Lewensbootjie – Selfbeskikking.

Daar is tans etniese lewensbootjies uit en ons as Afrikaners en Boere, wat ‘n etniese volk is, het so ‘n reg om dit te verkry.    Is ons dan dom dat ons dit nie verkry nie?   Nee – beslis nie, inteendeel kan ons vir onsself dink en ook besluite maak.  Ons het ook regte al dink ander nie so nie.   Daar is dan sedert 1994 ander tipe lewensbootjies uit vir ander etniese volke, en baie mense lees daarby verby of dink die massas rondom ons is net etniese volke.  Vind maar uit wie is die regte reënboognasie en vind maar uit hoeveel CPA’s en Trustgebiede is steeds daar wat ons uit die staatskas onderhou.

Image may contain: text

 


*

It is important to know the so-called democratic Constitution.   Is this Constitution really good for everybody, not only with a lot of changes have been done to it since 1996 but where is our human rights today?

In terms of this Constitution, there are currently different ethnic life boats out in reality and we as Afrikaners and Boers, who are an ethnic people, have such a right to acquire self-determination.   We are not stupid to get our freedom back? No – certainly not, on the contrary, we can think for ourselves and make decisions, rule ourselves, in our own country. We also have rights even though others do not think so – especially liberals and classical liberals that do want one country.

Since 1994, there have been other lifeboats for other ethnic peoples, and many people read or think that the masses around us are just ethnic peoples.    Anybody will find the old homelands still there, but only with a name change or other traditional leaders.   Find out who is the right rainbow nation and find out how many CPAs and Trust areas are still there to sustain us out of the Treasury.  Ingonyama trustland is only for the Zulu people, like Khoi san do have various areas, and Richtersveld is one of them.

*

Tydens Kodesa was daar onderhandelinge, ooreenkomste wat onderteken is en daar is vele bewyse, hansards, grondwet, witskrifte as bewyse hiervoor.   Die Afrikaner Akkoord is een daarvan, wat ‘n mandaat bevat het, wat sou die verkiesing die aantal stempersentasie verkry het, het dit gedien as mandaat vir die verdere ondersoeke vir Selfbeskikking en Volkstaat (beide word in die Akkoord genoem).

In 1994 is bykans alle etniese ou tuislande oorgedra en Trustgebiede gemaak ander het grondeise geword met geregistreerde CPAs, waar net daardie volke oorleef en bestaan op maak, nes met die Tuislande.


Dit is nie om dowe neute gedoen nie. Alhoewel die Trustgebiede en CPA nie onafhanklik is nie, het daardie volke almal hul eie kultuur, identiteit behou en selfs hul eie taal, skole, inisiasies en wat met daardie volke gepaardgaan behou. Hulle kry heelwat (biljoene) uit die staatskas uit – dink net daar is 8840 tradisionele leiers, en hulle is spesifiek daar vir ‘n rede.   Die een meng nie met die ander in nie.  Wetgewing verbied dit.   

Baie miljoene immigrante en onwettiges “wandel” rondom ons, plak rondom ons en verwag alles gratis, medies, skole, huisvesting, werksgeleenthede – hoeveel regtig stem is ‘n ope vraag – daar is oor die 30 miljoen etniese swart en khoi san / bruines in die ou reservate / tuislande wat na 1994 trustgebiede of cpa’s gedoop is.

Ons as volk, en die ander van europese afkoms het ‘n reg tot ons eie gebied, ons eie onafhanklike land, as ons dit nie gebruik en ons sin maak nie moet ons net onsself eendag verwyt. Moenie die massas skuld gee as ons eerder agteroor sit en wag dat iemand ons moet kom red nie, klim in die lewensboot van Selfbeskikking en red jouself en saam Hom kan ons dit doen.

***

Front National – A night to remember

More about Front National – Meer inligting oor Front Nasionaal
Volksparty

https://www.facebook.com/Front-Nasionaal-SA-Front-National-SA-743870385730868/

https://www.frontnasionaalsa.co.za/wie-is-front-nasionaal/front-nasionaal-verkiesing-kandidate-2019/

Front Nasionaal Verkiesingsmanifes 8 Mei 2019

Front National – Self-determination reasons

Selfbeskikking: Genoeg is genoeg

Front Nasionaal: Selfbeskikking

Selfbeskikkingsreg – Volk

Front Nasionaal – beleidsdokument – selfbeskikking

Wie is Front Nasionaal? – Beleid

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s