RASSISME – RACISM

Die doel van Swart bemagtiging is om ons blanke volk totaal en al ekonomies te ontmagtig en te vernietig.  Die ANC regering se hele beleid en al hul wetgewings, selfs die grondwet is gevul met rassisme en diskriminasie teenoor alle blankes in Suid-Afrika.  Dit opsigself is ‘n Internasionale misdaad om teen ander volke se velkleur te diskrimineer.
Do we have a normal living under their hate, discrimination and humiliation?   No.  The policies, legislation and the constitution violate our white minorities’ human rights – we have a human right to have our own areas to rule ourselves , with full independence to us.

Image result for parliament south africa photo


Daar is verskeie wetgewings wat afgekondig is, waarvan almal onderworpe is aan swart bemagtiging.  Selfs die Nasionale ontwikkelingsplan is onderhewig aan Swart bemagtiging en sluit die Chinese in.

B-BBEE.  Die huidige president, C Ramaphosa het die kommissie gedryf en wetgewing is deur Mandela onderteken in 1997.

Mandela signed the first BEE legislation against white minority to keep them out of the economy and to kill all of us on the level not to work.  Thereafter Mbeki went onwards as well as Zuma and now Ramaphosa.   All of them, with the assistance of other political parties, DA and EFF – Even Cope and IFP supported this legislations against the whites in the country.

Core International Human Rights Treaties1. The International Covenant on Civil and Political Rights   (ICCPR) (1976)2. The...

WHAT ARE HUMAN RIGHTS?Human rights are the rights and freedoms that we all have.• Some human rights are based on our physi...

READ MORE HERE:

United Nations Racism and Torture

TRUMP – RAMAPHOSA
Ramaposa hits back on Trump: Genocide and Land

TRUMP – MALEMA
Malema on Trump on land issues

LAND OF WHITES  RAMAPHOSA
Ramaphosa and land destribution

.

RAMAPHOSA AND TRUMP “FALSE NEWS”
Ramaphosa and “false news” on land
US President Donald Trump may have deleted his tweet about land expropriation, but the fallout continues in South Africa. Last evening US time he said he asked the secretary of state, Mike Pompeo, to study farm seizure and the large-scale killing of farmers. To discuss further we are joined by Professor John Stremlau who is from International Relations at Wits and was part of the Bush administration in the US. From Cape Town, we are joined by the chair of parliament’s portfolio commission on International Relations, Siphosezwe Masango

.

Alhoewel ons nie ekonomies mag deelneem aan enige werksgeleenthede nie, ons kinders wword verbied en moet oorsee ander weivelde soek, tog dra van ons besighede heelwat by tot die staatskas wat weer manna uitdeel aan almal – as dit nie tradisionele leiers is nie, is dit toelaes of immigrante – hoeveel moet ons betaal maar ons mag nie deel wees en daar word teen ons blankes gediskrimineer.
How do those black traditional leaders live in South Africa – look at their salaries – and they are not the only ones – parliament are 400 members and each traditional leader do have their own people, places, vehicles, etc.
Konserwatiewe blanke bevolkings se deelname in Suid-Afrika1

*

RAMAPHOSA AND LAND EXPROPRIATION WITHOUT COMENSATION –
Ramaphosa want to change constitution Land without compensation

***

The ANC’s policies and legislations are full of racism and discrimination against all whites in South Africa.
Racism DTI legislation – wetgewing Rassisme

#SISULU
Sizulu is of opinion ANC did nothing wrong about racism or land issues

“There is no crime that is being perpetrated by this government at all.     Sisulu added that SA was a land of great inequalities, and this put it at a risk of instability, but much had been done to ensure that there was no instability around the matter.   Referring to claims that a genocide against white people was underway, Sisulu said these were “blatant lies”.

>>

Menseregte skending van blankes in Suid-Afrika:  Taal – kultuur  – ekonomiese ontmagtiging – ontkenning van misdaad, verkragtings en moorde.
Human rights violation: Language, culture of the Boer and Afrikaner – all whites:  black economic empowerment and affirmative action
Genocide – Vernietiging van ‘n volk

6 gedagtes oor “RASSISME – RACISM”

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s