Wetenskaplikes vra vir moratorium op 5G

Die artikel waarna verwys word rakende ‘wetenskaplikes’ wat vra vir ‘n moratorium op 5G,  se inhoud en aanbevelings is belangrik om kennis te neem vir die mensdom, diereryk en hele omgewing in elke land.  Daar is dalk nie genoeg navorsing gedoen om sulke groot stelsels eenvoudig op ons mense af te dwing nie, waarmee ook saamgestem word.    Sedert 2019 is daar ook nie genoeg navorsing gedoen op die inspuitings van Covid19 wat op ons mense afgedwing is nie, wat die nagevolge vir ons mense inhou nie.   Daar word net teveel dinge toegelaat wat ons die slagoffers maak asof ons slawe is en met alles moet saamstem.

5g cell tower health risk radiation feature

*

Nagevolge van die slagoffers en lede van die publiek

Die feit dat dit ook as kontrole maatreëls gebruik word in sekere lande, vererger gemeenskappe en ‘n hele land se sienswyse en veral vryheid op beweging en ekonomie.

Dit besoedel dit nie net ons gesondheid nie, maar het ‘n invloed op slagoffers soos in die geval van kankers wat ontwikkel of selle wat vernietig word.

Regerings en organisasies, selfs besighede, behoort hul te skaam dat hulle dit gebruik en hulle weet waarskynlik wat die invloed op die breë gesondheid is, sodat die besighede, die medici en pharma besighede kan geld verkry vanaf mediese fondse, versekerings en slagoffers uitteer met kankers wat nie suksesvol behandel kan word nie.   Natuurlik met BTW kry die regerings van die dag ‘n aardige sommetjie geld aan die einde van elke behandeling of versekering uitbetalings.

Al hierdie behandelings word nie altyd gedek onder mediese fondse nie, dus is dit die slagoffers en families wat wees en arm gelaat word.

Sou al die simptome wat al uitgewys is en die spesifieke tegnologie soos G5 kan ‘n persoon wat ‘n slagoffer is vir siektestoestande, niks baat as dit jou siek maak en daarna nooit gaan gebruik nie.  Nie eers die families van slagoffers gaan die nut van sulke tegnologie kan gebruik nie, omdat die uitgawes so groot is, dat daar niks oor is om van te leef nie.

Dis nie die regerings wat betaal indien daar kankergewasse ontwikkel en suksesvol behandel word nie, maar die slagoffers, veral waar al hierdie torings opgaan sonder enige toestemming en enige impakstudies wat nie gedoen is nie.

Hierdie tipe besighede, floreer op alle vlakke van die samelewings en wat in beheer wil wees van die mensdom en hulle soort van afhanklik of gevange hou.

Besighede moet almal aan strenger regulasies onderwerp word, veral as dit kankers vergroot en ook ander selle vernietig.

Daar is reeds moratoriums op 5G geplaas in Europa en ander dele van die wêreld.   Dit het ‘n stille dood gesterf of hoe?    Of het die lande voortgegaan en nie die torings laat oprig nie?   In SA is dit nie die geval nie.

Interessant, toe daar beperking was op mensebewegings tydens die ‘Covid pandemie’ het alle lande die oprigting van G5 torings toegelaat om soos paddastoele op te rys – en mens kan net vra hoekom?   Daar was nie genoeg fondse in baie lande, soos Suid-Afrika vir voedselverspreiding nie, omdat persone nie mag gewerk het nie, maar daar is geld aan hierdie torings en 5G bestee.   Dit is eenvoudig teenstrydig met mekaar.

*

Fifth generation –  5G Appeal  –   Moratorium   –  health risk  –  radiation

5G in South Africa

China and South Africa trade and gateway (Africa and CT route)

Limpopo, South Africa –  China deal

Cybernetics –  nerological communication

SIMPTOME

https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/radiation-sickness/symptoms-causes/syc-20377058

*

GAIA shield protection (EMF)  5G

Potassium iodide and Radiation

City of Death

*
*
*

ARTIKEL

Wetenskaplikes vra vir moratorium op 5G-ontplooiing

Wetenskaplikes het versoek dat die ontplooiing van 5G-netwerke onderbreek moet word totdat die moontlike skade aan mense en die natuur meer deeglik bestudeer is.   Hardell het aan The Defender genoem dat “daar ‘n moratorium op 5G moet wees totdat dit bestudeer word.”

Die skrywers van die koerant het gesê dat gesondheidsbeskermende blootstellingslimiete “dringend nodig” is vir mense en die omgewing. Hulle het bygevoeg:

“Hierdie limiete moet op wetenskaplike bewyse eerder as op foutiewe aannames gebaseer wees, veral gegewe die toenemende wêreldwye blootstelling van mense en die omgewing aan RFR, insluitend nuwe vorme van bestraling van 5G-telekommunikasie waarvoor daar nie voldoende gesondheidseffektestudies is nie.”

ICBE-EMF het ook gevra dat gesondheidstudies voltooi moet word voor enige toekomstige ontplooiing van 5G-netwerke.

Volgens Hardell is daar egter meer nodig as ‘n moratorium op 5G-ontplooiing. Hy het aan The Defender gesê:

“Na meer as 20 jaar se navorsing oor gesondheidsrisiko’s van hierdie tegnologie sonder sukses om voorsorgmaatreëls te implementeer, het ons regswerk nodig.

