Sept-Oct 2020 White attacks killings

In the first six months of the year 2020 , 139 attacks and 26 murders have taken place on farms in South Africa.   In KZN there have been 12 farm attacks and four murders, agricultural union TLU SA said.    What about the other months – even during the curfew it is still ongoing.

Free State South Africa | South African Tours - 2020/21 | Goway


*

Aanvalle en moorde

Verskeie aanvalle en moorde het in September en Oktober 2020 plaasgevind, asook die ander maande van die virus-inperking en aanklokreëls.   Misdadigers het hul nie daaraan gesteur nie en het vrye toegang tot alle plase en paaie dag of nag.   Waar is die polisie en weermag in die tye dan van vrye beweging terwyl daar inperking is?

Watse behae skep moordenaars daarin om blankes so te martel voor hul moord pleeg?   Indien grond of plase gesteel is, waarom word of is daar nie eise ingesit as dit kwansuis hul grond was nie. 

Sedert 1994 is daar al baie grond ge-eis en as CPA geregistreer, dus, waarom altyd hierdie beweringe in media of toesprakies dat blankes grond gesteel het.

Meeste plaaspaaie draai weg vanaf teerpaaie.   Plase is nie net afgeleë nie, maar geweld, aanvalle, erge martelings en moorde bedreig ons land se voedselvoorsieners en oorlewing.  Ons land se grense is oop en daar is duisende immigrante wat die land onwettig binnekom.

Dis belangrik dat boere veral na eie veiligheid omsien, die regering gaan dit nie doen nie – daar is eenvoudig te veel haat en rasgebaseerde wetgewing teenoor blankes wat die blankes uitwis..

Produksieverspreiding   

Om aan te sluit by enige boer se verspreidingsnetwerke word meestal van vervoertrokke gebruik gemaak wat regdeur die land aflewer of selfs uitvoer.   Ook hierdie tipe besighede word erg geraak, benadeel en bedreig, waar trokke geplunder en aan die brand gesteek word.   Dus word daar heelwat drywers wat voedsel aflewer, aangeval en selfs vermoor.  Dit plaas ekstra las op besighede, omrede versekerings hoër gaan en moet opdok, terwyl alles wat vervang word 15% VAT aan die regering besorg word.  Hoe gerieflik is dit nie ‘n ekstra inkomste aan regering nie, plus SASRIA uitkerings.

Hongersnood

Hongersnood is op pad vir ons hele land.  Is dit wat ons regering se einddoel is?   Hulle doen niks om die groot misdaad te verminder nie.  Verwyte word net rondgeslinger teenoor blankes wat nie die skuld moet dra vir ‘n onbeholpe regering nie.

Beweerde klagtes

Sommige swart leiers se verweer dat daar arbeidsgeskille sou ontstaan het en daarom die moorde, is net onmenslik wreed.   Niemand verdien om so gemartel en vermoor te word vir ‘n arbeidsgeskil nie.   Blankes gaan nie in swartes of ander se huise en rand hul aan, martel en vermoor hul nie.  Daar word kwansuis beweer dat dit ook gaan oor die swart werkers mishandel word is ook nie waar nie, want sover is daar geen klagtes by enige polisie stasie ingedien nie.  Sou  die geval gewees het, was dit lankal in elke hoofmedia se koerante en ondersoeke sou ontstaan het.

*

PROTECT YOURSELF AND FAMILY MEMBERS – WORKERS

Farmers and whites, in rural areas and cities / villages, protect yourself, join reliable peoples’ groups to secure more safety.     Do not appoint strangers or immigrants or no illegals to put your own life in danger – it might be cheaper, but at the end is it your own life or your family members that will be ended.

>

ANC Police minister Bheki Cele announced the annual crime statistics on July 31 2020. The statistics, which cover a period from April 1 2019 to March 31 2020, showed an increase in rape and carjackings, while murder reached the highest number in a decade.    Good question is, why is the general killings so high, while there is a curfew in the country and thousands of army were also employed – is that a co-incidence?

