Economic reform in South Africa – Amanzimtoti KZN

 


This so-called protest actions are not about Zuma, but it is possible he and his family members are involved in the matter.   But if they are, they are not the only ones, but this type of destructions were all orchestrated since day one they took over in 1994.   They also did that in the past between 1950 to 1994.    It happened also in African countries.  This is what communism is, they call it economic reform and means to most of those terrorists – there is no other name for them.  They are front runners, good clothes with shoes or boots, they steal and destroy as far as possible, burn it then afterwards.   How many of them are emigrants from Africa or other countries?

VIDEO: Storage units in Amanzimtoti looted and burnt*

Those terrorists are not poor or hungry but do not want to work for a living, they do not want to go to school or university,  they want to destroy other people’s income and businesses because they can not do it by themselves.    Who paid them to do that?   They all know who they are for years, since the Anglo Boer Wars and even before that time.   

Keep on blaming the “whites” in South Africa for apartheid.   Think again. 

The apartheid legislation and areas started since the British Empire and they annexed the Boer republics.   We as the Boers, were not in charge of the Reserves or Crown lands, those chiefmen were.  Today and most of the time, some call themselves kings and queens, etc.    They all living on the same reserves /homelands and crownland, but it is now under ANC legislations, CPA and Trustlands.

Those terrorists, the runners of today, since 1994, can not walk from town to town and most of their vehicles are also expensive.    They can not walk from farm to farm to attack and kill the farmer and the families.   The governments overseas that supported this type of reform to anybody, must think again what they did to us and other people.   It will come back one day to you and one day, the Lord will ask you, why did you do that to South Africa and other countries?   That is for minerals most of the time.  

If you have supported this communists to do this type of economic reform, it will come back to you.

The Aftermath | Storage City Walk Through  15 July 2021.   The remains of Storage City Amanzimtoti after it was looted and set alight on Monday 12 July 2021.

https://www.youtube.com/watch?v=-6wHIUH0QyU

*

We are not safe at all – nobody is safe against this communism and terrorism.   Watch your back. 

Look at the terrorists and runners, their shoes, their cell phones, their clothes, they are not poor people and look at their vehicles.

*

As the shooting started between the police and the perpetrators, the woman said there is nothing she can do but go home where she can be safe.

After stealing everything they could take, they set the units on fire, burning and destroying all that they could not carry. The facility is around the corner from the Southgate Industrial Park where looting also happened on Monday 12 July 2021. Unit owners were inconsolable as they recounted their loss.

https://lowvelder.co.za/lnn/1155361/video-storage-units-in-amanzimtoti-looted-and-burnt/

https://www.youtube.com/watch?time_continue=22&v=aJ7rh9_S214&feature=emb_logo

*

Durf mens vra ???

Hoeveel biljoene was jou, jou land of regering se  bydrae in die verlede aan die ANC – SAKP – EFF en elke ander politieke organisasie wat in SA ons land in die afgrond in bestuur sedert 1994? 

Dit sluit alle EU lande, Brics en Statebondslande in, sowel as Amerika wat graag skenkings doen aan die ANC sedert 1994.

Hierdie video’s sluit aan by al die ander artikels en inligting oor die ANC se ekonomiese hervorming waarmee hulle sedert 1994 besig is. 

Elkeen wie se huis afgebrand is, wat dood is, is op daardie finansiële bydraers se koppe.   Julle is verantwoordelik vir hierdie plundertogte en dood wat in Suid-Afrika plaasvind, saam die regering van die dag en selfs ou FW en sy Broederbond aka Afrikanerbond is beslis nie skotvry hiervan nie.  Julle het geweet waartoe hierdie mense in staat is, daarom het julle swart bemagtiging ingestel om alles te verwoes nadat alles geplunder is.

Maak nie saak of dit nou Zuma of sy naam is wat rondgegooi word nie.  Hierdie gaan lankal nie oor net hongerte nie, dit gaan nie oor ekonomiese hervorming nie, dit gaan oor vernietiging van elkeen in hierdie land.  Asof die “virus” nie genoeg is nie, is dit net eienaardig dat die hooggeagte president en al hul ministers toelaat dat 1000 e die strate bewandel sonder enige beskerming.  Is daar ooit ‘n virus, want dit kom voor daar is geen virus nie. 

Kyk hoe plunder hulle – erger as springkane en rotte

https://www.youtube.com/watch?v=tQ_RSjkNLE8

*

MET OPSET WORD ALLES VERNIETIG.   DIE SPUL TERRORISTE HET PRESIES GEWEET WAAR OM TE GAAN EN WAT OM TE VERWOES – WANT WAAR KOM AL DIE VOERTUIE VANDAAN OM DIT WAT HULLE STEEL WEG TE NEEM?   TERRORISTIESE BEPLANNINGS VOOR ALLES AFGEBRAND WORD

Hoeveel wat so plunder en brand is gemasker of beweeg onwettig rond.  Die regering en saps is vinnig om enkel blankes in hegtenis te neem op die strand en gebruik ‘n hele polisiemag daarvoor.   Maar nie hier nie, nou is daar uitsprake dat die 1000e getalle maak dat die polisie dit nie kan hanteer nie.  Daar is dan reeds 75000 weermag vir die virus, waar is daardie weermaglede.  Triljoene is na 1994 gesteel en tog bedel die regering nou geld om die staking te stop en wie moet daardie lenings terugbetaal.   RELATED

Dis nie ‘n staking nie, dis terreur en terrorisme.   

Gupta – Denel – Ramaphosa – CPAs

Zuma Ondersteuners (supporters)

Terrorisme – Sabotage to South Africa 13 July 2021  – Revolution

Terrorism in SA – KZN and Gauteng


CHAOS South Africa – KZN, Gauteng – 15-7-2021

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s