Immigrante – Immigrants

Wie nou nog nie bewus is dat Soros aan die stuur van sake is in SA nie, saam met al sy organisasies en agente nie, sal of dit “verwerp” of byvoeg as kwansuis as sameswerings, of dit bevestig.   Die wat gesiggies wegdraai moet maar al die webtuistes en inligting deurgaan, en sal daar agtergekom word, wie beheer uitoefen, wie die manipuleerders en groot finansiers is.    George Soros verkondig luidkeels aan hoe hy protesakties en rewolusies aanmoedig om regerings ekonomies tot ‘n val te bring en “onwelkome” immigrante of kastige vlugtelinge aanwend om sy doel te laat slaag. Hoeveel lande het hom en sy organisasies totaal en al verbied nie.

Immigrante op die grens / Immigrants at our borders

Related image

 

Ironies val hierdie doelgerigte en radikale “besettings” van die VN kantore, saam die verklaring dat ons land “bankrot” is.   Gerieflike stoeltjies.      Dus, wie sit agter die besetting van gebiede rondom die VN kantore – alles wel-deurdag beplan deur die leiers en die finansiers wat hierdie tipe van sabotasie en terreur in die land aanhits.  Gelukkig maak die media genoeg “bewyse” en die polisie word hier as die “sondebokke” afgemaak.     Dit is niks anders as terreur en sabotasie nie, sodat die aandag meer op SA kan val in die tyd wat ons land in ekonomiese chaos gedompel is as gevolg van al die korrupsie, misdaad, swart bemagtiging op hoe vlak.

Van die “video materiaal”, artikels en foto’s word vertel dat meeste van hul onwettig in die land is, sover soms as 20-21 jaar en selfs langer.   Dis ‘n lang tydperk sonder dat aandag verkry is om aan wettige papiere te voldoen.

Iemand wat skuiling soek as vlugteling, doen amptelik aansoek vir vlugtelingstatus en sal dit nie nodig wees om hierdie roete te volg wat hier uitgebeeld word nie.     Hierdie “vreemdelinge haat” is hierdie vreemdelinge self en word veroorsaak deur die “sogenaamde vlugtelinge” self , wat meestal onwettig is, sodat daar nog meer geweld en moorde kan plaasvind.

Dis eintlik radikales, kommuniste en terreurgroepe wat die vroue insluit, wat ook hul “babas en kinders” blootstel aan dit – enige bewyse dis hul kinders en hoeveel betaal is aan hulle vir die “drama opvoering”.    Baie lande se volwassenes, soos oa. Palestina het hul al daaraan skuldig gemaak dat hul kinders en vroue as “skans” (shield) gebruik om agter die werklikheid te skuil.

Wat ooglopend is, nes in EU se immigrante insypelaars.  Nie een van hierdie sogenaamde vlugtelinge (refugees) toon dat hulle ondervoed is nie, het die beste klere aan en sommige en het selfs duur selfone.

Baie van ons eie volkslede het nie eers die tipe kleredrag of lyk so nie.  Ondervoedes lyk ook nie so nie.  Vlugtelinge kom ook nie aan met eise soos hier nie, omdat hul wettig aansoek doen vir vlugtelingstatus.

Ons owerhede laat dit toe om verdere haat, rassisme en ook ander radikale geweld aan te wakker.

Is goed as die Polisie optree hierteen, dis nodig dat daar wet en orde is.  Die sogenaamde vlugtelinge wat al so lank in die lank is, maak melding van die 2008.   Indien hul toe al ongemaklik gevoel het of onveilig, waarom nie destyds al die land verlaat nie.   Nou moet ons hul uittog en hervestiging betaal.   Wat ‘n arrogansie.

Hulle dring aan op alles gratis, kerk organisasies en sekere organisasies kan nie voorbly om uit te deel nie.   Gaan let op hoeveel van hierdie “sogenaamde vlugtelinge” se huise het menigmaal, selfs in een jaar tot drie keer afgebrand net om nuwe huise, klere te kry en wat later in gemeenskapsale bedien word.

*

Amptelik erkende “vlugtelinge” vlug weens hul eie land se probleme, maar is daar soms werklik probleme, veral as daar gekyk word na die agtergrond hoe dieselfde protesaksies radikaal hier in Suid-Afrika uitgevoer word – 2012 se groot protesaksies was daar oor die 8000 onwettige immigrante uit Lesotho betrokke.

