Red revolution at Koeberg


Maak nie saak watter metodes word gebruik of aangewend om die hele ekonomie in totale chaos en donker te dompel nie.    Dit word steeds na 1994 gedoen.   Al het die ANC in 1994 in beheer gekom is alles bykans vernietig, heelwat besighede se deure het gesluit, juis as gevolg van die kommunistiese en ekonomiese rewolusie.   Rewolusie bestaan nie net uit bomplantings en bomplanters nie.   Daar word baie gif en leuens gesaai in die land.   En hoe word Koeberg en aanleg vandag hanteer?  Nes die ander kragstasies wat al tot niet is, met min of geen onderhoud – planne van vernietiging is steeds aan die gang.

The 1982 events at Koeberg revealed. - YouTube

*

Hetsy dit sienbare en fisiese terreurdade, korrupsie, steel van onwettige elektrisiteit,  wanbestuur van plaaslike owerhede of staatsinstellings in ‘n kommunistiese rewolusie is is dit hul eindpunt.   Vernietiging.   Hulle gee nie om of hul hul eie mense in die proses ook vernietig nie.

Dit word deur die 1994 regering, ANC-PAC-SAKP-EFF-DA en ander getroetel tot selfvernietiging. 

Partye in parlement help dan skryf en steun die Grondwet 100% (1955 manifes) en wetgewing wat daaruit voortvloei.    Swart bemagtiging en onteiening is gesteun, spesifiek om elke blanke en besigheid in die land te vernietig. 

Die misdadiger in Suid-Afrika het meer regte as die burgers.   

En 1982 was een van daardie jare waarin bomme steeds ingesmokkel en geplant is in die Koeberg aanleg.   As ‘n blanke so iets vandag doen soos wat in 1982 gebeur het, word hul summier opgesluit en gevonnis tot meer as 25 jaar.

*

Koeberg is nie die enigste waarop die PAC-ANC-en ander radikales fokus nie – en heel gerieflik vergeet die liberaal verligtes hoe hulle deel is hiervan – KODESA – , veral met die 1994 oorname, waar swart bemagtiging en onteiening deel van hul planne geword het.  Dis verwoord in die grondwet.
Vriende van die ANC : operasies

Other related:

Nuclear terrorism in Africa: The ANC’s Operation Mac and the attack on the Koeberg Nuclear Power Station in South Africa.

http://www.scielo.org.za/scielo.php?pid=S0018-229X2015000200003&script=sci_abstract

https://mg.co.za/business/2020-08-28-koeberg-could-power-on-to-2044/

https://mg.co.za/article/1995-12-15-how-we-blew-up-koeberg-and-escaped-on-a-bicycle/

*

*

The attack in 1982 was not the first attack on our country’s electricity system and not the last one.    There are more examples since 1900.    
This time, 1982, it was Rodney Wilkinson that try and make the country dark with his evil attacks and terrorism behaviour.   Ungovernable with the assistance of others.

Wat baie nie aan dink nie, vanaf 1982 was daar reeds heelwat skade aan die aanleg sowel omgewing aangerig en is nog saadjies van kommunisme aangeplant vir die verdere radikale vernietigingsprosesse.   

*

Na wyle Dr Verwoerd se moord het alles baie versleg in die land om te bly voortbestaan.   En tog neem heelwat, veral liberales en kommuniste Dr Verwoerd, kwalik as die persoon wat Tuislande wou onafhanklik laat word het.   Vandag, na 1994 is daar duisende grondeise ingedien, toegeken, met miljoene rande se bates en finansiële steun.   Daar word net vir Khoi san en swart volke voorsiening gemaak, lees die grondwet, witskrifte en wetgewings daaroor.  Dit was nie hy of ons nie, maar swartes/ khoi san saam Britse regering het dit reeds in Rhodes en Sepstone se dae begin (1854).

