Dr Venter – NP previous government

 

None of the black or coloured men or women in parliament today, or even any men, have stood up for ONE minute and acknowledged what Rina Venter or her liberal colleague did to our people during the 1980’s?  Her stories with those of De Klerk and the liberals of Dakar are the same.     None of them in Parliament demanded to stop black empowerment or expropriation because they violate our white’s human rights.  This was all well planned by the previous and the current government, with the liberals.  That was why some white liberals went to Dakar, outside our borders.

Image result for rina venter foto 1990

*

None of them or their 8840 traditional leaders who have already received their land claims after 1994, that  have been awarded with many perks.   

The goverment bought over 5,000 farms with tax money, and nothing happened with those productive farms.   

Nobody has ever offered any of us to stay there on their lands, because the land claims and trustland laws do not provide for any other people or strangers and belong only to those within the landclaims.   

There are still separate areas only for them – millions and millions of hectares of land.  They are not landless.

*

Nie een van die blanke liberaliste, of swart of bruin/khoisan mans of vroue in parlement vandag, het al EEN minuut opgestaan en erkentenis gegee aan wat Rina Venter of haar liberale kommuniste aan ons blankes gedoen het nie?    Al wat ek weet daar is iemand wat êrens nog voete was (Vlok).

Nie een van die spul het al een dag in die parlement opgestaan of kapsie gemaak teenoor swart bemagtiging of onteiening nie.   Inteendeel word dit erger by die dag.   Wie wen hierdeur – die elites, niemand anders nie en intussen diskrimineer hulle teenoor elke blanke en ook besigheid/maatskappy.  Dit is en bly menseregte skendings.

Daar is nie een van hulle of hul tradisionele leiers (8840) wat reeds almal grondeise ontvang het, toegeken is met baie byvoordele, die 5000 plase wat deur regering aangekoop is met belastinggeld, wat al ooit aangebied het dat ons daar mag bly nie, want die grondeise en trustwette maak nie daarvoor voorsiening nie, dis steeds aparte gebiede slegs vir hulle.

Dr Rina Venter praat oor – speak about her contacts in the 1980’s with the old liberals and churches…

Kontak – contact
She was the President Vroue federation (federasie)

1982-5

https://www.youtube.com/watch?v=KcMmmdmk2RQ


*

UDF – 1985 – intimidation started – 2

https://www.youtube.com/watch?v=FIIatM71Tgw

*


Video 3

https://www.youtube.com/watch?v=2e4GUhqN22Q

*

Video 4

Her liberal viewpoint
https://www.youtube.com/watch?v=6cW5x5pDm_E

*

Video 5

https://www.youtube.com/watch?v=pWPquL7ZZPc

(youngsters misused their power)
(Gerrit Viljoen) – (Wynand Malan) – (Gert Opperman)

*

Video 6

https://www.youtube.com/watch?v=rx7TLOPINm8 

 (Jans Rautenbach)

FW de Klerk nominated Rina to parliament
Ministerial representative – limited
FW appointed Rina Minister of Health

*

Video 7

9 gedagtes oor “Dr Venter – NP previous government”

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s