Geprojekteerde sondes – Projected sins

Most of those members in parliament, the rulers and media are obsessive about whites in South Africa, more specific the Whites, the Boers (old Boer Republics) and Afrikaners.    Today, the leaders of ANC and even their partners in crime, are all playing the blame game – nothing has been changed the last 26 years in South Africa and even since the days of Mfecane when the British Empire ruled southern Africa.   They all blamed us, the Boer and Afrikaner for their own sins of their pasts.      That is why leaders and their supporters are singing to kill the Boers.  Another reason is that Ramaphosa has its own commission of Black Empowerment – he is the chair person of that commission to create legislations against us.  Liberals and classical liberal whites even play together the ANC.   On a serious note, cannibalism is also still with us – read more about that in South Africa and Africa.

Image result for drakensberg photos


*

KANNIBALISME

Regeerders en media speel die bal saam om projeksies van hul  sondes in die verlede op te haal, te verkoop en daarna probeer hulle alle blaam vir mislukkings voor die blankes se deure plaas.   Dit word knaend bewys hoe obsessief hulle oor blankes in die land is – ons is so ‘n klein minderheid, maar dit knaag hul daagliks.   Hulle is en sal altyd obsessief bly, daarom is swart bemagtiging ingestel en word daar teen ons blankes gediskrimineer.   Die Britse koloniale ryk het aparte gebiede begin, omdat daardie aparte gebiede reeds bestaan het lank voor 1900.

Ons voorouers kon nie met die ANC se voorouers beraadslaag of onderhandel het nie, want ons voorouers het nie geglo om met voorvadergeeste te praat nie.  Buitendien, die ANC was nie gebore toe swart en khoi san nog kolonies, reservate of kroongebiede van die Britse kroon was nie.  Dit was die Britse regering wat grond kom afvat het na hewige oorloë.

Nog minder met die EFF, DA of COPE se voorouers, want sommiges van hulle het mekaar opgevreet as hulle nie oorlog gemaak het nie en heelwat swartes is na 1903 ingevoer deur die Britte om in hulle myne te kom werk wat ook geannekseer was.   Dis in hierdie tye wat daar goedkoop verblyf in die Witwatersrand begin is, wat “hostelle” genoem is.

Wat ons voorgeslagte wel gedoen het, was om uit te reik, wat ‘n groot fout was.  Deur swart stamme te help om diere en vrouens terug te bring wat ander swart volke gesteel het, is daar wel ongekende vriendskappe gesluit in ruil vir grond wat nie beset was nie.   Ons voorgeslagte het nog minder swart etniese stamgevegte veroorsaak nie – dieselfde gebeure speel vandag af en is dus nie nuut nie.

Tydens die Trekkers se tog, is dit opgeteken in hul dagboeke van beendere en ook kaal plekke waar niemand gebly het nie.    So met wie moes die Voortrekkers gepraat het as daar niemand was nie?

Verder noord was daar ‘n ander leier en Piet Retief wat gaan grond kry het vir dienste gelewer in Kwazulu Natal – vee wat teruggebring is wat ‘n ander stam gesteel het.   Dingaan was woedend vir hierdie ander stamme wat hom so besteel het en is dit nie ons ou Boere trekkers se skuld nie.   Dingaan was nog spring lewendig op daardie stadium, maar hy het ander planne gehad met Retief en uiteindelik is Retief en al sy makkers soos beeste geslag.

Lees die verhale wat gebeur het.  Gedurende die Britse heerskappy en kolonialisme, het hulle mense geslag en hulle het nog nooit opgehou daarmee nie.  Hulle doen dit steeds.

*

Neem kennis oor die kannibalisme wat geheers het in Lesotho, daar is selfs ‘n grot wat dit uitbeeld .   In dieselfde omgewing aan Suid-Afrika se kant, is ‘n Boer ookal vermoor wat so opgekook en gevreet is.    Dit is baie duidelik dat kannibalisme nie net daar gestop het nie. Onlangs is daar ‘n hele stam in Natal geidentifseer wat mekaar so opvreet.  Nou weet ons ook, dat ons voorouers nie vir ons gelieg het oor die lyke en min mense nie, want Lesotho was heel sentraal in daardie tyd.

