappye Swart bemagtiging en trek niemand van ons voordeel daaruit nie.   Die Reddingsdaadbond is juis begin om armoede onder ons mense hok te slaan om vir onsself verantwoordelikheid te neem en werksgeleenthede te skep, maar as daar op hierdie spoor teruggegaan word, is dit allesbehalwe die geval.  Ons voorouers het heelwat tot hierdie fonds bygedra maar slegs sekere elite groepies is hierdeur bevoordeel.  Meer inligting volg later.

 

 

Advertisements

Een gedagte oor “ABN en Dinokeng”

Lewer kommentaar

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s