Eskom sages is reeds ‘n ramp “SABOTAGE”

Aanstellings wat sedert 1994 gedoen word is nie bevoegd genoeg om die werk of onderhoud te doen nie, dit sluit ook die tipe van steenkool in wat gelewer word.   Dit is sabotasie.   Wie het voor 1994 ook die elektrisiteit gesaboteur?   die ANC.

Image result for Ted Blom  march 2019

*

Hierdie het NIKS MET MOSAMBIEK TE DOEN NIE  – ons probleme het lank voor die sikloon begin.   Elke dag sing Eskom en regering, en hul voorsanger is niemand anders as Pravin Gordhan nie.   Tyd om pad te gee – soos in 100% eie gebiede en onafhanklik, eie regering met ons eie stelsels wat na behore werk.    Elke volk het daardie reg.   Die vraag is wil ons regtig vryheid verkies bo hierdie kommunistiese stelsel, wat net gepaardgaan met korrupsie en misdaad?

Every time when loadshedding was put into operation the excuses for it was changed. If it is not this then it is that. First it was the Guptas and captures, the hijackings.   That is a crime to hijack and capture.  Then it was low quality coal, then there was a shortage of diesel and water and now Mozambique’s cyclone has been the excuse. Let’s not forget even the municipalities which didn’t pay their debts was an excuse. Even sabotage was an excuse. Are we in store for any other excuses? Let’s wait for that.   They even increase tariffs.  

*

25 years ago… there was qualified PEOPLE in those jobs…. no brains
NO ELECTRICITY.     Ons as gebruikers word al vir 25 jaar misbruik – ons geld en bydraes word nie aangewend soos dit behoort te wees nie

***

Eskom absolute liars, Stage 5 already implemented: Energy expert


CATO INSTITUTE – OPEN SOCIETY FOUNDATION

Liberaliste spring – elkeen om hul base en finansiers gelukkig te hou.

Mense soos george soros wat ons land regeer, wat die parlement regeer, wat die grondwet finansier en wat al die immigrante en onwettiges ook finansier om hier te kom nesskop rondom ons stede. Ted is 100% korrek.

Let wel – daar is en bly steeds oor die 30 miljoen swart en khoi en bruin mense in die ou tuislande, wat deesdae TRUSTGEBIEDE of cpa’s gedoop is en altesaam 4480 of meer tradisionele leiers word ook ten duurste aangehou.

***

5 and 6 Load shedding is election propaganda as well –WE ARE CAPTURED – NOT ONLY GOVERNMENT, BUT ALSO ESKOM AND ALL SOE’S

WHERE IS ALL THE MAINTENANCE OF ESKOM AND CORRUPTION MONEY WITHIN THIS SOE?

BLACK OUT IS A HUGE POSSIBILITY

THERE ARE EXPERTISE IN THIS FIELD – WHY KEEP THEM AWAY?

“ALICE IN WONDERLAND PRESENTATIONS”  (Ted Blom)

Eskom and government have started planning for Stage 5 and Stage 6 loadshedding. This could ignite a race against time to avoid national blackout. At the moment the national grid is under extreme pressure and loadshedding may escalate. An extensive briefing by Eskom executives and the Department of Public Enterprises on Tuesday has made it clear that the national power supply is more precarious than previously understood. South Africa has bought all available diesel on the high seas, maintenance of power plants is in crisis because boiler tubes are bursting at eight units across three power stations and there is a planned strike early in April. For more on this, we have joined Tshepo Kgadima Energy Advisor and Ted Bloem, Energy Expert.

***

16 March 2019

ESKOM woes continue. Load shedding was scheduled this week up until Saturday. The latest shedding which has changed from stage 2 to 4 has now also been blamed on the Cyclone that hit Mozambique at the weekend. For more on SA’s energy crisis we are now joined by Mining and Energy Advisor Ted Blom.

***

Nersa and Eskom

Eskom, Nersa, Salga and Municipalities

Eskom – Koketso Choma – Matshela Koko

Load shedding – Sabotasie en vernietiging

Eskom – Matshela Koko

Eskom – Ramaphosa-Radebe-Motsepe

Eskom – Radebe – IPP – REIPPP

Eskom – Radebe – 27 contracts

State capture …. SOUTH AFRICA

13 gedagtes oor “Eskom sages is reeds ‘n ramp “SABOTAGE””

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s