Easy to kill during CURFEW in South Africa

 

Libberals and communists – Drop the acts of white killings in South Africa.  How many attacks and killing took place since March 2020 and the so-called virus?  There is a second curfew during July 2020 in South Africa.    Where were the army and police in South Africa when terrorists killed farmers and their family members?   Again, another horror killing on farmers.  Those killers were not supposed to be there, but they want to kill and torture.   Did somebody give them permission during the curfew to go and kill?   To drive around with the farmers vehicles?      There are obvious different standards in South Africa while the ANC’s president denied attacks and killings of farmers and whites in South Africa – how conveniently.   For them it is just normal crime.   Is it a normal crime to torture – NO?   Is murder a normal crime – NO?   There must be NO bail for any terrorist, killer or raper!

Daniel Brand, 82, his wife Hybrecht, 73, and their daughter Elizabeth (left), 53, went missing from their rural home near Hartswater in the Northern Province on Sunday night

 
LET WEL … 31 JULIE 2020
(Johan Stoltz FB) (Roland de Vries)

MOORD OP DIE BRAND GESIN

Die volgende inligting is geverifieer!!

Die twee vrouens is NIE VERKRAG NIE.

Daar was GEEN LYK SKENDINGS NIE.

*

Simpatie aan die familie en naasbestaandes.    Geeneen kan werklik beskryf hoe hierdie en soortgelyke ander families voel wat al sedert 1994 so grusaam gemartel en vermoor is nie.    Condolences to the families and friends.

*

It was stated in the media that those arrested will face three counts of murder, kidnapping and theft of motor vehicle. They are expected to appear in the Hartswater magistrate’s court on Thursday.    AND by the way, this lady, that drove one of the stolen vehicles of the farmer,  helped the killers to get away from the farm and to dump the bodies – what is her background and acts with this whole scenario?  Who exactly is this “driver” that drive away from such a horror killing?

*


Heelwat kere word daar gerapporteer dit is as gevolg van ‘n selfoon, voertuig of wapen of hongerte wat mense maak inbreek.    Dis absoluut snert.   Daar is baie honger mense wat rondloop en voedsel vra en nie moorde pleeg of inbreek en mense vermoor nie.  Hoeveel wapens is nie al afgeneem sedert 1994 nie en van ons blankes is te houtgerus en hou hul wapens agter slot en grendel.    Waarvoor?   Gebruik dit, jy het ‘n bevoegdheidsertifikaat gekry daarvoor.  In elk geval, hoe weet die moordenaars daar is wapens in die huis – dit kan slegs bekom word met iemand wat werk vir so ‘n huishouding of die polisie self, want hulle weet wie vuurwapens het.

Met wie se wapen(s) is hierdie familie aangehou, gemartel en vermoor?

Indien  ander moorde plaasvind, word daar vining spesiale ondersoeke geloods om die moordenaars te vang – en daar is baie voorbeelde hiervan onder die ANC.    Vir elke diefstal in die land word daar ‘n kommissie aangestel, en niemand vang ooit die wat so steel nie.

Dan is daar die parlement se president wat plaasmoorde, martelings en aanvalle totaal en al ontken.   Hoe swart moet ‘n mens se hart wees om dit te doen – so iemand het geen hart nie.

Dis hartseer dat daar een oomblik rustigheid is en die volgende oomblik is dit eenvoudig ‘n trippel moord, waar familielede erger as diere geslag word en in die donker van die nag in ‘n veld tussen bosse gegooi word.  ‘n Nag wat veronderstel is waar daar aandklokreël is.

Nou waar is polisie en weermag indien hierdie oortreders ook onder die huidige omstandighede nog meer wetgewing oortree, ingaan in huise, mense martel en uitwis en dan nog rondry om ontslae te raak van lyke.   Dis duidelik die regering doen nie veel om hierdie ernstige terroriste en moordenaars te vang en daar te hou nie.


*

Dis baie hartseer…   Was die paar te goed vir die omgewing se mense – waar daar teveel uitgedeel word aan mense, soos die waterskema, maar dan word hulle vermoor deur iemand uit daardie selfde gemeenskappe.   En nee – niemand word vermoor as gevolg van diefstal nie.  Dit is hoog tyd dat die polisie enige vermiste persoon of voertuie wat gesteel word, as meer ernstig beskou, moord bly moord en dis beslis nie net diefstal nie.