The incidental 'terrorist' | The Observation PostKommunisme – HAND AAND HAND MET ROOI REWOLUSIE

Daar was massiewe kommunistiese ANC-SAKP-PAC aanslae op die burgers van die land.  Bomme is geplant en niks is ontsien dat kommuniste kon aangaan om alles te vernietig nie.    Op die agtergrond het die liberaal verligte blankes moontlik hul lippe afgelek vir ‘n beter toekoms vir hulle sonder die res van ons.  Sekere organisasies kon nie wag om buite ons landsgrense met kommuniste te gaan kuier (Dakar, Amerika, Zambië, Engeland, Switzerland).   Lees mandela se rol en bydrae asook die van Rodney Wilkenson  om veral Koeberg se omgewing te vernietig veral vir toekomstige gebruik.   

As daar reeds in 1982 hierdie aanval, spioenasie en kragtige bom aanslae was, hoe moes die skades herstel word om so ‘n tipe van elektrisiteit veiliger vir miljoene te bedryf.   Waar was die veiligheidsmagte wat Koeberg moes beveilig het?   Kaapstad en omliggende gebiede het destyds al miljoene inwoners gehuisves, selfs uit Afrika stroom hul die streek en provinsie binne vir “beter geleenthede”.    Sou daar min onderhoud of net lekkasies wees, is dit almal van ons wat geraak word, nie net Kaapland nie.  Iets wat nie maklik herstel nie.

Communism – hand in hand with RED REVOLUTION

There were massive communist ANC-SACP-PAC attacks on the citizens of the country earlier, before 1994.   Even from our neighbouring countries helped the PAC and ANC.    Infrastructures were attacked and bombs were planted.    Civilians were killed.  Nothing was spared, the communists wanted to destroy everything.

In the background, the liberal whites worked together to give the country over to communists and licked possible their lips for a better future for themselves without the rest of us.    Read the Dakar and other meetings.  Who are the real beneficiaries?

Read Mandela’s (and other ANC and PAC leaders) role and contribution as well as that of Rodney Wilkenson to especially destroy Koeberg’s environment especially for future use.   They all wanted to harm us and the country, to destroy all of us.

Should there be leaks, it is all of us who are affected at the end of the day, not just the Cape. Something that does not recover easily, same happen to all power stations in South Africa, not only Koeberg.   Power stations are not so old and still working – who paid those people while power stations went off?    There is always this lack of maintenance to fix a problem instead to buy a new one.

*

1982 events at Koeberg revealed


*

Operation MAC

Wilkinson worked at Koeberg those days, to get all the plans (inside information) and passed it on the the ANC.  The ANC threw a curveball at Rodney and told him that the only way the job could really be done is if he carried out the attack himself.  By his own admission he was initially taken aback by all this, as becoming a MK operative really wasn’t in his plans, however he pondered their proposal and eventually agreed.    The stolen plans were shown to Soviet nuclear scientists and an investigation into Rodney Wilkinson himself was done.

The operation was code-named Operation Mac (named after Mac Maharaj).   

&

Read more about what they planned those days.

Limpet mines were to be placed on the two reactor heads.   Date for the attack was deliberate and designed to humiliate the government.   

ANC appointed a ‘Dolphin’ MK commander in Swaziland as Wilkinson’s ‘handler’, he was Aboobaker Ismail.  Unstable limpet mines were used (from Russia). 
Rodney placed the mines in the pre-determined targets setting 24 hour fuses on the 15th December (a Friday) so they would blow on the public holiday (a Saturday), thereby assuring minimal casualties to his fellow contractors as nobody would be there.  It went off the Sunday (as planned).    The attack delayed the commissioning of the plant by about 18 months and cost the Apartheid government millions of rand.    The TRC rewarded the Wilkinsons and Aboobaker Ismail full amnesty in April 1999. 

https://samilhistory.com/2018/05/01/the-incidental-terrorist/

Rodney Wilkinson

Not only was he ‘white’ he was also a serving Citizen Force Non-Commissioned Officer (NCO) in the South African Defence Force (now that’s very inconvenient news to many SADF veterans). However, it gets even better than that, unlike Grosskopf he was a ‘English South African’ in origin, a South African national sporting champion and a free-thinking liberal soul, a little like the archetypal ‘hippy’.

Not too many people are fully aware of the story behind the bombing of the Koeberg nuclear plant in 1982, it made the news alright, big news, but who really knows the real story behind it? Now, if you’re not familiar, you are going to need a stiff drink and sit down, this story is guaranteed to make you laugh and cry all at the same time.

