Selfbeskikking en Volkstaat (Akkoord)

(Akkoord – Accord) – Right to Self-determination – Independence of people
AFRIKANER – SELFBESKIKKING EN VOLKSTAAT
Beide Selfbeskikking en Volkstaat was in 1994 vermeld in die Akkoord wat onderteken is. Hierdie Akkoord was amptelik onderteken ter erkenning deur die ANC en ook die ou NP.    Wie dit nou nog nie weet nie, moet gerus huiswerk gaan doen hieromtrent.  Daar was ‘n amptelike raad, die Volkstaatraad,  in 1994 aangestel en die punte wat in die Akkoord voorgeskryf was, te ondersoek en verskeidenheid artikels het gevolg.
Mandaat word benodig in 2019 om voort te gaan met die selfbeskikkingsproses.  Stem Front Nasionaal om voort te gaan, hulle is ‘n volksparty.  VF+ is ‘n multi-kultuur party en is nie ‘n volksparty nie.

selfbeskikking


Hoekom was al hierdie inligting weggehou van ons af?

Selfbeskikking – Afrikaner voorgestelde wet 1998

***

Die Akkoord van 1994 wat onderteken is,  is deel van ons bestaansreg en dit bly steeds pogings wat aangewend is om ons selfbeskikking te verkry, en neem dit hoegenaamd nie ons regte weg om onsself te regeer nie.   Hierdie Akkoord het dit moontlik gemaak om voluit te ondersoek en waarop ons ‘n internasionale reg het.   Dis egter ons as volk wat dit moet verkry en voortgaan om onsself onafhanklik te regeer.

Ander volke het geen reg om oor ons volk te besluit nie – die regering ook nie.

Die politieke party destyds van 1994 was die drywer hiervan en het juis as gevolg van die Akkoord ontstaan – dis hoe ons verteenwoordiging in die parlement begin is.  Vandag is daardie politieke party ‘n multi-kulturele party en nie ‘n volksparty nie – en hul reg daarop gekeer.

Die feit dat die Bestuur van die politieke party,  die aanbevelings van die Volkstaatraad ge-ignoreer het, beteken nie ons as volk het ons regte verloor tot volwaardige onafhanklike gebied(e) nie.   Die Afrikaner en Boere (blanke) volk het nie verander nie, die politieke party van destyds, het besluit hulle wil eerder multi-kultureel wees.  Daarom moet ‘n mandaat opnuut bevestig word in die 2019 verkiesing dat ons volk steeds ten gunste is daarvoor.

Dit is en bly ‘n internasionale reg wat ons as volk geregtig is om te verkry.  Regerings, volke en organisasies soos ANC gaan dit nie vir ons “skenk” nie.  Ons ontken ook nie enige ander volke se regte tot hul eie bestaan of onafhanklikheid nie.  Nog minder meng ons in met hul “trustgebiede” of tradisionele leiers wat hulle verkies om te hê sedert 1994.

***

Front nasionaal : Mandaat

Selfbeskikking – Self-determination

1994 Agreement were signed by Freedom Front (Viljoen),  National Party (Meyer) and the ANC (Thabo Mbeki)

Image result for signed accord afrikaner self-determination

**


***

The Constitution was confirmed in 1996, which stated with the certification, by Constitutional judges that self-determination  is an international right for each people to rule themselves in terms of international laws:

GRONDWETHOFUITSPRAAK

***

Self-determination of people

***

SELF-DETERMINATION

Advertisements

4 gedagtes oor “Selfbeskikking en Volkstaat (Akkoord)”

Lewer kommentaar

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s