*

CANNIBALISM IN SOUTH AFRICA

Related image

Kannibalism is live in South Africa.

Quote

He said that there were around 700 people at the meeting where about 300 residents confessed to allegedly knowing Mbatha had human flesh and allegedly confessed to eating it.

A community meeting following the arrest of four Estcourt men for allegedly killing a person and eating human flesh saw hundreds of residents allegedly confess to having eaten human body parts procured from one of the accused.

The four men, Nino Mbatha (32), Sthembiso Sithole (31), Lindokuhle Masondo (32) and Lungisani Magubane (30), appeared in the Estcourt Magistrate’s Court on Monday on charges of murder and conspiracy.

This after one of the four men allegedly walked into the Estcourt police station on Friday, holding human body parts and confessed to being “tired of eating human flesh”. When he was questioned, he produced part of a human leg and a hand. Further investigation led police to a house in the Rensburgdrift area in Estcourt where they were met with a foul smell, and more human remains were found.

KwaZulu-Natal police spokesperson Colonel Thembeka Mbhele said on Friday that one of the accused, also an nyanga (traditional healer), was arrested in Amangwe area where more body parts were found.

Estcourt KZN Cannibalism

.

Related image

Five people have been arrested in South Africa on charges related to cannibalism, including murder and possession of human body parts, after one of them walked into a police station, said he was tired of eating human flesh and produced part of a human leg and a hand, said South African police and media

Kannibalisme

In court – a cannabalism case

Related image

Court Cannibals

Related image

The reality in South Africa

*

An Estcourt resident holds a placard written:

‘We’re not KFC, Nandos or Chicken Licken. We’re humans, we’re not eatable.’ She was part of a protest outside court.

Image result for Estcourt Zanele Hlatshwayo  CANNIBALISM

VIDEOS

1824
Cannibal cave in Lesotho

Wie is Zanele Hlatshwayo van Estcourt in Kwazulu-Natal

Zanele.

*

RECENTLY – ONLANGS

Some of those people came from African countries.   It is easy to just get illegal over the border and make your home here.      The one person came from Zimbabwe.

Daar is geskryf hy kom van ZIMBABWE IN AFRIKA – hy is ‘n mensvreter – nie die eerste en ook nie die laaste keer dat mensvreters hul opwagting in Suid-Afrika maak nie.

*

Die slagoffer, ook ‘n man, ouer as 60, se hart was lewendig geslag. Terwyl die slagting gebeur het, het iemand hom dopgehou wat hy gedoen het. Die regter versoek meer inligting oor die man.

>

A Western Cape High Court judge scolded a prosecutor for failing to provide psychological insight into the man who removed his victim’s heart and allegedly ate it.   Judge Ashley Binns-Ward addressed prosecutor Jacqueline Sibiya after she called witnesses during the day in aggravation of Zimbabwean Andrew Chimboza’s sentence.    The arresting officer, a forensic pathologist, and a Gugulethu resident described how 62-year-old Mbuyiselo Manona was killed in June, and what Chimboza did with his body.   Sibiya said the evidence was relevant because it showed Chimboza, 35, exceeded the boundaries of self-defence and inflicted gruesome injuries.     A question was asked by binns-Ward.  “How is the court supposed to consider a sentence without expert evidence into his behaviour?”

“In nearly 40 years, I have never been involved in a murder case where this has happened.”
He added that the State had not charged Chimboza with desecration of a corpse.   “Must I go and reach to the phone book to look for someone appropriate [to testify]?” he asked.   Sibiya said a clinical psychologist in Pretoria had contacted her with advice and indicated it might take a month to compile a report.    She had thought the evidence at hand was sufficient for a conviction and sentencing.    Binns-Ward said an expert opinion in the case was essential.
Sentencing proceedings were postponed until Wednesday, when both parties were expected to propose a way forward.    Chimboza, who had a window-tinting business, on Monday pleaded guilty to killing Manona, as part of a plea agreement.

