Army in Gauteng and Kwa-Zulu Natal 12/7/2021

Die Weermag is ontplooi en beweeg in onlusgebiede in – dit moes al lankal gebeur het.  Hoeveel ontwrigting, skade en ook verlies aan menselewens en ongevalle is daar nie reeds nie.   Wie betaal vir hierdie ekonomiese kommunistiese rewolusionêre oorlog teenoor burgers van die land en hul besighede.  Dis duidelik daar is heelwat met lewendige ammunisie in gebiede, wat selfs op polisie skiet.  

May be an image of text

*

Die regering tree nie genoegsaam op in die tyd van virus waar daar nie sulke groot getalle bymekaar is en meestal sonder afstande en maskers.  Die reëls geld slegs vir gehoorsame burgers.      Die raad en advies is, bly inhuis en verdedig jul eie areas en huise / besighede veral besigheidsentrums.   Die terreur voetsoldate is ook in omgewings , skuil in groen areas – wees waaksaam en op jul hoede.   

Het ons ooit ‘n weermag, dalk heelwat voetsoldate, maar wapentuig soos wat ons op die grens gehad het??


Please stay inhouse and be there for family, houses and businesses.  Weermag is in al die gebiede ontplooi, waar daar geplunder en afgebrand word. Sover is daar egter min polisie te sien waar dit wel plaasvind. En waar is die ernstige skietery waar groot winkelkomplekse binnegeval, beroof en aan die brand gesteek word.

https://www.youtube.com/watch?v=Y5CgeybbDaM

However, this has escalated to criminal activity with dozens of incidents of looting and destruction to property in the city and other parts of KZN. JSE-listed retailers Shoprite, Spar, Massmart (Makro Sprinfield) and Pick n Pay’s Boxers stores were among those targeted by looters. The landlords of several major malls in the province decided on 12 July 2021 to keep centres closed amid increasing safety concerns. Old Mutual’s Gateway Theater of Shopping, Growthpoint’s La Lucia Mall, Investec’s Cornubia Mall, Pareto’s The Pavilion and Liberty Two Degree’s Liberty Midlands Mall were all closed.

A competing but smaller community shopping centre near Liberty Midlands Mall along the N3 in Pietermarziburg was also set alight, according to local newspaper reports and visuals on social media.

https://www.moneyweb.co.za/news/economy/durban-chamber-appeals-to-ramaphosa-to-deploy-sandf-in-kwazulu-natal/

*

The South African National Defence Force (SANDF) has commenced with pre-deployment processes and procedures in line with a request for assistance received from the National Joint Operational and Intelligence Structure (NATJOINTS) to assist law enforcement agencies deployed in Gauteng and KwaZulu Natal Provinces respectively to quell the unrest that has gripped both Provinces in the last few days. The deployment will commence as soon as all deployment processes are in place.

The duration and number of deploying soldiers will be determined based on the assessment of the situation on the ground by the relevant law enforcement agencies. Furthermore, it must be emphasised that the SANDF`s deployment objective is to provide safety and a safe working environment for members of the SAPS and other law enforcement agencies whilst they carry out their Constitutionally mandated law and order duties. SANDF deployment-related information updates will follow in due course.  

https://www.gov.za/speeches/defence-force-deploys-soldiers-gauteng-and-kwazulu-natal-provinces-assist-law-enforcement                                                                                 

May be an image of text*Terrorisme en sabotasie aan besighede en infrastrukture 10 Julie 2021

Terrorism – Terrorisme KZN Gauteng 11 July 2021

Terrorism in SA – KZN and Gauteng

Zuma in jail

Zuma Ondersteuners (supporters)

Piet Retief protests

RSA – Terrorism – Terrorisme

South Africa – Arson – Terrorisme – Brandstigting

Sabotage at Eskom – terrorism

Een gedagte oor “Army in Gauteng and Kwa-Zulu Natal 12/7/2021”

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s