Eskom “duck and dive a zero duck jive in a duck economy”

You at Eskom have only “ducks” –  your excuses are ducks.  Die jaar het nog nie eers begin nie, maar Eskom slaan hul naam uit vir ‘n “duck” op die Eksdompaal.   Hoeveel op bestuursvlak het ‘n bietjie lewendige kundigheid – dit wil voorkom al die “ducks” bymekaar sit en wag vir die volgende “duck” maar goue eiers ontbreek beslis – daarom bedel julle so vir meer geld.     Terloops, wat wil Eskom met al die matriek uitslae maak, ook “kaap” soos Eskom gekaap is of is die matrieks bang vir al daardie “ducks” dat beurtkrag die skuld kan kry daarvoor ?    Uiters gevaarlike “ducks” –  Studente betaal “ducks” vir die publiek se elektrisiteit.  Dit is lankal tyd dat die bestuur hul kundigheid en sertifikate openbaarmaak, dan sal ons dalk sien wat is op die “ducks” se sertifikate.

Eskom break-up explained in detail - Sa411


*

Do you at Eskom want to hijack the matric results – what a duck jive.   Blame game is the  name and surname – Duck is the middle name.   Blame duck game.

How can any matric results have an impact on the power grid ?   With the capture?

#POWERALERT 2

Date: 07 January 2020 – Eskom to implement Stage 2 loadshedding from 01:00 until 06:00 tomorrow morning in order to accommodate the release of matric results.

*
ADD then all municipalities and provinces on the list that are all under administration and most of them can not deliver water to anybody.   No services and that is since 1994.   What about the crime and corruption – lots of money – duck and dive …

 

*

These are the main roll players in the Eskom debacle. Cyril and Jeff are setting Eskom up for failure so that Patrice and his company, African Rainbow Energy & Power (AREP) can take over Eskom.   This takeover will be financed by Taxpayer’s money.   (Already?)
Eskom – Ramaphosa-Radebe-Motsepe

*

Every time when loadshedding was put into operation the excuses for it was changed. If it is not this then it is that. First it was the Guptas and captures, the hijackings.   That is a crime to hijack and capture.
Eskom sages is reeds ‘n ramp “SABOTAGE”

*

Waar beland al die geld en elektrisiteit – Mosambiek-Zambia-Zimbabwe?  Indien dit wel opgewek word of deurgaan, gaan die geld net na sekeres se bankrekenings toe (waarom word daar so baie geskuld)?  Hoekom is daar so groot bonusse aan bestuur en niks verbeteringe gebeur nie?
Escom power to Africa and South Africa

*

Dit grens aan verraad teenoor Suid-Afrika, ons ekonomie en oorlewing.  Nie almal steun die ANC of hulle grondwet nie, maar dinge na 1994 is beslis nie wat dit moet wees vir ‘n demokrasie nie.   Selfs swart en khoisan volke het steeds aangegaan om in hul aparte gebiede te bly en hul eie kulture bevorder.

Neem gerus waar hoeveel warmwatertoestelle op al hierdie trust/cpa gebiede is, dat daar ligte is snags, maar wie sin word afgesit om vir die ander van krag te voorsien – dis wat dit is – BEURTKRAG.
Eskom – “Sabotage – corruption”

*

The State Capture commission, headed by deputy chief justice Raymond Zondo, has 180 days, which translates into roughly six months, to complete its work. On Monday, the commission held its first hearings – eight months after that first proclamation.   The Guptas, Zuma and his son Duduzane Zuma, the arms dealer and Gupta family lieutenant Fana Hlongwane, as well as his former chief of staff Lakela Kaunda and the former Public Enterprises minister Lynne Brown, were all lawyered up with costly senior counsel this week, showing that they are ready to put up a big and long fight against the Zondo Commission.
State capture …. SOUTH AFRICA

 

4 gedagtes oor “Eskom “duck and dive a zero duck jive in a duck economy””

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s