He stated in his plea explanation that he stabbed Manona to death at the home of a former client last year, after a disagreement. He said he was sorry for what he had done.   He alleged Manona attacked him with a knife. He retaliated by kicking him in the groin, stabbing him in the neck with a fork and then repeatedly stabbing him in the neck, chest, and abdomen with a knife.

Arresting officer, Constable Mlungisi Landule, testified that he found a bloodied Chimboza cupping a heart in his hands and eating it.   Gugulethu resident Lelethu Femela had testified about peeking through the window of the home and seeing Chimboza stabbing a man, eating his heart and then repeatedly biting into his neck.

Forensic pathologist, Dr Lekram Alli, said he received small pieces of the heart in a plastic bag, together with the body. He said the pieces were cut into blocks, not torn.
Chimboza’s lawyer Yasmine Rajap on Tuesday denied he had eaten pieces of the heart.

Judge want more insight

.

A Gugulethu resident who peeked through a window of a home saw a man being stabbed repeatedly and his heart being removed, the Western Cape High Court heard on Tuesday.
State witness Lelethu Femela said he and his friend were called to the house around 11pm last June because there was “trouble”.   He was testifying against Zimbabwean citizen Andrew Chimboza, 35, in aggravation of sentence.   Chimboza on Monday pleaded guilty to killing 62-year-old Mbuyiselo Manona, as part of a plea agreement.   Femela said he and his friend looked through the window and saw Chimboza on top of Manona.    “He was stabbing him in the heart and he removed it. He took it out and he put it down,” he told Judge Ashley Binns-Ward.   “He then cut it, using a knife as well as a fork, and he was eating it as he was cutting it.”    The witness said Chimboza apparently put the cutlery down and then repeatedly bit into Manona’s neck.

Earlier, a forensic pathologist testified that Manona died due to deep incisions to the neck, chest and abdomen, and blunt force injuries.    A deep incision had been made in the chest, exposing the chest cavity and ribs.   “The heart was not present in the chest cavity… the heart was presented to me in a plastic bag separately in numerous pieces,” said Dr Lekram Alli.    “Those pieces were not torn pieces. They were cleanly blocked, incised pieces.”

Binns-Ward, a seasoned judge, sometimes grimaced at the testimony or when presented with photos of the scene and post mortem.   Chimboza, who had a window-tinting business, stated in his plea explanation that he stabbed Manona to death at the home of a former client last year, after a disagreement. He said he was sorry for what he had done.
He alleged Manona attacked him with a knife. He retaliated by kicking him in the groin, stabbing him in the neck with a fork and then repeatedly stabbing him in the neck, chest, and abdomen with a knife.

Chimboza’s lawyer Yasmine Rajap later denied he had eaten pieces of the heart.
She put it to Femela that he could not have seen through the window as her client had previously tinted it. Femela stuck to his version of seeing the murder.

Gugulethu

.

A Gugulethu man was alive when his heart was ripped out last month and then allegedly cut into pieces to eat, the Athlone Magistrate’s Court in Cape Town heard on Thursday.
Investigating officer Constable Mphumelelo Yengwa said he attended the autopsy of 62-year-old Mbuyiselo Manona, who was allegedly killed by Zimbabwean Andrew Chimboza, 35.
“It was conducted by Dr Allie. Dr Allie told me that the heart is not present in the deceased’s body and therefore, when the heart was taken out, he could see that the deceased was still alive,” he testified during Chimboza’s bail application.   “There were small pieces of meat. And those are the pieces that the doctor informed was the heart.”

