Reports to EU leaders and governments – and reactions

Daar word al vir etlike jare berigte aan ander lande uitgestuur, voorleggings is en word gehou, wat nie gratis is nie.   Besoeke is gebring deur verskeie organisasies en persone, veral in EU lande en regerings.  Hoeveel klagtes moet nog gelê word voor die Internasionale regerings en howe regtig optree, sover kom dit voor hulle wil nie optree nie.   Die prentjie is redelik duidelik, dat daar al vir jare wat anderpad gekyk word –  die afleiding is – liberale regerings soek volksuitwissings?    Alles gaan oor moorde, moorde wat na 1994 plaasvind, plaasaanvalle en plaasmoorde, rassisme en rassistiese wetgewing en ekonomiese en maatskaplike verarming as gevolg van swart bemagtiging (B-BBEE)

Klacht door Zuid-Afrikaanse boeren bij Strafhof Den Haag tegen ANC-regering wegens genocide op blanke boeren.
Internationale conferentie in Europees parlement over ‘plaasmoorde’ op boeren in Zuid-Afrika

2012
FARM MURDERS GENOCIDE2 CONFERENCE BRUSSELS EUROPARLEMENT Philip Claeys TLU VP Henk van de Graaf eo

South African farmers in Transvaal Agricultural Union lodge formalgenocide-complaint at International Criminal Court The Hague Feb 2 2012

European Parliament hosts international conference about the farm-murdersaddress by Transvaal Agricultural Union deputy-chairman, Henk van de Graaf:

                        English-language interview with Henk van de Graaf by

                                     Nick Griffin, MEC – European Parliament:

 

Feb 2 2012 – Brussels

EUROPEAN PARLIAMENT. BRUSSELS. South African farmers represented in the Transvaal Agricultural Union have lodged a formal genocide-complaint against the ANC-government for crimes against humanity at the International Criminal Court in The Hague, announced TAU deputy-chairman Henk van de Graaf today..

farm murder genocide complaint conference EuroMP Philip Claeys left and Transvaal AgriUnion Henk van de Graaf right FEB2 2012

Above: Euro-MP Philip Claeys left and TLU-deputy chairman Henk van de Graaf, Feb 2 2012, at the Brussels European Parliamentary conference.

***

2012

***

Het aantal slachtoffers van de gruwelijke ‘plaasmoorde’ in Zuid-Afrika, de moorden uitgevoerd op blanke boeren, bedraagt intussen 1554. Die plaasmoorde zijn geen gewone misdaad, maar passen in een context waarbij de ANC-regering om politieke redenen af wil van de vooral blanke boeren; dit is dus een genocide en een misdaad tegen de mensheid. Dat was de schokkende boodschap van Zuid-Afrikaan Henk van de Graaf, ondervoorzitter van de Transvaalse landbouwunie, in het Europees parlement. Meer dan 50 personen woonden de internationale conferentie bij die georganiseerd werd door Europarlementslid Philip Claeys.

***

Niet alleen in de Verenigde Staten staan de verhoudingen tussen blank en zwart steeds meer onder druk. Het is ook het geval in het land dat jarenlange als model voor verzoening stond: Zuid-Afrika. Ruim 20 jaar na de apartheid wijst een nieuwe generatie zwarten de regenboognatie van Mandela nu af. Zwarten moet bereid zijn zich compleet van blanken te vervreemden, zeggen ze.

*

THANK YOU FOR REPORTING ON YOUR WEBSITE
http://censorbugbear-reports.blogspot.com/2012/02/sa-farmers-lodge-formal-genocide.html

***

Nodeloos om te sê  Al hierdie inligtingsessies beteken net een ding, hulle WIL nie ons volkslede help nie en is nie bereid om te help nie.   Daar is wel individue en organisasies of politieke partye wat nie links is nie, en bereidwilligheid toon om te help met mosies en ander insette.

