Moord in SA: ATTACKS on White Minority

Plaasmoorde, stadsmoorde enige moord is en bly moord.  Plaasmoorde, blanke moorde en aanvalle gaan gepaard met martelings.     Ou mense word wreed aangeval en vir dood agtergelaat, terwyl sommige reeds dood is.  Niks of selde word iets gesteel maar meestal word dit as gewone misdaad beskryf.  Those type of killings and attacks are not normal crime – when you hungry you do not kill somebody you ask for food. Most of those people do have the best clothes and they all came in groups and with automatic firearms.

SOUTH AFRICAN POLICE SERVICES STATISTICS
According to the police statistics released on Tuesday, 46 white farmers were murdered in South Africa in 2017. It’s a figure dwarfed by the general murder statistics – but which is also unlikely to shift the discourse around farm murders in any significant way. Responses to the latest stats point to the fact that when it comes to such crime, the meaning is in the eye of the beholder.   “Something like 400 white farmers have been murdered, brutally murdered, over the last 12 months.”
The police’s Norman Sekhukhune told Parliament that 62 murders were recorded in total over 2017/18 during 58 attacks on South African farms or smallholdings. Ten of those killed were farmworkers or managers, and 52 were the owners or occupiers of the land.

~

Dit beteken nie as ons aantekening hou van ons geliefdes, of statistieke byhou dat ander moorde en aanvalle ontken word nie.

Natuurlik is daar “politieke moorde” onder die ANC IVP en ander etniese swart politieke partye.  Dis al vir etlike jare so.  Dit het voor 1994 se verkiesing ook gebeur toe daar etlike Zoeloe leiers vermoor is.  Daar is selfs ‘n boek of twee hieroor geskryf deur Martin Bosma van Nederland.

Dit was presies dieselfde wat in Mfecane ook gebeur het.  Niks het verander nie.  Dit het in Zimbabwe en die Congo gebeur. Wie ken nie Idi Amin nie?   Lees die geskiedenis hoe die wat die mag beheer, die minderhede uitwis.

Let op waar die immigrante uit Afrika woonagtig is.  Die ou Tuislande bestaan en het verander na Trustgebiede.  Diegene wat dink dit bestaan nie, leef saam De Klerk in sy droomwêreld en “reënboogland”

Die onderskeie leiers wil almal in beheer wees en die mag en monopolie behou en verkry.  Dis presies wat in die kommunistiese Suid-Afrika ook gebeur.  Almal dink ons het so ‘n wonderlike grondwet wat by Kodesa onderhandel was.  Gaan terug op jou voetspore as jy dit gesteun het, en kyk of daardie Grondwet jou regte as minderheidsvolk beskerm.   NEE.   Nie jou lewe nie, nie jou besigheid nie, nog minder swart bemagtiging, is alles deel om ons blanke volk te laat ondergaan.

Moorde en magsposisies is so in die taxi bedryf, daarom skiet hulle mekaar en die een gun nie die ander se area nie.  Waag een van die taxi bestuurders in ‘n ander een se area word hul eenvoudig uitgehaal.

Netso is daar plaasmoorde en blankes wat geteiken word en meestal is dit swartes, daar is selde ‘n blanke hierby betrokke.   Dit gaan nie verbeter nie.   Swart bemagtiging en moorde gaan nie verdwyn nie.  Ons kan hoeveel opnames maak en bewusmaking doen, dit gaan nie ‘n impak hê op die meerderheid wat bloeddorstig is.   Met onafhanklike gebied(e) kan ons ons self regeer en ons eie beveiliging doen.  Hierdie grondwet doen dit nie vir ons nie.  Dit het nie in 25 jaar ons beskerm nie hoekom sal dit ons vir nog 25 of selfs meer jare beskerm.  Internasionale regte is ook vir ons.   Suid-Sudan het in 2011 onafhanklik geraak, hoekom nie ons ook nie.   Dit beteken mos net vooruitgang vir ons en ons volksmense en maatskaplike ophoffings.  Dit gaan nie in ons skoot val nie.  Steun ‘n volksparty vir ‘n mandaat om dit vorentoe te neem.