*

Plaasboere en Blankes, op die platteland en stede/dorpies, beveilig julself, sluit aan by betroubare volkseie groepe om meer te beveilig.   Dit is die moeite werd om goeie kommunikasie te hê.   

ONAFHANKLIKE GEBIEDE – VOLKSTAATRAAD GEBIEDE

Daar is ‘n ander prioriteit wat ons volk miskyk en dis ons eie onafhanklike land, waar ons na onsself kan omsien, regeer en eie leiers kan kies, waar daar geen rassisme is en waar ons in beheer is van beveiliging.

ARBEID

Werk self of stel volkseie persone aan en nie vreemdelinge wat daarop uit is om jou te vermoor nie.    Daar gebeur net teveel van die “kwansuis betroubares” wat al “jare” daar werk (en spioeneer), wat so aangestel word, wat Boere of huishoudings met opset en presisie aanval en uitwis – die terroriste kom nie een-een nie, maar vorm groepe wat seker maak nog ‘n blanke of meer sterf.

Moenie anderpad kyk vir “betroubares” wat werk in en om die huis nie.   Statistieke wys anders – heelwat moordenaars wat uitgevang word is werkers in die huis en op die plaas.   Hulle werk dalk vir jare daar, omdat hul deur die boer en huishouding gratis vet gevoer word, hul kinders word “versorg” en daar word selfs betaal vir hul opleidings na skool.   Inligting bekom en versamel, dui aan dat hierdie tipe van werkers, hetsy met selfone en foto’s waar die kluise is, wat die bewegings is van boere en hul families, deurstuur aan mafia bendes.   Indien daar na donker gereis word, neem vuurwapens wat gereed is om te vuur en self te verdedig.   Moet nooit alleen reis waar daar hekke is wat oop en toegemaak word nie.   Dis onverantwoordelik – slaap eerder oor of reis met meer as een voertuig.

*

Here are only a few of the attacks / and killings – condolences to the family and loved ones.

 

2 October 2020

Paul Roux in the Free state – young farmer killed.

Brendin Horner (21) aangeval en vermoor op Paul Roux.   Hy is by die plaashek oorval, vermoor en aan ‘n staalpaal vasgemaak voor sy moordenaars met sy werksbakkie gevlug.

Two men have been arrested for the murder of farm manager Brendin Horner and will appear in court.

>

A horrific crime in South Africa as a young farmer Brendin Horner (21) was ambushed and murdered then tied to a steel post with a rope around his neck. Brendin was killed on a farm near Paul Roux in the Free State on Thursday 01 October 2020 where he was employed as the farm foreman. Brendin’s cap, with a knife placed on top, were the first clues the search team found Friday morning after searching for him throughout the night.

Lenize Taljaard who was Brendin’s girlfriend the past three years was waiting for him at home on the farm De Rots. She became worried when he did not return from visiting his father, Robbie who lives on a neighboring farm.

Herkie Viljoen, a safety representative of Free State Agriculture (FSA), says the police were called to the scene on Friday morning. At sunrise, Brendin’s caps and a knife were found first, and his body was found about 100 meters from the farm gate, tied to a steel post.   He had no enemies and it feels as if this murder is a message, was said.

A shocked Gilly Scheepers, Brendin’s employer, said on Friday morning that Brendin was an outstanding young man, one of the best.   Some of the men who work with Brendin say the killers came to kill the youngest man working at Bloukruin.

On Friday 2 October 2020, at about 05:35 Brendin’s father and girl friend continued the search and found the young man near the gate of the farm. He was tied to a pole by his neck and had been brutally beaten, tortured and strangled to death.

Farm murder: Young farmer tortured and strangled to death, Paul Roux

*
*

Sundra – Mpumalanga

Another cold-blooded farm murder took place just before 13h00 on Monday, 30 September. happened on a smallholding in Sundra, near Delmas in Mpumalanga.   Two suspects attacked a woman in her late 60’s as well as her 44-year-old daughter. The daughter was cornered inside the garage of their home and strangled to death. The mother was beaten with a blunt object and the domestic worker was tied up.   Suspects fled with a laptop.and some electrical appliances. They were chased down, but ended up rolling their vehicle. Both were arrested.