Chimboza, who runs a window-tinting business, said he stabbed Manona to death in self-defence at the home of a female client on Tuesday, June 10.    He rebutted the State’s claim that he had eaten the heart and said the blood on his face was from a bash to the head and Manona’s spurting wounds.      He could not confirm to prosecutor Quawnita Geyer (SUBS: CORRECT) that he had removed the heart, but conceded he may have made slashing movements with a knife.   Geyer asked Yengwa how he found Manona when he arrived on the scene around 11pm.    “I could notice from the deceased lying on his back that he had a big wound right there by the right hand side of the neck… and there was a big hole in the chest underneath the left side of the breast,” Yengwa said.   “There was also three bread knives as well as a fork and all of them had blood.”   He read out the statement of the police officer who found and arrested Chimboza at the scene.

According to the statement, the arresting officer said Chimboza was talking with his mouth and hands full of raw meat, saying “I love you Nomonde [Manona’s girlfriend]. You are my wife. I did everything for free”.   The arresting officer saw a fork in a piece of heart on the floor. When he found the body, he saw the flesh between the head and the neck had been “half-eaten” and there was a hole on the left side of the chest.   According to the statement, Chimboza was still eating the flesh and the officer ordered him to stop.

The court ruled that the offence would be classified as a schedule five offence, and not as a schedule six offence as argued by the State, since there was no element of premeditation.
In terms of schedules five and six of the Criminal Procedure Act an accused must show it is in the interests of justice to be released on bail. According to schedule six however they also have to show that exceptional circumstances exist to justify their release.

Cape Town
>>>

A businessman in Africa has admitted to a savage act of cannibalism – ripping a man’s heart out and eating it ‘to show he was not gay’, while the victim was still alive.
Andrew Chimboza, 35, told Cape Town police in a statement that he killed Mbuyiselo Manona, 62, in self-defence at the home of a client in the township of Gugulethu after being insulted.

Prosecutor Quawnita Geyer read out the statement during a bail hearing at the Athlone Magistrate’s Court in Cape Town.    He said: ‘In your warning statement you say… “I sit upon him and stabbed him on the chest, tore out his heart and took a knife and then sliced his heart and then I ate his heart.”

“’The reason for me to eat the unknown guy’s heart was to show him that I am not a moffie [gay] and after I finished eating the heart, I realised he was dead.”’   Investigating officer Constable Mphumelelo Yengwa attended the autopsy and reported its horrifying conclusion.
According to The Citizen he said: ‘It was conducted by Dr Allie. Dr Allie told me that the heart is not present in the deceased’s body and therefore, when the heart was taken out, he could see that the deceased was still alive.’   Yengwa told the hearing that the officer who arrested Chimboza at the scene found him chewing raw flesh and that Manona’s neck had been ‘half-eaten’. He added that his chest had a gaping hole in the left side.

However, Chimboza, originally from Zimbabwe, is now disputing the veracity of his statement, arguing that it was fabricated after he was assaulted by the police, according to Sowetanlive.com.    The brutal attack took place on the evening of June 10.

Chimboza confirmed to the hearing that Manona had called him certain names, that they then fought and that he had stabbed him to death.
He said: ‘The way I was continuously stabbing, that must have ripped his heart out. Because I was in a shocked state.’
Geyer retorted: ‘All the witnesses that were there confirm you killed the deceased, you cut out his heart and ate it. They say there was flesh in your teeth and dry blood on your mouth.’

Cannibalism in South Africa

>>>>

Cape Town – The gruesome injuries of a man whose heart was allegedly eaten by Andrew Chimboza were detailed by a forensic pathologist in the Western Cape High Court.

Dr Iekram Alli testified about 62-year-old Mbuyiselo Manona’s fatal injuries, sustained in a fight in Gugulethu, Cape Town, last June.     He was testifying as a State witness against Chimboza, in aggravation of sentence.   Alli said the cause of death was deep incisions to the neck, chest and abdomen, and blunt force injuries. He said an incision was made on the left half of the chest, forming a flap.    “This wound was also quite a gaping wound. It exposed the chest cavity. You could see the ribs inside,” he said.

