Murdered in SA – farmers – Danie, Breggie and Elzabie Brand by terrorists

 

Terroriste moenie enige genade verwag nie.   Terroriste het een ding op hul brein, steel, roof, verkrag, martel en vermoor – kyk hoe jonk is die spul wat so staan of daar geen moord gepleeg was nie.   En dan dink hul die gemeenskap moet juig om hulle lewendig te sien – nadat hoeveel mense vermoor is.  Hulle verdien dieselfde dood.  Selfs die bestuurders wat maak of hulle nie saam betrokke is nie, die deler is net so goed soos die steler en die wat die moorde gepleeg het.  Daar is bloed aan jul hande.  Moordenaars.   Bloed roep uit die grond en grafte van onskuldiges wat vermoor word.  The murderers of Danie, Breggie and Elzabe Brand from Hartswater.   They are terrorists.   They were not in the home for cake or a drink, but to kill people.  Any murderers must be in jail, and this time they killed 3 people – 25-30 years each x 3 times.

Image may contain: one or more people, people standing and outdoor

*

Hierdie terroriste het geen respek vir ander se besittings of lewe nie.   Ongelukkig kan daar nie gevra word vir “doodstraf” nie, want dis weg, maar onder anc sal ons blankes vir die geringste oortreding doodstraf kry.   Moenie dit onder die anc doen nie.  Dis ‘n baie groot risiko met soveel haat onder swartes.    Ons voel almal so, terroriste, moordenaars verkragters hoort in geen samelewing nie.   Hierdie tipe terroriste en moordenaars, moet met 3x 25-30 jaar gevonnis word.   Hoeveel van die spul is werklik burgers van die land of wat hul moontlik voorgedoen het as werkers, heelwat werk vir boere en kom vermoor hulle daarna – pasop hiervoor.

Moord, aanvalle, verkragtings is baie ernstig vir elkeen van ons en so gaan dit al sedert 1961, waar die bomme geplant was voor 1994 en na 1994 het dit in alle erns toegeneem.  En dit is geen demokrasie nie, die wat dit dink is stom en blind, hulle weet nie wat om hul aangaan nie.   Saam met die genoemde misdaad is daar nog ‘n ander tipe misdaad wat sommige blanke mense of besighede “blindelings” navolg en dit is swart bemagtiging of regstellende aksie.  Hierdie daad is nog meer ernstig en kan ek in dieselfde lig beskou as moord en verkrag, omrede die regering ons ekonomies so afbreek dat ons geen oorlewing het sonder ‘n eie inkomste nie, sonder ‘n bord kos op die Tafel of dak oor die kop.   Dis menseregteskending.

Daar is ‘n Oplossing vir ons – weg van die spul kommuniste en terroriste – selfbeskikking of onafhanklikheid.  Daarmee kan ons as volk onsself verwyder, ons eie onafhanklike land, eie regering, weermag en polisie.  Ons het nie nodig om deur soveel hartseer te gaan nie.   Ons het nie nodig dat ons mense so brutaal vermink en grusaam vermorsel/vermoor word nie.   Terroriste het geen respek vir lewe of vir hul eie lewens nie.

*

Hierdie terroriste het God probeer speel en mense koelbloedig vermoor.   Simpatie aan die familielede, dis so hartseer vir elkeen van die naasbestaandes.

Hierdie terroriste beweeg onder die aandklokreëls, dis eintlik maklik as hulle weet daar is geen polisie of weermag in sig nie – en dan spog die regering met 73000 soldate en weet nie hoveel polisie daar is nie.   Dis wel plase, maar tog, het hierdie terroriste vrye beweging – hoe is dit moontlik?   In Suid-Afrika is dit 100% moontlik, want hoe vinnig word misdadigers en moordenaars aangekeer en hoe eindig al hierdie uitsprake van moordenaars wat wel gevang is.

*

The following was reported in a media article – heartbreaking moments to those family members.   (Oos grensveiligheid)

It is impossible to grasp the extreme horrific violence and savagery that is perpetrated by farm attackers. It can only put down to evil and demonic influences as these people are stooped in all forms of witchcraft and ancestral worship. How else can this type of behavior be explained? It is mind boggling that these people have no value for life or anything else. The triple farm murder of the Brand family is no exception.

It has been revealed that after the family was attacked in there home, they were very violently assaulted and stabbed. They were then loaded into their two vehicles. They were then driven around and monies were drawn from their accounts whilst the assaults and savagery continued.

The daughter Elzabie (54) was also stabbed numerous times and forced to walk into the open field, in Takaneng Village, in Taung, where her body was found. After her agonizing walk, with continued brutalization, her head was bashed in with rocks.

