Sandkorrel Hartklop

Die Grondwet van Suid-Afrika is gedurende 1992 tot 1994 met ‘n bloedrooi kommunistiese draadwerk deurweek en opgebou tot waar dit vandag is.  Radikale rewolusie, gruwels, verkragtings, misdaad en korrupsie beheer die land.   Ongelukkig vir diegene wat op demokrasie gehoop het, moet maar weer gaan besin en ondersoek instel hoeveel elke blanke (Boere en Afrikaners) al moes prysgee vir die “demokrasie” (kommunisme).   Dit bevat pretensies, valsheid  en is “subtiel” aan die internasionale netwerke blootgestel.   Dit word nie net aan die leek voorgehou om te mislei dat dit “demokraties” is nie, maar maak ook pad vir die kriminele en radikales se vyfster in tronke.   Selfs van ons eie volkslede word mislei en val vir die kommunistiese grondwet as opreg as enigste ware oplossing.  Op sommige regsbanke word uitsprake nooit konsekwent uitgespreek by ernstige misdaad nie.

Die Kalahari

Related image


Vandag se sandkorrels soos op die foto in die Kalahari, sal nie meer daar wees oor ‘n dag of twee nie.  Enige voetstappe sal deur die sand verslind word.  Sandkorrels word verder gedra deur die wind waar dit later ‘n wyle ‘n rusplekkie in vrede vind.   Dis hoe Suid-Afrika se parlement, die grondwet en veral die regstelsel en menseregte kommissie is.  Die president van die land stel die regters aan volgens hul eie kommunistiese grondwet.

Bestudeer die kommunistiese grondwet en weet wat jou internasionale regte is wat sedert 1994 geminag en geskend is.  Gepaste wetgewings is die afgelope 25 jaar deurgevoer en bykans alles is aan swart bemagtiging gekoppel,  diskriminerend en rassisties teenoor die blanke minderheidsvolk.

Basis

Onder normale omstandighede, is die Grondwet van enige land die basis vir die nasie wat in daardie land woon en verteenwoordigend is.  Hierdie land is egter nie ‘n normale gebied nie en maak geen voorsiening vir ons as blanke volk nie.  Dit is ‘n boekie wat daagliks soos ‘n hartklop voortsnel tot op die rand van die afgrond.

Voor 1994

Wie kan nog onthou wat Kodesa was en waarom dit plaasgevind het.  Wie is die skrywers van die Grondwet – heelwat interessante blanke name daarop teenwoordig?   Wat het die blanke liberale wagters in Dakar en Amerika gaan soek om na 1994 verder te troetel?

Daar was nie gekommunikeer nie:
Konserwatiewe blanke bevolkings se deelname in Suid-Afrika

Sedert 1994 met die nuwe kommunistiese meesters aan stuur, verteenwoordigend is aan al die top strukture van die land, alle vlakke van regering sowel alle staatsinstellings en bank instellings,  vou die een “staatsorgaan”  na die ander.    Alles te wagte natuurlik en met ‘n radikale ekonomiese vernietigingsplan.   Korrupsie is sedert 1994 so fel en elke skenking buite landsgrense word netso opgeslurp deur die elite mafia in die land.

Wie befonds die Grondwet – Founding Members.

No automatic alt text available.

Vir die oningeligte op grondvlak, die armoediges en rykes, die goedgelowiges, ondersteuners van die politici,  is dit ‘n sandkorrel in die woestyn en bly dit net ‘n daaglikse versaking en selfvernietigingsproses .

Vannag waai die wind weer anders en later word daar ander uitsprake gemaak oor dieselfde tipe misdaad.   Sakke word geruk.   Steeds word daar nie aandag aan die werklikheid en dieperliggende oorsake om elkeen in hierdie land te respekteer, gegee nie.   Diegene wat aan die kortste end trek, word gereeld op veral media platforms of podiums geplaas en verantwoordelik gehou vir die kommuniste se eie onbevoegdhede en onbekwaamhede.

~

Inhoud is liberaal, ‘n dodelike vernietigingsproses

Enige demokratiese grondwet het normaalweg ‘n beleid wat saamgestel is waaruit wetgewing voortvloei.    In Suid-Afrika speel die Provinsies ook hul rol tydens aftakeling.

Demokrasie, wat onder andere verskeie ooreenkomste internasionaal bevat word meestal summier op ‘n daaglikse basis vernietig.   Ondertekening van sulke verdrae slegs ‘n vals vlag.
Hartklop

Vergelyk die huidige grondwet van Suid-Afrika, wat kwansuis gebou is op “demokrasie” met ‘n mensehart.     Voel jy soms jou hartklop of aanvaar dit as ‘n gegewe met min of geen sigbare dienste?