Chantel Kershaw (43) verwurg, vermink en vermoor.   Haar ma Grieta Spiers (65) aangeval op hoewe.   

They called on the radio …

*
*

27 September 2020 – Bronkhorstspruit

A farm attack took place on 27 September 2020, between 17:00 and 18:00, in Spitskop, Bronkhorstspruit, in the Gauteng province of South Africa. Six attackers overpowered a 64 year old man in his workshop, after walking up to the building as the property is not fenced in.

His wife (53) heard a Commotion and went to investigate. She was also overpowered and assaulted and tied up. The couple were then horrifically tortured by the attackers.

The man’s one leg was cut with an angle grinder. The woman’s nose was pinched in a vice grip and twisted as they requested a large sum of money they thought the couple had. The couple sustained terrible injuries, the man’s are life threatening, he also sustained skull and facial fractures and will be operated on, he was taken with a helicopter to a Johannesburg hospital, and the woman via ambulance to Witbank, where she is currently undergoing a brain scan.       Jewelry and two firearms were taken from the safe and at least two flat screen TVs as well as other valuables and the couples cell phones were loaded on the man’s Hilux bakkie.

The attackers then fled in the vehicle in the direction of the R104. The couples son had arrived home which probably alerted the attackers. His mother had managed to untie herself and ran to her son to get help. The SAPS, ambulance service and community was called and responded quickly.

There is a lookout for the robbed vehicle, a white2014 D4D Hilux bakkie, single cab, Reg YSH728GP.

Farm attack, horrific scenes of violence as couple brutally tortured, Bronkhorstspruit

*
*

 

26 September 2020

Farm Attack – Drie beschoten tijdens een boerderijinvasie

Drie mensen werden aangevallen en beschoten tijdens een gewapende overval op een boerderij in Klipheuwel, (Durbanville, WCape) op zaterdagochtend 26 september. Er wordt aangenomen dat de moeder, vader en een andere man die op bezoek was, werden neergeschoten.   Er wordt aangenomen dat vier mannen rond 01.00 uur het huis binnenkwamen en kostbaarheden en sleutels van de kluis eisten, toen er een handgemeen uitbrak en er werd geschoten.   Titanium Securitas was aanwezig, gevolgd door een ambulancedienst. Geen meldingen van sterfgevallen in dit stadium, de vader is echter kritisch.  Dit is de nieuwe norm in Zuid-Afrika, geen wet, geen bevel, onze politieminister weigert deze frequente aanvallen als prioritaire misdrijven te beschouwen.

>

A farm attack took place on 26 September 2020, at 01:30, on the Mikpunt farm, in Klipheuwel, in the Western Cape province of South Africa. An unknown number of attackers invaded the farmhouse and attacked a family, during the assault all three family members, a dad, mom, and child were shot.

The attackers raided the home and then fled. Role players that responded followed tracks but there have been no arrests. It is unclear at this stage what all was robbed during the attack. The family have been admitted to hospital with gunshot wounds in the chest area.

*

25 September 2020

Farm attack Mikpunt, Klipheuwel near Durbanville.    Four men entered a friends home, shot the husband twice while he was lying in bed, he tried to protect his family and was shot a third time. His wife was shot in the abdomen. When a friend who was sleeping over, attempted to help, he too was shot.   While this was going on, the young friend of the homeowners son, managed to slip out of a window and run for help.   The 14 year old son was forced to help look for the key to the gun safe but was thankfully not hurt. He even “accidentally” managed to lock 2 of the gunmen out of the house at which point local assistance arrived and the four gunmen fled.   The three gunshot victims have survived with serious wounds and will be operated on, on Sunday.

*
*

Sias Willemse op 22 September 2020 vermoor – Potchefstroom.