The bombing of Koeberg is now posted by MK as one of their ‘Top Achievements’ on their website, but the inconvenient truth is that it was not really theirs to start off with, it was more about the bombers own politics in resistance to Apartheid than the African National Congress’ (ANC) politics and the ‘operator’ was pretty much in his own ‘cell’ with his equally free-spirited girlfriend who in reality was a speech therapist. MK just provided some very ‘unstable’ limpet mines and helped pin-point the placement targets.

https://samilhistory.com/2018/05/01/the-incidental-terrorist/

*

1982

On 19 December 1982, Umkhonto we Sizwe, the armed wing of the ANC attacked Koeberg while it was still under construction. Damage was estimated at R 500 million and the commissioning of the power station was put back by 18 months. In 2010, the bomber was identified as being Rodney Wilkinson.

The total “price” was calculated at R650 billion. So the R650bn would steadily unfold over a decade. Nuclear reactors are now designed to last 80 years.  Koeberg  was designed to last 60 years and is now about half- way through its life, producing South Africa’s cheapest electricity.

Terreurdade word sedert 1994 totaal en al afgewater tot die vlak onder nil en dat dit aanvaarbaar is vir die kommunistiese samelewing en die sink van die ANC terreur organisasie.   Alles lei tot ‘n doelbewuste aksie om die posisie van die land so te verswak, skade te berokken deur verwoesting of verwoesting van alle infrastrukture.   Ons is reeds dieper in die gemors, rommelstatus is nie eers meer ‘n interessante status nie.

Rassisme, diskriminasie, rewolusie en sabotasie

Dis net die blankes, volgens die parlementêre wetgewings en ANC regsbank, wat rassisties is.     Dit word ongetwyfel nie as misdade gereken as diegene die land en ons mense saboteer nie.   

Sabotasie is terreur – terrorisme – hetsy die fisiese dade, diefstal van kabels of die bom van elektriese oorhoofse drade.   Dit is en bly sabotasie van die hele sisteem wat veroorsaak dat almal van ons duurder betaal vir dienste wat soms nie eers meer bestaan nie of toerusting moet vervang as gevolg van kragonderbrekings.

*

Terrorism and sabotage to all of us

Terrorist acts in South Africa have been completely washed away since 1994 to the level below nil.   That it is acceptable to the communist society and their supporters as well as will ended up with the sinking of the ANC terrorist organization. Everything leads to a deliberate action to weaken the position of the country in this way, to cause damage by destroying all infrastructures.  They do not care, they did not pay for it.   We are already deeper into junk status – for most of them (government and their kadres) – it is not even an interesting status anymore.  If they can burn and steal, they are happy.

About racism, discrimination, revolution and sabotage

From their side and even according to parliamentary legislations and ANC judiciary, it can only be the whites of South Africa and so-called “apartheid” who are the racist.   It is not the case.  Whites do not rule South Africa anymore (since 1994).   

It is undoubtedly not considered a crime if those in charge sabotage the country, our businesses of white people or the different ethnic groups of people.   Who are the beneficiaries of B-BBEE legislations – most of them are blacks and also “elites”?   Hundreds of thousands of whites already left the country for a better living outside the borders and they can not discriminate against any black in South Africa.   Not all whites can move oversea,  because they are not in a position to do so, it is very expensive and an emigration process into any country.    Currently there are a huge percentage poverty under the white community (more than 700000).  Whites are also living under trees and squatter camps and cannot discriminate from their positions under the trees or camps, that is even impossible.

Sabotage is terror – terrorism – whether there are physical acts, theft of cables or the bombing of electrical overhead wires and even corruption, are different crimes related to sabotage and terrorism.   If students and young people burn now universities, it is also destruction and sabotage.    If they are serious about their studies, they will not burn down those buildings.   Who gave the orders to them?  *

RELATED

Mandela terreur- terrorism

Corruption Eskom SA Nuclear Korrupsie

SA Parliament Eskom 2 September 2020

Eskom – Koeberg

ANC Quatro camps

Moorde Killings/Rapes: QUATRO

Terrorisme in Kerkstraat 1983

Vula Secret Safari

Plaasmoorde – MOORDE – Farm killings

4 gedagtes oor “Red revolution at Koeberg”

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s