Farmer and his wife tortured and murdered: Sakkie and Ina van der Berg

The couple were tortured and murdered on Friday (12 July 2019) !!!!  Sakkie and Ina van der Berg were tortured and brutally killed on Friday night during a farm attack on a farm in the Boshoff / Dealesville area in the Free State.

Related image

 

    Issues relating to the increasing number of farm attacks and murders in the Free State will soon come under scrutiny in the provincial legislature.    This, after the brutal murder of an elderly couple on a farm outside Boshoff in the direction of Dealesville on Friday.

It is alleged that the couple were tortured and the husband’s hands chopped-off prior to their murder. The police are yet to respond to OFM News’ set of questions regarding the incident.   Meanwhile, the Freedom Front Plus in the province has condemned the incident in the strongest terms and vowed to bring the matter before the provincial MEC for Police, Roads and Transport, Sam Mashinini, during the upcoming legislature sitting this week.

The party says it is unacceptable that the number of farm murders is on the rise with not much seemingly being done by the police in the province.   The party says Mashinini will during the tabling of his 2019/20 fiscal year budget have to outline how he plans to deal with the lack of safety in farms and rural areas.

***

Image result for candles white free photos

Ons as Afrikaner en Boere, is burgers van die land waarin ons vir geslagte woonagtig is en opgebou het.

Double farm murder – Van der Berg

Om so vermink en gemartel te word, dan onder die hand van verskillende terroriste in soveel pyn doodgekap te word.

***

Ons het as volk die reg om ons eie gebiede onafhanklik te kry – verwys na die Volkstaatraad van 1994 se finale artikels, waarin reeds bewys was ons is in meerderheid in die gebiede.

Ongelukkig het ‘n politieke party dit nie verder geneem nie, maar omdat hul multi-kultuur wil wees, het die res van ons as volk geen belang daarby nie.

Net soos elke etniese swart en bruin volk geregtig daarop, inteendeel woon swart en bruin reeds in afsonderlike gebiede al vir dekades, selfs na 1994 was hul keuses aanvaar vir liberaal verligte blankes.

*

White paper and separate land areas for each other groups of people

Witskrif wat bepaal het swart en bruin is steeds op trustgebiede, saam met grondeise wat CPA gevorm het – in die grondwet ingeskryf sowel as wetgewing.
Agreements and Traditional leaderships

Tradisionele volke

Tuislande en grondeise het voortgeleef, afsonderlik van mekaar, tans sowat 8840 tradisionele leiers en elkeen het hul eie gebiede – nie een van hulle is grondloos nie.   Sommige foto’s is baie ontstellend en grusaam hoe blanke boer en sy vrou vermink en vermoor is.

Elkeen van hierdie leiers is in beheer van grond wat opge-eis is na 1994 – word CPAs genoem.  Elkeen apart van mekaar.
***

Homelands changed their names too – Ingonyama Trustland is only for the Zulu people, while Richtersveld is only for the Khoi san peoples.   There are more CPAs (all under land claims) since 1994.
Traditional leaders South Africa: 8840

14 gedagtes oor “Farmer and his wife tortured and murdered: Sakkie and Ina van der Berg”

 1. “You can’t legislate evil out of this world gentlemen.Sometimes you have to give good men guns and clean this world from this evil.”

  Like

 2. THIS IS NOT WHAT THEY WANTED BUT GOD WILL DEAL WITH THE PEOPLE WHO INVOLVED
  THIS IS WHAT THEY FORGET

  Like

 3. This Is Disgusting and unacceptable Condolences to the family But something needs to be done
  My husband has just lost his son that was shot in Melkbosstrand The Pilot form Quatar airways Uncalled for

  Like

 4. Excuse me what has the Budget got to do with the murders Mashinini what ever your name is Catch a wake up it is Lives not money in your back sky we talking about

  Like

 5. If native Americans in the U.S. are allowed vast stretches of land called reservations why can’t white South Africans have their own territory.? Look at the former Yugoslavia. At present time the only way for them to be safe is to separate from blacks. A lot of these are inside jobs. If they need farm workers, import from abroad. It’s the only way.

  Like

 6. Die blankes moet in opstand kom. Eis dat geen belastings van blankes verhaal mag word nie. Sodat ons ons eie blanke kinders werks geleenthede in ons eie land kan skep en temoer met hierdie kak regering

  Like

 7. Daar is te min Plaas beveiliging,kyk na die Boere se Huise,jy stop met jou voertuig bo op hulle stoepe,as jy wil kuier,hulle kort Sekuritets konsultante om hulle te help met beveiliging,reaksie voertuie werk nie,altyd te laat.

  Like

 8. Ek woon nou in die VSA. Toe Mandela vry gelaat was het ek besluit om my vaderland to verlaat. Dit was nie ‘n besluit wat in ‘n skielike gedagte gemaak was nie. Kommunisme was nog altyd die rede, dit en die Swartes se neiging om sonder enige stukkie van menswaardifheid dood te maak. Hulle het Mandela’s se weg vat van die doodsvonnis die mes in die hand gegryp om moord die hele rede van hulle daaglikse dade wyd te saai. Ek pos elke dag die berigte van die duiwel se kinders, maar niemand, nie eers kerkleiers doen iets nie. So jammer. Siener Van Rensburg was reg, emmers bloed word oor Suid Afrika leeg gemak. Gaan na ‘n wit plakkers kamp en kry vir julle plaasvolk. die slagting sal verminder. Julle lewens is die moeite werd.

  Like

 9. “God help die wat hulself wil help” is n ou spreekwoord, as ons handjies gevou sit en wag, kan God nie Sy almag openbaar nie. Alleen wanneer ons vir reg en geregtigheid in Sy Naam opstaan, en teen die Satan, vir God opstaan, sal Hy tot die Redding van Sy kinders, Homself openbaar! Is ons gereed om vir Sy Naam teenoor die verdorwe wêreld uit te staan?

  Like

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s