>>>>

NEEM KENNIS HIERVAN – Dis ons mense wat gemartel en aangerand word.  Staan op, en al hoe ons kan opstaan, is deur ons te beroep op internasionale reg en ons eie gebiede te verkry.  Intussen is daar slegs gebed en selfverdediging, ons eie beveiligingsgroepe en Burgerlike beskerm – hulle bied gratis opleiding aan.

Sluit aan by hulle en maak seker jy kan jouself verdedig.  Dis gratis.
Burgerlike beskerming – sluit gerus aan vir opleiding

>

O C T O B E R

SES PLAASAANVALLE IN 24 UUR !!!!!

10/2018 Farm Attacks:

3 OGV10/1 
GAUTENG
Heidelberg
🛑Farmer shot and killed

3 OGV10/2
MPUMALANGA
Nelspruit
🛑Farmer shot and killed

3 OGV10/3
GAUTENG
Alberton-Mulbarton (Rietvlei plaas)
Farm manager shot 3x whilst boys hid in garage

4 OGV10/4
GAUTENG
Cullinan
3h00 attacked, 2 vehicles taken

4 OGV10/5
NORTHWEST
Koster
Aged couple assaulted car taken

4 OGV10/6
FREE STATE
Senekal
farmer and farm worker attacked

 

~
Moenie braai om te ontspan nie – wees altyd waaksaam

Terwyl die seuns motorhuis toe gehardloop het om daar te skuil, het twee van die mans die bestuurder (in sy 40’s) oorval. In die struweling wat gevolg het, is hy vier keer geskiet.
Plaasaanval Rietvlei Johannesburg (Alberton) omgewing

~

4 OKTOBER 2018

Sover vasgestel – meer as 3 aanvallers om een blanke te vermoor op straat.  ’n Gewese Puma rugby voorry, Dawie Nel, is by ‘n verkeerslig in Pretoria met skroewedraaiers en messe toegetakel.    Dawie (42), wat ‘n swembadbesigheid bedryf, het by ‘n verkeerslig naby die Atterbury Value Mart gestop, toe ‘n booswig die kattebak van sy voertuig oopruk.  Hy het uitgespring om dit gou toe te maak, maar nog drie rowers het op hom toegesak.   Een van die rowers het hom aangeval met ‘n skroewedraaier en dit van sy sleutelbeen se kant af in sy long gesteek.   ‘n Ander een het van bo af hom in die gesig gekap met ‘n mes.    In die geveg is sy ribbes gekraak.   Dawie het besef dat hulle hom gaan doodmaak en het met bloed wat uit sy wonde spuit na die Wilgers Hospitaal gejaag.   Mnr. Nel sal later drie operasies ondergaan om sy erg beseerde neus op te bou.

 

4 OKTOBER 2018
’n Bejaarde egpaar van Koster in Noordwes is Donderdag wreed op hul plaas aangeval.
Volgens kol. Adele Myburgh, polisiewoordvoerder, is die egpaar in die vroeë oggendure op hul plaas, Avondale, in die bed oorval.    “Die polisie is nog op die plaas om die voorval te ondersoek,” sê Myburgh.   ’n Onbekende getal aanvallers het die 82-jarige man en 78-jarige vrou erg aangerand nadat hulle die diefwering van ’n ander slaapkamervenster oopgedwing het.  “Ons weet nie waarmee die egpaar aangerand is nie. Teen die tyd dat die polisie op die toneel aangekom het, is hulle reeds na die hospitaal geneem. Hulle het erge kopbeserings opgedoen,” sê Myburgh.   ’n Plaaswerker wie se ouderdom nie bekend is nie, is ook in sy buitekamer aangerand. Hy is glo met ’n ysterpyp oor die kop geslaan.
Myburgh sê dit blyk dat die egpaar ’n ruk lank vasgebind was.    “Die egpaar kon eers nadat hulle hulself losgekry het, hulp by die bure gaan soek, wat toe die polisie gebel het,” sê Myburgh.
Die aanvallers het in die egpaar se silwerkleurige Isuzu-bakkie gevlug. Myburgh sê dit is nog nie duidelik of enigiets uit die huis vermis word nie

