Violations – Menseregteskendings – Akkoord/Accord of 1994


The SA Constitution was certified in 1996, which stated by Constitutional judges that self-determination  is an international right for each people to rule themselves in terms of international laws:    very important to note and:
REMEMBER, THE AFRIKANER ACCORD WAS ALREADY  SIGNED IN 1994.  Under the Interim Government and not under the British Commonwealth.   We as conservatives, Boer and Afrikaner people (volk) do have a right to rule ourselves in our own area / country.
GRONDWETHOFUITSPRAAK

*

Daar was  in die 1994 Akkoord bepaal dat indien die 1994 ‘n mandaat verkry het (37.5% aan die einde – oor die 639000 het ten gunste hiervoor gestem), sou al die gebiede ondersoek word deur die amptelik aangestelde raadslede, wat hierdie gebiede, selfbeskikking en volkstaat ondersteun.   Van die raadslede het verkies en uitgestap met die finale verslag en aanbevelings.   Dis ook hulle wat inkomstes verkry het vanaf parlement en belastingbetalers, wat nie die selfbeskikking en volkstaat-gebiede steun nie, maar eerder ‘n spikkeltjie op ander plekke.

Self-determination – Selfbeskikking (publikasie 1995)

*

1996 grondwet – daar moet onthou word, die 1994 Akkoord het nie onder die 1996 se artikel 235 ontstaan of ondersoeke gedoen nie, lees wat in die Akkoord staan, die interim grondwet en wetgewing het hiervoor voorsiening gemaak.

*

Daar was vir etlike jare onderhandel vir die sogenaamde “grondwet” waarmee die ANC-SAKP-DA(DP)-EFF en blank verligtes mee spog – alles gefinansier deur Soros kommunis (Kodesa was gefinansier deur Soros).

Klassieke liberales en liberaal verligte blankes daar uit Dakar spog saam met oorname. Hulle steun die “grondwet” soos dit tans daaruit sien – die 1996 grondwet.

Neem maar kennis, dat daar heelwat skendings van menseregte plaasvind, veral onder Afrikaners en Boere (alle blankes).

*

CERTIFICATION OF 1996 CONSTITUTION ON THE ACCORD OF AFRIKANER SELF-DETERMINATION AND VOLKSTAAT
GRONDWETREGTERS SE UITSPRAAK MET BEKRAGTIGING VAN 1996 GRONDWET

Certification of the Constitution of the Republic of South Africa, 1996 (CCT 23/96) [1996] ZACC 26; 1996 (4) SA 744 (CC); 1996 (10) BCLR 1253 (CC) (6 September 1996)

:::::::::::::::::::::::::

[217] A related contention was that the right to self-determination, including the right to secession, is internationally accepted as a right, and thus should not be subjected to the discretion of Parliament. Thus, if a dispute reached this Court, it should be decided according to objective criteria as determined by international law, and NOT by whether or not Parliament has passed the requisite legislation.

http://www.saflii.org/za/cases/ZACC/1996/26.html

*

Lees gerus artikel 235 van die huidige 1996 Grondwet.

Ander volke kan  nie ons volksvryheid verskaf nie, dis ons wat dit internasionaal moet neem, nie ander volke nie.  Hulle het geen mandaat om namens ons volk te praat nie, nog minder enige multi-kulturele politieke party of ander organisasies wat hul voordoen dat hul ons menseregte beskerm.  Tans is alle politieke partye multi-kultureel.

Dit is totaal teenstrydig met internasionale wetgewing en vereistes, akkoorde wat die huidige en vorige regering onderteken het.  (Treaties was signed by both current and previous governments)

Tydens die sertifisering van die Grondwet en veral gegrond op Selfbeskikking vir ons as volk (Artikel 235) asook verdere verduidelikings van Artikel 235 van die Grondwet van SA van 1996, was daar deur die Grondwethof beslis dat die besluit nie by die Parlement berus nie, dat dit ook nie afhang van voorgeskrewe/vereiste wetgewing nie, maar dat sesessie (selfbeskikking: soewereine gebied) ‘n internasionale reg is, wat deur die Grondwethof in 1996 erken is, en dat Selfbeskikking vir ‘n volk bepaal word deur die internasionale reg se vereistes om dit te verkry.

Daar is REEDS sedert 1994 verskeie ou Tuislande oorgedra in die vorm van grondeise of trustgebiede.  Dus het heelwat swart en khoisan volke reeds grondgebiede, met hul eie afsonderlike tradisionele leiers, wetgewings en selfs aparte huise.  Die gebiede word in die Grondwet 1996 beskerm.  Hul word selfs in ‘n mate onderhou (CPAs toekennings) en ook tradisionele leiers.

Konserwatiewe Afrikaners en veral Boere, wat voel die twee onafhanklike Boere republieke is steeds ons tuiste en daarom behoort ons dit aan te moedig, soos deur die Volkstaatraad aanbeveel is, waarin ons ons onafhanklikheid verkry.  Dis ‘n internasionale reg.

*

Liberales (blankes) en regering is lief om te breinspoel om ons te laat skuldig voel oor iets wat ons nie gedoen het nie.    Apartheid is deur Brittanje en onderskeie swart en khoisan begin.   Brittanje het kom inmeng en grond geannekseer, nie andersom nie.   Oorloë is deur die Britse kroon begin.