Blankes gaan nie in swartes se huise, steel hul voertuie en wapens en vermoor hulle dan nie.

Blankes – Boere julle doen teveel vir die mense wat julle vermoor en dit geld vir elke besighede ook.   Hou op om diegene werk te gee wat jou dood gaan veroorsaak, hulle stap of ry weg met ‘n voertuig wat aan die vermoorde behoort.   Dit word knaend herhaal hoe moordenaars die voertuie neem en daarmee vlug.  Dis nie diefstal van voertuie, wat later gekry word nie.  Dis moord.   Knaend is daar of buitelanders / immigrante betrokke en persone wat werksaam was in die besigheid of huishouding, wat meer weet van die vermoorde en dit met hul ander mafia bendelede deel.   Hulle is bewus daarvan hoeveel geld daar ontvang word en ook vuurwapens in ‘n huis of besigheid is.

ONAFHANKLIKHEID – SELFBESKIKKING ONS ENIGSTE OPLOSSING (VERWYS NA DIE VOLKSTAATRAAD VAN 1994 SE ONDERSOEKE

Blankes in die land word nie erken as burger nie, daar is swart bemagtiging wetgewing teen elke blanke en blanke besigheid, terwyl regering  elke inkomste wat uit belasting uit die blanke verkry word, laat verdwyn of word met swart bemagtigers opgeslurp.

Elke regering wat hand op die blaas met die ANC is, wat memorandums onderteken, wat ook swart bemagtigingswetgewing nakom, diskrimineer teen elke blanke in hierdie land.   En verseker is daar heelwat regerings sedert mandela se tyd in 1994, wat ooreenkomste aangaan met die ANC en hulle swart bemagtigingbeleid.     (MOU’S).

ONS IS OP ONS EIE!  Ons het ‘n internasionale reg tot ons eie onafhanklike land.   Maar tans het ons niks, en moet ons heeltyd met een oog oop slaap of werk.

Blankes het min of geen regte tot verdere onderrig en opvoeding in Afrikaans nie.   Dit is tyd dat ons ons eie onafhanklike gebied(e) verkry, waar ons ons eie polisie, weermag, regstelsel en leiers daarstel wat ons belange op die hart dra en nie moordenaars beskerm soos tans nie.

*

More background / Lees meer agtergrond:

The murderers of Danie, Breggie and Elzabe Brand from Hartswater.   They are terrorists.   They were not in the home for cake or a drink, but to kill people.  Any murderers must be in jail, and this time they killed 3 peopl

Murdered in SA – farmers – Danie, Breggie and Elzabie Brand by terrorists

*

Swift Arrest of 4 Murder Suspects as DA Asks: Mr President, will you ignore the Brand family farm attack, too?

*

Three members of the same family were kidnapped in a horrific attack on a farm in South Africa then driven out into the wilds in their own cars to be be brutally slaughtered – killed during the night.        Daniel Brand, 82, his wife Hybrecht, 73, and their daughter Elizabeth, 53, went missing from their rural home near Hartswater in the Northern Province on Sunday night.     Elizabeth, known by her nickname Elzabie, had been visiting for Sunday lunch – but her body was found on Tuesday morning by a drone operator. 

*

On Tuesday morning, police discovered the body of Elzabe Brand, in a field in the Taung area, north of Hartswater.    In the afternoon, at around 17:00, the family was informed by police they had found the elderly couple too.   “They’ve just found my parents. They’re gone,” a heartbroken son-in-law Wikus Taljaard told News24.    The family had received no further information.

Police confirmed the parents’ bodies were found in a veld in Takaneng Village, said spokesperson Brigadier Vishnu Naidoo.    A fifth suspect, aged 36, has also been arrested.  This after a 42-year-old woman, and three men, aged between 18 and 20, were arrested earlier on Tuesday.

The story below was published earlier on Tuesday.

The body of one of three family members kidnapped from a smallholding in Hartswater in the Northern Cape has been found and three people have been arrested.