 

3 OKTOBER 2018
“Sy vrou het later uit die kamer gekom en haar man in ʼn plas bloed op die vloer aangetref.”   While watching TV they were attacked by groups of people, just to steal a TV.
Nelspruit moord

 

3 OKTOBER 2018
ʼn Man is in die vroeë oggendure in sy plaashuis in die Houtpoort-omgewing naby Heidelberg doodgeskiet.
5 Terroriste om een 69 jarige dood te skiet en vlug

3 OKTOBER 2018
‘n Familielid gee inligting oor ‘n rooftog:  Calvin Bronkhorst is vanmiddag in n rooftog geskiet. xrays wys 10 skote. Dan moet ek my self in hou om nie te doen wat ek wil doen nie. Dat hy leef kom ons Vader die Eer toe.   Hul doen operasie vannaand om van die koels uit te haal.   Volgens inligting is sy toestand stabiel.

3 OKTOBER 2018
Marcus gaan draf in ons woonbuurt. Swart manne in ‘n rooiToyota Corolla ry verby en stop. Een met ‘n mes val vir Marcus aan. Marcus veg terug en skop hom totdat die man op die grond le.In die geveg kry hy dit reg om Marcus in die been te steek. Die man hardloop terug kar toe en Marcus beseg toe eers dat hy n diepmeswond in sy been het. Redelik baie bloed verloor

SEPTEMBER 2018

Eight Farm attacks this week. None reported in the mainstream media:
Farm attack, dog poisoned, elderly couple brutalized, Wolmaransstad September 21, 2018
Farm attack, four armed thugs attack couple, Thornhill
September 22, 2018
Farm murder: Family attacked, tied up, woman fatally shot, Roodeplaat September 23, 2018
Farm attack, workers tied up, vehicle lookout, Kuruman district September 25, 2018
Farm attack, couple hospitalised after serious assault, Matlabas September 26, 2018
Kuruman farm attack, 3 suspects arrested, firearms recovered September 27, 2018
Armed farm home invasion, men shot, woman beaten with crowbar, Kalkheuwel September 28, 2018
Farm attack, couple tied up brutally assaulted, Tuinplaas September 29

29 September 2018
Zelda Van Niekerk was murdered on the side of the road on the N1 highway in the western Cape after her motorbike broke down on friday.
She was attacked, robbed then shot in the stomach and died on the way to the hospital.
She leaves behind a six year old son who will grow up without a Mother because of another senseless murder. It’s not safe to break down anymore

24 SEPTEMBER 2018

n Vrou is Sondagoggend in die Kameeldrift-omgewing in Gauteng op hul kleinhoewe in haar bors geskiet. Sy is op die toneel dood.
Marlet Entres (61)en haar man, Manie, was tuis toe twee gewapende rowers Sondag omstreeks 02:00 toegang tot hul huis verkry het.
Marietjie Peense, die egpaar se vriendin, sê dit blyk hulle het wakker geword toe die twee honde erg begin blaf het.
Volgens Peense het die rowers een van die honde in die huis ook raakgeskiet.
Sy sê Manie en die gemeenskap is nog erg geskok en getraumatiseerd oor wat gebeur het.
“Manie en sy vrou huur die plaas. Ek weet nie of die rowers gedink het hier is baie geld of ander besittings nie. Wat gebeur het is heeltemal sinneloos. Ons is verpletterd,” sê Peense.
Manie is ’n brandbestryder en die ondervoorsitter van die Roodeplaat Brandbeskermingsvereniging (BBV)

 

6 gedagtes oor “Moord in SA: ATTACKS on White Minority”

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s