“Die besoedelaar moet betaal. Radiofrekwensiestraling is ‘n omgewingsbesoedeling wat ondersoek en gereguleer moet word. Dit moet as ‘n Groep 1 menslike karsinogeen geklassifiseer word deur IARC [die Internasionale Agentskap vir Navorsing oor Kanker].”

*

Skrywers van ‘n studie wat Dinsdag 18 Oktober 2022 gepubliseer is, het gewaarsku oor die risiko’s van blootstelling aan bestraling van 5G-tegnologie en het gesê hul navorsing toon dat bestaande blootstellingslimiete vir draadlose bestraling onvoldoende, verouderd en skadelik vir menslike gesondheid en natuurlewe is.  Die Internasionale Kommissie oor die Biologiese Effekte van Elektromagnetiese Velde (ICBE-EMF – Biological Effects of Electromagnetic Field) het die studie uitgevoer, wat in “Environmental Health” gepubliseer is.

Daar is versoek vir ‘n onafhanklike beoordeling van die gevare en impak van draadlose bestraling, ‘n veldtog om die publiek in te lig oor die gesondheidsrisiko’s verbonde aan bestraling en ‘n onmiddellike moratorium op die verdere ontplooiing van 5G tegnologie totdat veiligheid gedemonstreer is en nie bloot net nie. aanvaar.

Dr Lennart Hardell, ‘n onkoloog, skrywer van meer as 100 referate oor nie-ioniserende bestraling en hoofouteur van die studie, gesê dat verskeie robuuste menslike studies van selfoonbestraling het verhoogde risiko’s vir breingewasse gevind.   Dit word ondersteun deur duidelike bewyse van karsinogeniteit van dieselfde seltipes wat in diere studies gevind is.

Volgens Moskowitz (Direkteur van die Sentrum vir Gesins- en Gemeenskapsgesondheid aan die Universiteit van Kalifornië, Berkeley Skool vir Openbare Gesondheid) , moet blootstelling aan selfone en ander draadlose toestelle beperk word, veral vir swanger vroue en kinders.

Die ICBE-EMF beskryf hulself as ‘n multi-dissiplinêre konsortium van wetenskaplikes, dokters en verwante professionele persone wat betrokke is, of was, betrokke by navorsing wat verband hou met die biologiese en gesondheidseffekte van elektromagnetiese frekwensies tot en met 300 GHz.

Hardell en Moskowitz het albei aan The Defender gesê dat draadlose bestraling ‘n groter risiko vir swanger vroue en kinders inhou. Moskowitz het gesê mense wat elektromagneties hipersensitief is, is ook veral in gevaar.   Albei het aanbeveel dat alle individue hul blootstelling aan draadlose bestraling so veel as moontlik moet verminder.

Die aanbevelings sluit in om toestelle soos slimfone en koordlose fone op ‘n afstand van die liggaam en veral die kop te hou, hierdie toestelle te gebruik in gebiede waar daar ‘n sterk sein is, die vermindering van tweedehandse blootstelling aan ander individue se toestelle en die afskakeling van huishoudelike draadlose toestelle met slaaptyd.

Volgens Moskowitz:

“Die uitsendings kan in smal strale gerig word wat deur siglyn beweeg en data teen hoë tempo’s (bv. tot 10 miljard bisse per sekonde) kan beweeg met kort vertragings (of vertragings) tussen uitsendings.

“Millimetergolwe (MMW’s) word meestal binne 1 tot 2 millimeter van menslike vel en in die oppervlaklae van die kornea geabsorbeer. Dus, die vel of naby-oppervlak sones van weefsels is die primêre teikens van die bestraling.

“Aangesien vel kapillêre en senuwee-eindpunte bevat, kan MMW-bio-effekte deur molekulêre meganismes deur die vel of deur die senuweestelsel oorgedra word.”

Sulke blootstelling, skryf Moskowitz, kan lei tot termiese (verhitting) effekte, wat aanvanklik ‘n “hitte-sensasie veroorsaak, gevolg deur pyn en fisiese skade by hoër blootstelling,” en uiteindelik ‘n impak op “die groei, morfologie en metabolisme van selle,” veroorsaak “produksie van vrye radikale,” en DNS-skade veroorsaak.

*

Volgens Moskowitz erken ‘n verslag oor 5G wat in 2020 deur die Amerikaanse regering se aanspreeklikheidskantoor vrygestel is “dat openbare kommer oor die gesondheidseffekte van blootstelling aan radiofrekwensiestraling (RFR) waarskynlik sal toeneem met die ontplooiing van 5G-tegnologie” en dat “lang- term effekte is onbekend.”

Moskowitz blameer die mislukking nie net op die FCC nie, maar ook op die Amerikaanse voedsel- en dwelmadministrasie (FDA).

“Vir meer as twee dekades het FDA-amptenare die gebrek aan konsensus in die wetenskaplike gemeenskap oor die veiligheid van RFR geïgnoreer,” het Moskowitz in 2020 geskryf. “Die meerderheid wetenskaplikes wat RFR-effekte bestudeer glo nou dat huidige RFR nasionale en internasionale veiligheidstandaarde is onvoldoende om ons gesondheid te beskerm.”

Volgens die ICBE-EMF feiteblad:

“Sedert 2002 het verskeie robuuste epidemiologiese studies van selfoonbestraling verhoogde risiko’s vir breingewasse gevind, wat ondersteun word deur bewyse van karsinogenisiteit van dieselfde seltipes (gliale selle en Schwann-selle) uit dierestudies.”

Scientists Call for Moratorium on 5G After Study Shows Regulators Ignoring Health Risks of Radiation

*

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s