The third and fourth ribs were incised and the front half of the rib cage was fractured on both sides. The doctor noted that “significant force” must have been applied to the chest to fracture the rib cage. Blood was found in the chest cavity.    “The heart was not present in the chest cavity… the heart was presented to me in a plastic bag separately in numerous pieces,” he said.

“Those pieces were not torn pieces. They were cleanly blocked, incised pieces.”    The incision on the right half of the neck revealed the jaw bone, while the incision on the left half cut through major vessels. The neck was cleanly cut across the front.  “The wound is widely splayed open, It almost looks as if someone was trying to cut the head off,” Judge Ashley Binns-Ward noted.   Alli said it would be difficult to find that the neck incisions were continuous.   The court earlier heard testimony from a police officer who found Chimboza holding Manona’s heart and eating it.

“The door was opened and as I entered this room, I then came across the accused, as he was sitting here, and he was eating raw meat. He was on his knees,” testified the arresting officer, Constable Mlungisi Landule.   He said pieces of raw meat were lying next to cutlery on the floor.   Chimboza’s lawyer Yasmine Rajap denied he had eaten pieces of the heart. She said he could not have eaten something because he was talking.

Landule maintained he had seen Chimboza cupping the heart in his hands and had blood on his face. He said it was possible to talk and eat at the same time.

Chimboza, who had a window-tinting business, on Monday pleaded guilty to the murder as part of a plea agreement. He stated in his plea explanation that he stabbed Manona to death at the home of a former client last year, after a disagreement. He said he was sorry for what he had done.

He alleged Manona attacked him with a knife and he responded by kicking him in the groin, stabbing him in the neck with a fork and then repeatedly stabbing him in the neck, chest, and abdomen with a knife.

Chimboza – Cannibalism

*

When a South African traditional healer wandered into a police station last year and told officers he was “tired of eating human flesh,” the police struggled to believe his morbid claim.   That changed when Nino Mbatha, who was also carrying a bag containing a human leg and hand, took the officers to a house in the town of Estcourt, in KwaZulu-Natal province, where more body parts were found.

The case, which has horrified South Africans and been dubbed locally the “cannibal case,” came to a close on Wednesday when Mbatha, 33, and Lungisani Magubane, 32, were given life sentences for murder, AFP reports. A third man was acquitted. All three men denied the charges, according to local media,

Pietermaritzburg High Court judge Peter Olsen sentenced both men to life in prison for the killing of Zanele Hlatshwayo last year, saying they were guilty of “the most heinous crime,” according to local media.   National Prosecuting Authority spokesperson Natasha Ramkissoon-Kara told CNN that Mbatha denied saying he ate human flesh shortly after his arrest and prosecutors opted to try the case as murder instead.  Mutilating a corpse and being in possession of human tissue are criminal offenses, but there is no direct law against cannibalism in South Africa.

https://edition.cnn.com/2018/12/13/africa/south-africa-cannibalism-scli-intl/index.html

2017

*

H I S T O R Y

G E S K I E D E N I S

WAT IS, WAS GEWEES EN SAL WEER WEES

MORE INFORMATION ABOUT SOUTH AFRICA AND THE LIFAQANE WARS

The caves were a hideout for the Basia and one Bataung clans during the Lifaqane Wars and cannibalism.

Just over the border …

Image result for lesotho cannibalism cave photo

The Kome Caves are a group of cave dwellings made out of mud in the district of Berea, Lesotho. The caves are still inhabited by the descendants of the original people who built the caves.

The Kome Cave Dwellings were built and protected by Chief Teleka of The Basia(cat) Clan in the early 19th century. The main purpose for the cave dwellings was to serve as a hideout from other Basotho people who resorted to cannibalism during the drought in the late 18th century.

Lesotho Come Caves

.

