Suid-Afrika onderstebo – failed

Wat in Suid-Afrika het sedert 1994 nog nie deurgeloop nie?    Dienste het nie net omgeval nie, maar is totaal en al verwoes.   Besighede, kultuur historiese plekke van veral blankes, is afgebrand en beskadig.     Die ANC het hul eie bybel “freedom charter” geskep saam met al die duisende gewillige slawe wat vir hulle werk om besighede te plunder en af te brand.   Hul meesters glimlag breed.    Terwyl myne leeggedra is,  word meeste myne nie gerehabiliteer nie en laat ‘n spoor van verwoesting agter wat ons water besoedel en deur erosie wegdra see toe.   Gelapte paaie wat van stad tot dorpe kronkel, is gehawend en stukkend en word nooit onderhou nie.   Terwyl voertuie, taxi’s en busse deur gate voortbeweeg, skel swartes steeds as agterblewenes, dis “apartheid”, “blankes” of “Jan van Riebeeck” se skuld as hulle onpadwaardig en ongelisiensieerd rondry – die oorsake is hul eie selfmoord, wyl hul voorvaders tegemoet gaan.  Staatskaste word leeggemaak terwyl daar met misdaad verseker nog meer geld ingesamel word om die ryk elite nog ryker te maak – en die gewillige slawe hardloop voort en word gebreinspoel met “kill the boer, kill the farmer” en “one settler one bullet”.

omkeerabc


It even started before 1994 – since they went to London – a liberal communist movement.  They believe in destruction, chaos, killings and revolution – their “bible” is the “freedom charter”.   Everything went down since they took over in 1994.   A failed nation, destroyed by them, the slaves of the ANC from Africa.   They do not want any education.  Even their children are part of it.  Businesses, culture and historical places of whites in particular, have been burnt down and damaged.   Their leaders are smiling – they are so proud of their own running slaves they have created when they put the “charter” in place.      The leaders received extra income from the 15% VAT on each killing and insurance claims in this country – sasria belongs to them.  Mines and big companies, farms have been emptied, most mines have not been rehabilitated and leave a trace of destruction and pollutes drinking water, rivers, dams and oceans.   A-patchy-roads from city to town are broken and never maintained. While vehicles, taxis, and buses are moving through holes like in Zimbabwe and the rest of Africa, they are killing each other on their own roads.  A plan from their own masters.

3 gedagtes oor “Suid-Afrika onderstebo – failed”

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s