Liberales is lief om op twee stoele te sit, kommentare te lewer of selfs te tweet, wat “teenstrydig” is met hul eie beleid.  Hulle kan steeds deel vorm van die “reënboognasie”.

Ons moet gedurig aanhoor ons is skuldig aan A B en C.    Hou op skuldig voel en staan op om menseregte te herstel – met Selfbeskikking (volle afhanklike gebiede).    “Apartheid” of segregasie is nie deur ons begin nie, dit was reeds daar as “reservate” in 1960, sowel 1948 en ook in 1990 het hierdie aparte gebiede reeds bestaan.  Inteendeel na 1994, het dit bly voortleef met Trustgebiede en “grondeise” waar CPA’s geregistreer word, maar beide hierdie gebiede bevat slegs “lewensreg” en geen titelaktes.

***

MENSEREGTE SKENDINGS

B-BBEE

Swart bemagtiging is reeds by Dakar gevra – deur blanke liberaliste.  Dit is deurgevoer deur ‘n kommissie wat deur Ramaphosa gelei is.  Heelwat blankes het hiermee gehelp.

Onder die 1996 grondwet is swart bemagtiging, rassistiese wetgewing ge-implementeer. Sport het sy rasse-kwotas geplaas. Tenders is alles uit dat slegs swart bemagtigers mag voordeel trek.   Slegs die ryk en elite families het hier voordele ontvang.

Bywette van munisipaliteite word volgens nasionale wetgewing bestuur, asook provinsies, dus word alles onder die kommunistiese vaandel voortgedra.   Hiervolgens word aanstellings ook op B-BBEE gedoen – op alle vlakke van regering sowel besighede.

Provinsies se beleid pas by nasionale wetgewing aan.

Hoe meer hulle skend, hoe meer gee die regering en liberales ons blankes die skuld, vir niks, vir mense wat nie hul take kan uitvoer nie.

Haat en opstook, saam met rewolusies is aan die orde van dag en ‘n daaglikse gewoonte by hulle.

Ons as volk word nie toegelaat om ekonomies te groei nie, maar maatskaplik te verarm.

**

RASISME EN DISKRIMINASIE is ‘n internasionale skending van menseregte. In 25 jaar het geen politieke party aanstaltes gemaak om dit te laat afskaf nie, maar inteendeel het dit vererger. Lees die betrokke Hansards hieroor.   Daar is heelwat artikels hieroor geplaas.

**

Onder die grondwet van 1996 is ons taal Afrikaans so afgewater dat alles daarom veroordeel word, tot ons kinders word die reg ontsê om in Afrikaans skool te gaan.

Ons het nog nooit enige uitsprake gemaak dat die skole in die ou Tuislande, wat na 1994 Trustgebiede geword het, wat hulle taal bedien, nie mag voortbestaan nie. Skole en universiteite het totaal en al “verEngels” en waar is die sogenaamde grondwet nou heen?

**

Onder die grondwet van 1996 word ons lewens bedreig en daagliks word ons of aangerand, verkrag, vermink, gemartel en vermoor.

‘n Skending van lewensreg om ‘n veilige lewe te mag hê in ‘n sogenaamde “demokrasie” LEES KOMMUNISTIESE REGERING.

**

Onder die grondwet van 1996 word ons totaal en al beroof van ons eie menseregte, ons eie identiteit, kultuur, tradisies en volksbyeenkomste waar ons as Afrikaners en Boere ‘n reg op het.

Ons as volk meng nie in as daar in Trustgebiede of CPAs enige tradisionele volksdanse plaasvind nie, maar dan word verwag ons moet alles van ons ooplaat en mag ons niks vir onsself bevorder nie.

Ingonyama Trust is slegs vir Zoeloes en bestaan uit 9 aparte gebiede.

Richtersveld is ‘n CPA en Trustgebied slegs vir khoi san en bruin mense.  Daar is 6 soortgelyke gebiede vir hulle.

Hulle het slegs kommunale regte, maar het met CPAs ook heelwat ander ontvang, soos trekkers , diere, ens.

Geen Afrikaner of boer het insette in hierdie wetgewings gehad nie en nog minder kan enige een van ons grond koop in die gebiede wat vir ander “gereserveer” is.

Trustgebiede-CPA beleid kom ooreen met die Britse Shepstone beleid van 1854 waar daar aparte gebiede (1848-1854) slegs vir etniese volke geskep is.

Dit was in 1854 Reservate genoem of Britse Kroongebiede.

TANS in 2018 is daar reeds 8840 tradisionele leiers, en ons onderhou hulle met salarisse en ander byvoordele.  Lees die Grondwet 1996 hieroor.

5 gedagtes oor “Violations – Menseregteskendings – Akkoord/Accord of 1994”

  1. Hoe kan sefbeskikking “volle afhanklike gebiede” wees – afhanklik van wie? Selfbeskikking word ook deur verskeie internasionale statute beskryf, onder andere die Statute of Rome – te veel om te noem, dus hoef ons nie so verskonend daaroor te praat nie

    Like

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s