Ironies – Die liberale regerings en howe is vinnig om na die vorige “apartheid” te verwys as rassisme, maar Tuislande het dan nie eers verdwyn nie, dit het Trustgebiede geword en grondeise het bygekom om al die grondgebiede te vergroot – alles kommunale regte – geen titelaktes.

Tuislande het net ‘n ander naam gekry en die 8840 tradisionele leiers is bewys daarvan.  Miljoene swart en bruin leef steeds apart in hul eie gebiede onder hul eie leiers.  Ons Afrikaners en boere het niks op hul afgedwing nie, nes ons dit ook nie in 1961 of in 1910 of 1854 gedoen het nie.

Myself het saam die ander burgers, verskeie inligting reeds einde 2011, aan die PVV lede gestuur wat hulle ook by hul Parlement ingedien het.   En dit bevestig net dit wat Henk gedoen het en waaroor gerapporteer is.

Daar het mooi niks van gekom nie.   Ons is op ons eie!!

Hoeveel ander regeringsleiers kom in Suid-Afrika, lees die media berigte?

Al hierdie lande waar ons vra vir hulp, het Ambassadeurs in die land, en tog, is hulle “oningelig” oor die blanke Afrikaner en Boere moorde.   Wat onwaar is.

During 2011, various citizens (Afrikaners and Boers) of South Africa wrote to various members of parliament in the Netherlands and other EU countries, regarding attacks and killing of Afrikaners and Boers in South Africa.   Those attacks and killings are ongoing for years.   Previously the Netherlands and other countries, like Sweden, Norway and EU countries all assisted the ANC in their revolution against the so-called previous apartheid.     

That those governments of the EU did not know what is going on in South Africa, while all those countries do have Ambassadors or offices in South Africa as well, reading the papers too.   They are fully aware of our situation in South Africa.   The United Nations too.

Various questions were raised now and in the past, why did all those governments helped the ANC in various ways before 1994,  but not us, the Afrikaners and Boers now, and telling us now all of a sudden, we must solve our own problems.    The same happened with Trump, after his tweed about the killings in South Africa – it is just quiet.   And anybody can ask questions, you will not get answers. 

The assistance to the ANC was not only financially, but in various other ways and means like arms.  Just recently Martin Bosma (PVV)  wrote a book regarding the murders in South Africa, including the killing of Zulu people in 1993 just before the elections.   How did he receive all the information that time for his book?

And he also discussed that in his parliament.

***

2015

In the Lower House, the parliament of the Netherlands, MP Martin Bosma (PVV) yesterday presented his long-awaited book about the ANC and South Africa. For Bosma there is no discussion: apartheid was unacceptable, but that debate has been conducted and closed. In the book ‘Minority in his own country’, however, he deals with the left of the Netherlands, which first supported the communist ANC in the black civil war against the conservative movement Inkatha, which killed 20,000; and that after that the ANC supported a disastrous and racist policy that increasingly leads to the collapse of South Africa. Did you know that people are without electricity for several hours a day, that 500 people die each year as a result of torture in police cells (at the time of apartheid 2), that there are an estimated 55,000 rapes per year,

Martin Bosma (PVV) rekent af met 20 jaar ANC-schande

***

WHAT HAPPENED NEXT?   2017 Thank you Mr Bosma
NEDERLAND: Parlementslede Martin Bosma en De Roon vra skriftelik antwoorde van Minister van Buitelandse Sake oor plaasmoorde in Suid Afrika:

No photo description available.

***
During 2015 Henk make the world know what is going on in South Africa.

***

KILLINGS ARE ONGOING

Interview with Dutch MP, Martijn van Helvert on Farm Murders and expropriation without compensation in South Africa

Volksmoord – Genocide

Whites – you are not welcome in your country

2 jaar Wilmien – 2010 – 2019 (11 jaar)

Genocide – Vernietiging van ‘n volk

Broederstroom attack – November 2018 – Johan van Wyk

International crimes: Violation of human rights of Afrikaner and Boers (whites)

Another question,  what happened to all our gold that was in the Reserve bank in 1994?

Een gedagte oor “Reports to EU leaders and governments – and reactions”

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s