Hul verwagtinge en eise wat hul stel, is dat hulle elders in ander lande hervestig word – wie moet hiervoor betaal?   Hul eie lande is en bly steeds die verantwoordelike lande en regerings.

Die VN moet maar daardie lande gaan stabiliseer sodat hul eie mense kan terugkeer na hul lande waar hul hul eie besighede kan oopmaak en ekonomie/vooruitgang nastreef.

Niemand weet hoeveel onwettiges in die land is nie, maar daar kan soveel as 50 miljoen immigrante in die land wees, as mens sien waar ons eie etniese volke bly – naamlik in die ou tuislandgebiede, waar CPA’s geregistreer is en Ingonayama trust wat net vir Zoeloes is.

In EU lande word dieselfde verwagtinge en eise gestel aan regerings, weer eens, “vlug” hul en is as “vlugtelinge” bekend, en dan is meestal net soos in Amerika wat bykans net uit jong mans en mans bestaan.

In Suid-Afrika is daar weer meer vroue met kinders, onder die “vlugtelinge” en baie lyk nie verhongerd of uitgeteer of selfs arm nie.  Gesien teen die agtergrond watse tipe selfone gebruik word as  kommunikasie – indien hulle vir weke in sulke toestande bly, waar is hul wasgeriewe, toilette vir hulself of kinders, hoe word hul fone herlaai – iemand doen dit vir hulle?    Al hierdie immigrante se kinders gaan hier skool (gratis) en hospitale versorg hul medies, gratis.

*
Foreign nationals were camping outside the UN Refugee Agency and asked for help to leave South Africa. Police clashed with the group on 30 October 2019. Picture: Kaylynn Palm/EWN.

Who is behind this “illegal trespassing” specific at the UN offices, like they do in our big cities or  any other business or office in South Africa – this is well-planned by their “leaders” and financers.

How much has this to do with so-called “xenophobia” attacks and killings, because there are more killings of citizens of SA than foreigners?

Most of those are illegal immigrants, without papers and not “refugees”.  Refugees normally apply officially to be accepted by a country.  An opinion was also made that  it is much easier to infiltrate  our country  over the past 25 years in South Africa as other countries, ie. EU.    Open borders that is handled by Soros.  (OSF.SA) and the liberals.   George Soros is behind it all.

Now all of a sudden, the protesters are using children and women as shields when Police removed them – this is not the first time – that happened in Palestina and other places as well.   Are the children  their own family members, because no mother will do this to her own child and protest like that.   Police do have a duty to protect the citizens, the buildings from illegal trespassings.

Most of those peoples just look not like refugees, hungry or in need for food.  They all want free lodge, services, schools and medical attention and if they not happy it ended with this kind of behaviour that this government or whoever must resettle them in another country.

Some foreign nationals was arrested in Cape Town and Pretoria by force, because they did not want to leave the areas.

Are they really refugees and did they also behave in their own countries like that before walking over the borders?

Some are illegal here for more than 10-20 years – how did they arrive here, with an aeroplane or taxi?   This is not xenofobia, but some foreign nationals that occupied the area around the UN offices, camping on the streets and that is not a refugee.  They just want to leave.  Are they asking for asylum in other african countries because the videos doesn’t make that clear ?     Where is peace?

*

This harrowing footage of a mother being separated from her child in Cape Town went viral after violent clashes between police and refugee protesters who want to leave South Africa.

*

Some refugees and asylum seekers told local media they wanted to be relocated outside the country after a wave of deadly attacks on foreigners in South Africa earlier this year.  Why do they camp there, they can also go back the same way they walk here.

They are not satisfied with their own countries, now they not satisfied with South Africa after all the expenditures made, land, free schooling, houses, etc. and demanding to other countries, but they don’t say which countries that is.  Because there are no safe country.

We as South Africans can not accommodate 50-60 millions immigrants from Africa in the country, especially in and around all our cities and metro cities.   There are some of our areas 80-90% foreigners living in the cities – where must we live and work then, while they all have countries of their own.