Wanneer mens ‘n gesonde hart het, gaan dit goed met die liggaam,  lewenstyl, gesondheid, groei en vooruitgang.

Indien ‘n hartklop egter siek is, is dit basies die teenoorgestelde wat ‘n gesonde hart oplewer.

Word ‘n dokter geraadpleeg om die oorsaak te probeer vind met bloedtoetse of waarnemings.

Wanneer daar geen bloedtoevoer is na die hart nie, is dit hartversaking en allerhande skete met nagevolge.

Wanneer daar oormatige vet teenwoordig is of gifstowwe dan verval die harttoestand en in sommige gevalle word dit hartstilstand of hartversaking genoem.   Organe kan nie sonder ‘n hart lewe nie.   Gif op enige hart gee probleme.

Dieselfde –  gif op enige grondwet is versaking en sal probleme verskaf.   Sien organe as dienste op alle vlakke van die samelewing.  Misluk die hartklop is daar geen organe (dienste soos munisipaliteite, hospitale, infrastruktuur), ens.

.

Nie moeilik om te bepaal wie dit is nie:    September 2018

 

Geskiedenis van George Soros in Suid-Afrika – gesprekvoerings

Kodesa : gefinansier deur George Soros

Codesa and the Constitution was partly financed by Soros’ Open Society Foundation.

Die Grondwet in Suid-Afrika is en bly kommunisties soos wat vir die kommuniste geskryf is deur die liberaal verligtes in 1994 rondom die Kodesa tafel.   ‘n Grondwet wat al ons menseregte skend.

.

Geheime Agendae

Dit was voorafgegaan deur geheime besoeke van liberaal verligte blankes en vir meer as 12 jaar in die buiteland, waar buitelandse regerings alle pogings aangewend het om hierdie land in beheer van terreur en kommuniste te plaas.

Daar was verskeie jare in Dakar buite ons landsgrense gekoukus.   Ook in Zambië, Switzerland, Amerika en Engeland.

Hoekom was al hierdie geheimsinnige praatjies buite ons grense en het nie ander konserwatiewe blanke volke ingesluit as dit sogenaamd demokraties was nie.

Iets wat demokraties is beskerm alle mense en regte om te mag lewe.

Die grondwet van Kodesa, die skrywers van Kodesa en die wat multi-kultuur is wat die grondwet probeer beskerm is kop en een mus met die kommunis en hul radikale manifes van 1955 (ANC)

Konserwatiewes kan nie anders as om te glo dat liberale kommuniste en kommuniste dieselfde tafel en spasie geniet, al van dag een af het De Klerk en sy agente gelieg oor oorname, die Broederbondlede het gelieg oor oorname en hul gesprekke buite landsgrense met die kommuniste in Amerika.   Waarom is alles stilgehou?

Diegene (klassieke liberales) wat so graag die Kommunistiese Grondwet aanhang en probeer verdedig , dit is en bly ‘n kommunistiese Kodesa Grondwet wat geen mensereg van ons beskerm nie.   Sedert 1994 is en word niks van ons beskerm nie.

Verwys verder na die terme Bolshevisme.

Diegene wat saam FW de Klerk is, die wat multi-kultureel is en diegene wat die Grondwet probeer regverdig en steun, hardloop in dieselfde tydloop as die kommuniste en is mede-verantwoordelik vir die skending van elke konserwatiewe se menseregte .   Dis ‘n verbreking van internasionale reg.

Selfs die swartes en khoi san wie se regte geskend word deur hierdie Grondwet moet die sondebokke agter die skryf van hierdie Grondwet gaan soek wat dit ge-implementeer het.

Soros betaal vir hierdie ondergang vir heelwat volke in hierdie land.  Gaan soek die “demokrasie” in die kommunistiese Grondwet, dit sal nie gevind word nie.   Dit bestaan nie.

MANDELA

Mandela was op die uitvoerende komitee en ‘n kommunis wat niemand oorgeslaan het wat sy pad kruis wat nie met hom en die ANC beleid saamstem nie. 

Vandag word hy as ikoon vereer, standbeelde opgerig, nie net in Suid-Afrika nie, maar oorsee vir al hul terroristiese dade en bomplantings.

Black Pimpernel

Kommunisme COSATU en SAKP

Skending van Menseregte

.

DIE BRANDPUNT IN KAAPSTAD

PARLEMENT

Suid-Afrika Parlement /South Africa Parliament

Advertisements

6 gedagtes oor “Sandkorrel Hartklop”

Lewer kommentaar

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s