The elderly parents, Danie Brand (83) and his wife Breggie (73) were similarly brutalized, assaulted, stabbed and were then hung up in a tree and left to die.

They were not found under bushes as was previously reported on some social media sites. The arrested attackers are appearing in the Hartswater magistrate’s court on 30 July 2020.

Sickening details of the savage triple farm murder emerge, Magogong

*

Drop the acts of white killings in South Africa.  How many attacks and killing took place since March 2020 and the so-called virus?  There is a second curfew during July 2020 in South Africa.    Where were the army and police in South Africa when terrorists killed farmers and their family members?   Again, another horror killing on farmers.  Those killers were not supposed to be there, but they want to kill and torture.   Did somebody give them permission during the curfew to go and kill?   To drive around with the farmers vehicles?  
Easy to kill during CURFEW in South Africa

*

Danie, Breggie and Elzabie Brand

The bodies of Danie Brand (83) and his wife Breggie (73) have been found after they were attacked in their home and kidnapped along with their daughter Elzabie (54) on Sunday 26 July 2020, in the Magogong agricultural area, near Hartswater, in the Northern Cape province of South Africa. The body of Elzabie, who was visiting her parents from Johannesburg, was discovered on Monday 27 July 2020, in a field in the Takaneng Village, in Taung, in North West province, after an extensive search.

The arrested attackers pointed out the location of the bodies of the Brand couple to the police on Tuesday 28 July 2020. The elderly couple had been left in the dense bush. They had been beaten to death, but what all transpired during this horrific attack is as yet not clear.

The three family members were all kidnapped after being violently assaulted in the home. The terrorists ransacked the home and fled with the family in their vehicles. People who had gone to the home to look for them on Monday 27 July 2020, after the family was unable to get hold of them, found a bloody scene.

Triple farm murder: Bodies of elderly parents also found, Magogong

*

Farm attacks, raping, killings and black empowerment will never end under the so-called rainbownation and “democratic” government … the only solution for us is our own independent country like Botswana is today, with our own government, army and policy.   We do not have any power today as it is.   This is ongoing for 26 years – how many of our families have lost their lives?   Emigrated to other countries – and liberal whites, classical whites think that the rainbownation is working…. look around you – nothing is working at all.

 *

Voor 1994 was daar militêre hulp en bystand, in die vorm van “kommando sisteme” wat lank in plek was en ook uitstekend gewerk het.  Die ANC het dit in 1994 summier weggeneem en van toe af het plaasaanvalle en moorde, toegeneem.  Boere is nie net aangeval nie, hul families en kinders ook.  Selfs werkers.
Attacks and murders – WHITE SA farmers

*

White Farm attacks, rapes, tortures, killings are part of their whole agenda, with Black Empowerment – B-BBEE and EE legislations, more than 100 legislations only to kill whites in South Africa.   Even in cities and towns they also focus on the attacking of whites, but there are other attacks on other groups of people.  BUT where are all the killers, rapers and attackers today – how many court cases or verdicts?

Farm attacks/tortures/killings – photos – Plaas moorde en aanvalle – foto’s RAPES-VERKRAGTINGS

*

MEER EN MEER armoede wag op ons volkslede – en daar gaan al hoe meer en meer misdaad plaasvind soos die armoede onder ander terroriste is.   Hulle breek nie net in vir voedsel nie maar dink nie twee keer om jou brutaal aan te rand en te vermoor nie.  Those kind of terrorists do not have any respect to others, farmers and will not hestitate to kill you for R1.

 Honderde duisende van ons mense krepeer in armoede weens swart bemagtiging, wat ekonomies verarm en verpletter is, slaap onder bome of in tente, sonder werksgeleenthede weens hul blanke vel?   Daar is honderde blanke nedersettings waar heelwat van hulle honger gaan slaap of blootgestel is aan die elemente.  Nou tydens grendel en die “virus” word swart bemagtiging toegepas en misdadigers word weer eens beskerm!    Hoekom word hulle nie ook gevang soos dit hoort nie?
Blanke Boere aanval herleef – Farm attack and killings is still ongoing

3 gedagtes oor “Murdered in SA – farmers – Danie, Breggie and Elzabie Brand by terrorists”

  1. Hulle moet eers in die tronk vir ten minste 10 jaar gemartel word op die pynlikste moontlike maniere en dan vrekgemaak word. Elke onskuldige mens se bloed is op FW de Klerk en die ANC se hande. Dis ook tyd dat mense hulself op enige moontlike manier bewapen. Wanneer sulke terroriste gevang word, moet alle inpigting uit hulle gemartel word en dan vrekgemaak word. Nie polisie toe nie, want die polisie is deel van die gemors

    Like

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s