*

Onbewus wat om ons aangaan is kannibalisme al lankal in Afrika, nie net in die suidelike gedeeltes van Afrika, waar Suid-Afrika vandag is nie.   Die plaas Letsoana Stad is naby Clarens in die Vrystaat geleë

Dis sleg om te dink een mens vreet ‘n ander.   Ongelukkig mag mens nie altyd skryf wat mens wil nie, want net diere vreet mekaar op.

Little Caledon valley

*

The Little Caledon Valley is a beautiful place, but it has a strange aura. Possibly because they used to eat people here.

Around 1815, while King Shaka’s rampaging Zulu army was laying waste to the Free State plains, one small clan sought sanctuary on an impregnable mountain top. This was all very well until they were besieged, ran out of food and had to resort to eating their own dead relatives. However what started as a desperate necessity soon became an acquired taste and after their besiegers had got bored and moved on, they continued to dine on human flesh. Hapless captives were imprisoned in a secluded mountain cave, fattened up, butchered and served on the braai.

This prison larder cave proved very suitable. It had only one small entrance, which could be easily guarded and an interior large enough to confine a number of persons. Years later, about 1878, the first permanent resident and owner of the farm, Alexander Walker discovered this cave quite by chance and unaware of its previous role named it Leopard’s Lair as these beautiful beasts roamed the area at that time.

Confirmation of this dramatic history came from an extremely aged Sotho lady named Letlotlo (meaning proud) whom the Walkers employed. As a very young girl she had been incarcerated in the holding cave and would have been eaten by the cannibals if she had put on weight. Although her skinniness saved her, she was instructed by the chief to attend to the cooking of the corpses over an open fire, a gruesome task. Nevertheless, her nebulous good fortune continued as a young cannibal guard named Letsoana, to whom she was attracted, fell in love with her. They covertly conspired to use the first opportunity of escaping to start a new life together. And so it was. One dark and moonless night they managed to slip away and safely crossed over into open territory, which later was to become Lesotho today.

But sadly their hopes of an idyllic life were soon dashed as cannibalism spread rapidly to these parts as well and forced them to move on. Wearily they struggled across and around the higher Drakensberg range until, down in Natal, near present-day Bergville, they at last found the shelter and refuge they had been searching for so bravely. This, she said, had been an arduous walk of many days during which they nearly died from exhaustion and hunger.

After sixty years Letlotlo’s erstwhile rescuer and husband died, her children had flown the nest and being alone she decided, despite awful memories, to return to St Fort where it was rumoured the farmer was very kind. She felt certain he would help her find a place to stay and this time not in a cave!

In his anthology To The Banks of the Zambezi, renowned historian T.V. Bulpin notes “Another remarkable wanderer of the day, Sebitwane, had recently (1823) made his way all the way north from Basutoland where Zulu raids had thrown his own homeland into an uproarious mess of cannibalism and destitution.” Dr Peter Becker, writing in Hill of Destiny also confirms “The Basotho leaders agreed (1824) the surrounding country was overrun by cannibals…who would have to be exterminated” – both sources giving credence to the existence of cannibalism in the early 1800’s and the resultant havoc.

The superbly laid out Cannibal Trail over hill and dale on St Fort is in some way a tribute to the memory of those two very courageous people who fled the clutches of the cannibals. So if you wander those scenic pathways today, spare a thought for this poor frightened little couple who, nearly two centuries ago, clothed in animal skins, feet shoeless and under desperate conditions, trudged through the cold dew-drenched veld in that vicinity on their own long walk to freedom. And be on the look out!

*

A F R I C A

KENYA – TRIBAL FOOD –  Food of the Maasai People

*

THIS IS IN LIBERIA – Cannibalism, murder and rape are just a part of everyday life in certain regions of Liberia.

https://www.youtube.com/watch?v=OMwI5unlK9M&bpctr=1607023518

*

UGANDA
We met Baboola, a self professed cannibal. He told us his story starting from the first time he tasted human flesh as a child. Our analysts have collected numerous online reports of cannibalism in Western Uganda and neighboring Congo.

2 gedagtes oor “Geprojekteerde sondes – Projected sins”

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s