Borrie – Curcumin -TurmericBesluit self oor smake, voorkeure en gesondheidsdisse om jou as mens en deel van ‘n familie meer bewus te maak van ‘n gevestigde lewensstyl.      Borrie is propvol natuurlike gesondheid.

Turmeric roots and black pepper combination enhances bioavailability of curcumin absorption in body for health benefits.


Sabinsa's curcumin and black pepper extract combo results in faster  recovery of COVID-19 symptoms – clinical trial


*

Borrie bevat curcumin – ‘n stof met kragtige anti-inflammatoriese sowel as antioksidante eienskappe.    Dit is raadsaam om dit saam met swart peper te gebruik. 

Om die verteringsproses te bevorder, reguleer borrie die dermflora, terwyl die risiko van gastritis verminder word deur die vertering van vetterige stowwe te verbeter. Maar die voordele van borrie vir spysverteringsversteurings eindig nie daar nie. Die speserye word sterk aanbeveel in die geval van kolitis, koliek, opgeblasenheid en selfs wanneer u antibiotika gebruik. Daarbenewens is borrie baie bekend vir die verlaging van slegte cholesterol. 

Het u al gehoor van die patogene bakterieë Helicobacter pylori? Dit kom in die menslike maag voor en is in sommige gevalle verantwoordelik vir terugvloei, gastritis en ulkus. Maar ons het goeie nuus vir u: borrie kan teen hierdie skadelike bakterieë veg.

Een van die grootste voordele vir die gesondheid van borrie hou verband met kankersiekte. Volgens baie wetenskaplike navorsing kan curcumin nie net kanker voorkom nie, maar ook help om dit te beveg. Met ander woorde, dit kan bydra tot die dood van kankerselle deur angiogenese en metastase te verminder.  Borrie is geneig om intellektuele vermoëns te verhoog deur die sintuie wakker te maak, wat dit ‘n uitstekende middel vir Alzheimersiekte maak. Hoe dit werk ? Curcumin stimuleer dus die vermoë van mense om beta-amyloïed uit te skakel, wat ‘n kenmerk van Alzheimer se siekte is. Daarbenewens verhoog borrie ook kognitiewe vermoëns wat op hul beurt geheue bevorder.

https://af.decor-modern.com/7469342-benefits-of-turmeric-a-spice-with-multiple-health-benefits


*

Curcumin is the primary bioactive substance in turmeric, and has anti-inflammatory properties and decent evidence for indications from chronic pain to depression. It has poor bioavailability alone, necessitating special formulations to be efficiently absorbed. 

Turmeric is a popular root/spice, and curcumin is a highly potent chemical in turmeric, but hardly the only one. Curcumin and the curcuminoids are present in turmeric at around 22.21-40.36mg/g in the rhizomes and 1.94mg/g in the tuberous roots, so turmeric is less potent as a source of curcumin than an extract and anti-inflammatory. However, some studies suggest that turmeric has benefits, and it’s possible that it has benefits that curcumin alone doesn’t, but more research on this is needed.
*


Curcumin, which is the active ingredient from turmeric, has been used for 1000s of years and is heralded as a powerful anti-oxidant and anti-inflammatory. So what do the human clinical trials show? The data has convinced me to consider using curcumin for patients with osteoarthritis.

https://www.youtube.com/watch?v=FtwDSU6caH8*

BYKOMENDE INLIGTING

Immune system – Immuniteitstelsel

Rooibostee ~ Rooibos tea (Cederberge)

Waatlemoene –  Watermelon –  Hydroponic

Pomegranates – Polyphenols

Natuurlike produkte – Tips

2 gedagtes oor “Borrie – Curcumin -Turmeric”

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s