Skending van menseregte

Wanneer dit die ANC pas, dan gryp hul vinnig na hul protokol boekies, maar as daar korrupsie en misdaad, veral moorde, plaasvind, dan steur hul hul nie veel aan ooreenkomste soos die skending van menseregte nie, wat deel van daardie protokol is nie.   Swart bemagtiging is ook skending van menseregte en deel van die protokol waarna so graag verwys word.    Net soos wat ons nie daarvan hou om onderdruk te word nie, is die regeringsondersteuners vinnig om ons te laat vervolg vir die “K” woord.  Hoeveel van ons mense het as gevolg van swart bemagtiging al hul werk en inkomstes verloor, ‘n bord kos, in armoede onder ‘n swart sak of boom as huis?

Department of International Relations and Cooperation Minister Lindiwe Sisulu.


READ / LEAS THIS ARTICLES TOO
Ramaphosa Wings of Corruption

Ramaphosa and Hawk

Ramaphosa : South Africa (FN)

**

Is dit nie ironies hoe Zuma vir jare toegelaat is in die Parlement met korrupsie, misdaad, moorde en verkragtings, terwyl dieselfde protokol geldig is nie – hoekom is daar nie ook na protokolboekies gegryp nie.  Waar was die “geagte onder president” en ANC lede toe daar mosies ingedien was oor die onheil wat plaasvind, oor die misdade teen menseregte skendings wat plaasvind.

Hoeveel van die lede van parlement het Zuma en ander by meer as een keer beskerm dat hul nie vervolg moet word nie, terwyl hierdie leiers dit nie alleen alles kon doen nie.

Waar is al daardie korrupsie en misdaad sake vanaf 1994 heen – hoeveel skuldiges op topvlak is vervolg en hoeveel van die korrupsie gelde is met rentes en 15% VAT terugbetaal?  Die Wapenskandaal, teksboeke, tenders, treine, afbrand van skole en besighede;  waar is al die moordenaars wat die honderde duisende moorde gepleeg het?  Die wat gevang is, geniet die luuksheid wat die tronke bied.

Daar vind hoeveel skendings van menseregte plaas en daar word verwys na die sogenaamde “liberale kommunistiese kodesa – fw – anc – da – eff – sakp – grondwet”. die ooreenkomste wat ANC leiers geteken het (wat steeds in parlement sit vandag).  Waar is die “protokol”?

** ** **

When it suits the ANC , they are so quick to grab their protocol pamphlets, but if corruption, crime, rapes and killings occur, they do not care much about similarities to the violation of human rights, which is part of that  very same protocol and international protocols with agreements.  There are many violations of human rights of the international agreements signed by ANC leaders (which are now in parliament today).

**

The Violations of human rights are an international crime.   Some countries,  supported the ANC government since 1994 as a radikal liberation movement.   This is not only unfair, but a crime against the white citizens and others as well to support racist and discriminatory  legislation against the white minority people in South Africa.   George Soros is not from a particularly country, but his Open Society Foundation as well as others supported and financed the government as well as constitution and B-BBEE.

Various countries and organisations within those countries supported the Black Economic Empowerment for 20+ years against only the white population – what was the whole mission of that?
To create more tensions between ethnic groups, as well as those from outside our borders – those millions and millions immigrants to come and settle here;  to create the high unemployment situation in South Africa that are the forerunners of crime and murders?

**

Corruption is also party of this B-BBEE legislations – because how many of elites became rich on the ticket of B-BBEE?   How difficult is that to understand?   Obvious there will be less work opportunities with the white companies not operating anymore.  That was the whole mission, to kill the minority whites and their businesses in the country.

** ** **

The department of international relations and cooperation (Dirco) has slammed the embassies of five nations for not following the proper diplomatic channels by sending a memorandum directly to the presidency.    The embassies of the US‚ UK‚ the Netherlands‚ Germany and Switzerland reportedly wrote to President Cyril Ramaphosa warning that his international investment drive could fail should he not act against perpetrators of state capture and other crimes.

“The Minister of International Relations and Cooperation Ms. Lindiwe Sisulu has instructed the Department to demarche the concerned Ambassadors with a view to discussing substantive matters contained in their correspondence‚ and to reiterate acceptable protocol in addressing such matters.

They also reportedly voiced concerns in a joint memorandum about obstacles to foreign investments such as constant changes in the regulatory framework for mining.    Noting its “disappointment”‚ Dirco said the dispatching of the memorandum to the office of the presidency was “a departure from established diplomatic practice”.

“In terms of acceptable diplomatic practice‚ protocol and convention‚ diplomatic missions are expected to communicate to the receiving state by means of a note verbal (diplomatic note) conveyed through the Department of International Relations and Cooperation. All embassies‚ regional and international organisations accredited to South Africa are aware of this protocol and universal norm. South African diplomatic missions abroad consistently observe this protocol by directing official communication to the respective foreign ministries in the countries of accreditation‚” Dirco said in a statement on Sunday.

** ** **

According to media reports earlier on Sunday, the five countries had warned that Ramaphosa’s international investment drive could fail if he did not act against perpetrators of state capture, corruption, and other crime. Concerns about obstacles to foreign investment reportedly included constant changes in the mining regulatory framework.    In its statement, the department said in terms of acceptable diplomatic practice, protocol, and convention, diplomatic missions were expected to communicate to the receiving state by means of a note verbal (diplomatic note) conveyed through the department.

All embassies, regional, and international organisations accredited to South Africa were aware of this protocol and universal norm. South African diplomatic missions abroad consistently observed this protocol by directing official communication to the respective foreign ministries in the countries of accreditation, the department said

https://www.iol.co.za/news/politics/dirco-memo-on-corruption-sent-to-ramaphosa-a-breach-of-protocol-19108714

2 gedagtes oor “Skending van menseregte”

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s