News24 earlier reported that Danie Brand, 83, his wife, Breggie, 73, and their daughter, Elzabie, 54, who visited her parents over the weekend, had been missing since Sunday, along with their vehicles.    Netwerk24 reported that guests arrived at the couple’s home on Monday afternoon, only to find it deserted, ransacked and bloodstained.    One of the couple’s cars, a Nissan Micra, was reportedly found in Taung in the North West.

On Tuesday, Marius Müller, national operations coordinator at AfriForum, told News24 that a body, believed to be that of Elzabie or Breggie, had been found during the course of Monday night.    “What we need now is more support on the ground to find the other two…” Müller said.    Müller confirmed that the Brands’ family had been informed of the development and that trauma counsellors were en route to Hartswater to lend support.

He said four people were taken into custody just after 23:00 on Monday – three men and a woman – although the woman was not a suspect at that stage.    “They were found in Elzabie’s stolen Mazda, which had been fitted with fake number plates.”At around 02:00 on Tuesday morning the suspects attempted to point out where the other bodies were, but they apparently got confused. I cannot say what [the suspects] did to them at this stage.”

National police spokesperson Brigadier Vishnu Naidoo confirmed the arrests of three suspects linked to the incident and that Elzabie’s body had been found.

“The incident was reported to the police [on Monday] after a family member residing in Johannesburg suspected that something was wrong when he was unable to get in touch with his parents and sister since Sunday,” Naidoo said.

Massive search launched

“A massive search was launched which resulted in one of the stolen cars, a Nissan Micra, being found abandoned at Majaneng village, Taung in North West [on Monday] night.    “With the search continuing in the Northern Cape, the second vehicle, a grey Mazda CX5 was spotted in the area of Pudimoe.”   The vehicle was stopped and three suspects were subsequently arrested.

“Follow-up investigations were conducted throughout the night and in the early hours of this morning the body of the… daughter was found in a field in the Takaneng Village in Taung. She had been murdered but the cause of death is yet to be determined,” Naidoo said.    He added that the search for the parents and possibly a fourth suspect is continuing.

“At this stage, the motive for the attack is suspected to be robbery.”

https://affluencer.co.za/2020/07/bodies-of-elderly-northern-cape-parents-found-after-farm-attack/

*

Tuesday, July 28, 2020

The Portfolio Committee on Agriculture, Land Reform and Rural Development has commended the swift action of the police, which led to the arrest of three suspects allegedly involved in a Northern Cape farm murder.   An elderly couple, aged 79 and 83, and their daughter, aged 50, were allegedly robbed and kidnapped on their farm in Magogong, outside Hartswater, on Sunday.   The body of the 50-year-old has since been found.

Committee chairperson Nkosi Zwelivelile Mandela has welcomed the arrests of three suspects, and emphasised that they must face the full might of the law.   “Our justice system must send out a strong message that there is no place in our democracy for such callous and inhumane acts. We appeal to the SAPS to leave no stone unturned to find the missing couple and to bring the alleged perpetrators of this heinous crime to book.   “We have repeatedly condemned attacks on farms and farmers as acts of gross criminality, which is detrimental to the social cohesion that our young democracy needs,” Mandela said.

Mandela has expressed heartfelt condolences to the family and friends of the victims.   He also appealed to farmers, farm dwellers and rural communities to always be on the alert and to assist in intelligence gathering, which may assist in reducing the incidence of violent crime on farms.   “We applaud SAPS for its swift response and trust that the early breakthrough in the arrest of suspects sends a strong message to others that crime does not pay and that the full weight of the law shall come down hard on perpetrators of such senseless acts,” Mandela said.

https://www.sanews.gov.za/south-africa/police-commended-swift-arrest-suspects-farm-murder

5 gedagtes oor “Easy to kill during CURFEW in South Africa”

  1. […] Drop the acts of white killings in South Africa.  How many attacks and killing took place since March 2020 and the so-called virus?  There is a second curfew during July 2020 in South Africa.    Where were the army and police in South Africa when terrorists killed farmers and their family members?   Again, another horror killing on farmers.  Those killers were not supposed to be there, but they want to kill and torture.   Did somebody give them permission during the curfew to go and kill?   To drive around with the farmers vehicles?   Easy to kill during CURFEW in South Africa […]

    Like

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s