*

Soros gave the finances … and a mastercard with funding
“Immigrants” Mastercard – Soros – EU countries

*

Recently in October – Ramaphosa stated that South Africa needs to reduce the cost of starting a business.  Investments will be needed to build a better “economy” and he also focused on the immigrants.      Various points were discussed to reduce costs – electricity, data, public transport, education and health-care
Ramaphosa : Immigrants/Immigrante

*

BOTH OFFICES – PRETORIA AND CAPE TOWN

This was during the week of 17 October 2019 – demanding the UN to take them out the country.   When and how did they arrive here – some told the media they are 20 years illegal in South Africa – they must demand their own embassies and governments to take them out.
Refugees who have been camped outside the Pretoria UN offices for over a week are demanding protection and aid to leave South Africa due to victimisation.

*

CAPE TOWN

African countries need to take their citizens back and given them work and houses.

Court order was received about trespassing for 3 weeks.
Foreign nationals have been clashing with police in Cape Town’s Green Market Square. The angry refugees say they don’t want to be deported to their home countries.

*

30 October 2019 – Human rights activists have criticised the manner in which about 100 foreign nationals and refugees have been arrested in Cape Town.

*

Police and law enforcement officers carried some people away, loading them into armoured vehicles.   They had initially warned the protesting foreign nationals to leave before moving in with force.    Mothers clutched their children as the drama unfolded around them.

https://ewn.co.za/2019/10/30/ct-cops-foreign-nationals-clash-in-cbd

*


Chaotic scenes have emerged from the Cape Town CBD after SAPS and the City’s Law Enforcement Unit dispersed dozens of people camping outside the UN Refugee Agency located near Greenmarket Square. They are demanding assistance to leave South Africa as they fear the xenophobic violence. Mothers can be seen clutching their children as the drama unfolded. About one hundred people have been arrested after they failed to heed the call to disperse.

Picture: Kaylynn Palm/EWN.

*

 

Foreign nationals clashed with police in the Cape Town city centre as they attempted to remove people after weeks of protests and sit-ins outside the United Nations Refugee Agency.

*


“The police are in the area to support the sheriff in executing a court order to evict about 300 refugees and asylum seekers who have been occupying the building in a sit-in protest for quite some time. The court order was granted on 18 October at the Cape Town Magistrates Court after the landlord made an application to evict the group,” said police spokesperson Brigadier Novela Potelwa.

Police have removed hundreds of foreign nationals and refugees from an area outside the offices of the UN High Commission for Refugees in Cape Town – the site of a weeks-long peaceful sit-in protest over their safety in South Africa.

 

“The SAPS in the Western Cape is aware of earlier efforts to engage the group facilitated by role players such as the UNHCR to resolve the impasse in an amicable manner. Unfortunately the attempts yielded no positive result. With a court order in place, the SAPS is obligated to support its execution by the sheriff.”

*

Foreign nationals in Greenmarket Square, Cape Town clashed with police on Wednesday.    Some are here illegal for years and years.  African leaders need to start taking care of their own citizens, that will prevent people from fleeing their own countries just to go suffer in foreign countries.

*

Not xenofobia but criminal acts… there are differences …  Where is a safeplace?

They do not like their own countries, came here, demand everything for free.    This lady must be specific where does she want the UN to take her to?   Go back to your own country and make it safe for yourself.     And where is this safe place she is talking about and who must financed those foreign nationals now? – there is no such place at all that is safe.   We as citizens of South Africa are also not safe, the farmers are not safe, attacked and murdered on a daily basis.  If I want to the Congo or DRC and live their, there are certain requirments , not only there, but each country.

Hundreds of foreign nationals have been camping outside the UN Refugee Agency in Cape Town – many of them since Tuesday. They say they want assistance to leave South Africa, as they no longer feel safe here


*

There is no #Xenophobia attacks in Cape Town, The people behind this are the illegal immigrant Mafias who want to be flown to their desired destination illegally hiding behind xenophobic attacks. It’s sad that they are using women & kids to get what they want.

How does this become our problem? Why are they not at their country’s embassy?   It is suppose to work like that, go to your own embassy and ask for assistance to get back to your country.    Did we pay them to get here? How does this work? You come to my house univited then demand I pay for your return transport or you will cause havoc in my house?

 

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s