Hy is verlede Dinsdag, 22 September by sy huis op die vloer met drie dasse om sy nek en ‘n skietwond aan sy keel gevind. Hy is in dieselfde huis waarin hy en sy vrou Tobianna vir 47 jaar gewoon en hulle hul seun en dogter, SM en Lynné, grootgemaak het, vermoor.  Ten tye van die voorval was sy vrou uitstedig en het sy by hul seun in die Wes-Kaap gekuier.

As kaptein van die destydse Wes-Transvaalse krieketspan en later die kaptein van die Suid-Afrikaanse plattelandse krieketspan was hy groot lof toegeswaai. Sy prestasies op die rugbyveld het nie ongesiens verby gegaan nie en die manne was eintlik maar skrikkerig vir die groot slot wat vir Potch Dorp rugby gespeel het. Hierdie krieket en rugby talent het sy seun, SM Willemse, by sy pa oorgeërf want hy het ook vir Wes-Transvaal krieket en rugby gespeel.

 

Hoewel die polisie aan die begin nie selfmoord wou uitsluit nie, is daar baie bewyse dat Sias se dood nie selfmoord was nie. Lynné vertel dat die patroondoppie van die vuurwapen waarmee hy geskiet is, in sy hemp gekry is. Die speurders vermoed dat hy met een van sy eie vuurwapens geskiet is, wat weer in die kluis teruggeplaas is. Ballistiese toetse sal dit later bevestig.

Volgens die speurders was sy aanvallers haastig op soek na geld, want behalwe vir ‘n relatiewe klein bedrag kontant uit die kluis, is niks anders uit die huis gesteel nie. “Selfs die gewere, ‘n Krugerrand en my ma se juwele het net so in die kluis agtergebly,” vertel Lynné. Speurders het op sekuriteitskameras verdagtes by nabygeleë huise opgemerk. “Hulle is omstreeks 8:00 gesien en het volgens die speurders om 8:45 weer met ‘n sak gevlug.”

Vir haar is die ergste dat haar pa sy laaste oomblikke in vrees moes afsluit, maar sy troos haar daaraan dat alles relatief vinnig verby was. “Die speurders sê daar was geen tekens aan sy liggaam dat hy terugbaklei het nie. Daar was nie merke op sy hande en bene nie. Hulle het hom vasgepen en hy het geen verweer gehad nie,” vertel Lynné.

Saluut! ‘n Groot boom het geval

 


*
*
*
*

Look at this – those criminals must be very proud of themselves.
If someone is hungry, usually he/she ask for something to eat. Someone who is hungry does not break into homes and businesses,  torture the owner of the house or rape the women and children.  Someone who is hungry does not steal a cellphone, television and especially firearms – that is not food. No terrorist can eat this, but orders are given by somebody to do this.    

Torture of cattle – Marteling van vee

*

The killings are ongoing. How many attacks and killing took place since March 2020 and the so-called virus?  There is a second curfew during July 2020 in South Africa.    Where were the army and police in South Africa when terrorists killed farmers and their family members?   Again, another horror killing on farmers.  Those killers were not supposed to be there, but they want to kill and torture.   Did somebody give them permission during the curfew to go and kill?   To drive around with the farmers vehicles?      

Easy to kill during CURFEW in South Africa


*

Look at the situation Zimbabwe and other countries – do you like that pictures and situation? There are no food. Those people want to be self-sufficient and they are independent – and think that nobody need a farmer to get food on the shelves.  There is no food security at all.  What will happen to immigrants no to neighbouring countries?  – they will not stay away from us. Geen BOER geen VOEDSEL.

Geen boer – geen voedsel

*

Farmers be aware and keep your firearm always with you. NOT IN THE SAFE PLEASE.  We as Whites, experienced crime, stolen cattle and animals, attacks, rapes, tortures and murders on a daily basis with which we, as white citizens, farmers have to live and also work while we are surrounded from behind.   Who put food on the shelves and tables?  The farmers! not anybody else.   Never ever are those attacks a one-on-one situation, it is always in mafia groups of 5-20 and even more.

Brutale moorde – Brutal murders – South Africa-Suid-Afrika

3 gedagtes oor “Sept-Oct 2020 White attacks killings”

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s