Malema and a foreign taste

 

Julius Malema from EFF, is back in the Johannesburg High Court for the hate speech case brought against him by multi-cultural AfriForum.   Malema and Ndlozi’s hate-filled songs romanticise the killing of white farmers, AfriForum tells court.   AfriForum petitioned the Gauteng High Court in Johannesburg to find EFF leader Julius Malema in contempt of court for continuing to sing the song, “Kill the Boer”, despite a ruling in 2010 which found the song was a form of hate speech.


*


Sedert wanneer bestaan Afrika net as EEN land – daar is verskillende lande met onafhanklikheid en eie leiers? Heelwat lande het onafhanklikheid verkry, soos Suid-Sudan in 2011.

Gaan die EFF en enige ander swart leiers toelaat as blankes dieselfde eise en liedere sing om hulle dood te maak – blankes het ook nooit in die verlede gesing om swartes dood te maak nie. Dis ‘n kultuur wat swartes hulself geleer het en deel van hul daaglikse lewens. Van immigrante eise word nie eers gepraat nie.

Dis Brittanje wat al die grond in suidelike Afrika kom annekseer het en daarna al die goud, diamante en minerale rykdom. Daar was heelwat gebiede wat nooit bewoon was nie, waar ons blanke voorgeslagte gebly het – op Niemandsland. Blankes het twee onafhanklike Boere republieke gehad, gekry via ooreenkomste.

Swart en khoi san bly steeds op hul eie grondgebiede – tewete CPA en Trustgebiede (na 1994) wat eens Reservate of Kroongebiede was. Malema sing al lank die deuntjies dat ons na 1961 hul grond gesteel het, is nie waar nie. Al hul gebiede word omskryf in 1910 grondwet van die Unie van Suid-Afrika wat in London afgekondig is. Blankes het geen reg op daardie reservate of kroongebiede nie.

Inteendeel – voor 1994 was daar Tuislande wat eens swart reservate was wat deur die Britse koloniale kroon daargestel is (1840). Na 1961 het swartes amptelike verkiesings gehad. Daar word altyd beweer blankes het links en regs swartes doodgemaak, wat ‘n leuen is. Hoekom sou die blanke regering toegelaat het dat swartes opgelei word in polisie en weermag in meeste van die ou Tuislande (reservate).


*


RELEVANT:

Malema “haatspraak” – teenoor blankes

Mandela – terreur- terrorism

“Kill the boer” song

English Crown and the Boers

To kill the white citizens in South Africa

Own country – eie land


PREVIOUSLY
Julius Malema legendary answers to questions asked by an afriforum lawyer that were presented in court over hate speech allegations.
https://www.youtube.com/watch?v=qyBd6FtgQlo

*

During its civil case against Malema, EFF MP Mbuyiseni Ndlozi and the EFF, Afriforum urged the court to determine whether they committed acts of incitement of violence or crimen injuria when they sang the song, “Kill the Boer”, and another song containing lyrics such as “call the fire brigade, burn these Boers”.

https://www.news24.com/news24/southafrica/news/malema-and-ndlozis-hate-filled-songs-romanticise-the-killing-of-white-farmers-afriforum-tells-court-20220208

JUST ANOTHER ACT BY MALEMA

Sometimes he (they are playing with words – KILL AND KISS (SEE DIFFERENT VIDEO’S)

HE is making a joke of this kind of acts.

https://www.timeslive.co.za/politics/2022-02-17-watch-lol-malema-cracks-court-up-with-his-explanation-of-what-kiss-the-boer-means/

*

Judge Molahlehi yesterday heard evidence of two witnesses who have been victims of farm attacks.

AfriForum’s witness, Duncan Prinsloo, told the court that his family were attacked by young black men in KwaZulu-Natal. Prinsloo’s wife died during the attack.

“These people can jump and jive on the food that the farmers grow,“ he said in his emotional testimony.

https://www.iol.co.za/news/politics/eff-malema-and-ndlozi-expected-to-testify-in-shoot-the-boer-case-this-week-c8bef004-78ea-4121-ad33-1af684502ae5

*

EFF leader Julius Malema has stood by what he believes that the singing of the struggle song “Dubula ibhunu” plays no role in farm attacks. On his second day giving evidence, Malema says singing a song has no impact like giving a command. Malema concluded his testimony before the Johannesburg High Court in a matter brought by AfriForum to get the court to declare the struggle song hate speech. The lobby group argues that the singing of the song incites violence and contributes to the increase in farm attacks.

https://www.youtube.com/watch?v=6zsnQXWu_Yo

*

EFF Leader, Julius Malema, has defended the struggle song ‘Dubula iBhunu’ or ‘Kill the Boer’, accusing AfriForum of wasting the court’s time, and of being racist. Malema was testifying in the South Gauteng High Court where AfriForum applied to have the song declared hate speech.

https://www.youtube.com/watch?v=47jXg5sWe68

*

THE IMMIGRANTS AND MALEMA

Malema said and explained Africa is one country. (NOT)

https://www.dailymaverick.co.za/article/2022-01-19-bitter-taste-malema-hops-onto-anti-foreigner-band-wagon/

*

*

At exactly the moment Soon-Shiong and President Cyril Ramaphosa were unveiling this groundbreaking partnership, EFF leader Julius Malema was inspecting employee lists at restaurants at the Mall of Africa to see the ratio of foreign-born to local employees. 

Julius Malema leaves Ponta restaurant after speaking to management as part of the EFF’s bid to assess the number of foreigners working at the Mall of Africa in Midrand on 19 January 2022. (Photo: Gallo Images/Alet Pretorius)


https://twitter.com/hlongwanesiya_/status/1483752980218265601


*


January 2022

Ratio of workers at restaurant – South Africans versus other workers of Black African countries.

EFF leader Julius Malema is conducting visits to various restaurants today to check the ratio of South African employees to employees from other African countries. Malema says business owners who hire mainly foreign workers are instigating violence by pitting workers against each other.

https://www.youtube.com/watch?v=sIC8kmdqyC0


*

EFF leader Julius Malema, along with other party members, visited various restaurants at the Mall of Africa on 19 January 2022. Malema said they were conducting oversight visits to assess whether South Africans were being employed in the hospitality industry.

https://www.youtube.com/watch?v=wSZkCJmUT9I

Een gedagte oor “Malema and a foreign taste”

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s