Zimbabwe

ZIMBABWE

There are also different ethnic groups in Zimbabwe and all the countries have the same problems, with tribal fights against each other, like in South Africa.

Zimbabwe het ook keuses gehad, nes ons vandag.  Die vraag is , gaan ons opstaan vir ons volksregte om op ons eie voort te bestaan, of gaan ons saam die boot sink.  Die vrou is baie verontwaardig oor Ramaphosa se stellings, nie dat dit verskil van die leiers van Zimbabwe nie.  Maar stem saam, hulle vrek van die honger, maar daar word wapens uitgedeel.  Gaan ons ook nou almal toelaat dat Ramaphosa vir ons besluit?  Ons het ‘n internasionale reg tot selfbeskikking.

Image result for zimbabwe map ethnic peoples

*

Taal maak nie die volk nie, Taal is deel van ‘n volk se voortbestaan.  Taal, kultuur, geskiedenis,  etnisiteit, tradisies, geloof is alles deel van ‘n volk.   Alles van ons as volk is al vir die afgelope 25 jaar vernietig.  Met nog 25 jaar verder onder ‘n tweede sarsie van multi-kultuur, waar ons weer ‘n nog kleiner minderheid sal wees, sal nooit voort kan bestaan, maar opgeslurp word in liberale multi-kultuur samelewings.  Daar is maar geen waarborge van eiendomsreg, swart of selfs ander soos bruin bemagtiging onder ‘n tweede multi-kultuur keuse nie.    Taal sal nooit die pyp rook nie.  Wat kan ‘n volk doen wat net ‘n Afrikaanse taal het, maar geen geskiedenis, etnisiteit, tradisies of kultuur?  Ons kan dit terugkry in ons eie gebiede.Kies reg en stem vir ‘n volksparty.

*

Did you know there are also Trustlands (homelands) as in South Africa.  Most of the British colonies are in line with this “policies” like that was created in 1854 in southern Africa – Shepstone Policy – just after the Mfecane wars.

****

Listen to this woman about Zimbabwe, their leaders,  Ramaphosa and Russia.   Sanctions to be lifted.    What about the corruption and killings (black on black)

***

read also:

Mens noem dit onreg wat aan blankes gedoen word.  Dit wat swartes ons vals beskuldig gaan hul aan die hakskeen kom byt.    Swartes mag maar vir hul kommunistiese leiers luister en pligte uitvoer.   Dit kom terug na jou eie sak. Regering maak beloftes maar dit gaan nie hou nie.   En dis nie net op die Afrika kontinent nie.    Blankes word oral as die swart skape uitgevreet deur swart leiers. Of liberale blankes wat saam die swartes is.   Blankes help skryf aan wetgewing in Suid-Afrika.  Swart bemagtiging kom uit blanke liberale geledere uit.   Hulle kan mekaar beskerm soos hul wil.    Hier is identies wat in Zimbabwe afgespeel het wat nou in Suid-Afrika afspeel.  Dis geen feëverhaal nie.            BOEMERANG !!!

Suid-Afrika vs Zimbabwe

*
Additional research costs for Volume 2 of The Road to Democracy in South Africa was funded by a grant of R3-million from the National Lottery Distribution Trust Fund, while the remaining funds will be used for research for Volume 3.  In addition, MTN and the Nedbank Group have provided the project team with a range of services, including free office space, financial management advice and legal advice.

SADET

*

Hoe moes die burgers van Zimbabwe nie gevoel het nie?  Erg getraumatiseerd omdat hul eie geliefdes voor hul vermink, vermoor en soms met ‘n mes oopgeslag is soos wat ‘n bok of bees afgeslag word.   Hul babas uitgeslag is en so gelaat om te sterf.    Hulle is gemartel en aan die brand gesteek of opgekap en in massagrafte gegooi.   Dat mense wat soos hulle lyk en praat, hul eie mense uitwis.

Gukurahundi – Zimbabwe

*

During its recent meetings in Russia, the President, Vladimir Putin, has reportedly set his eyes on opening a Russian strategic military base in Zimbabwe, as Moscow ratchets up her new foreign policy in Africa spearheaded by a rash of military cooperation and arms deals across the continent.   President Emmerson Mnangagwa, said to have reached out to his Russian counterpart, with the firefighting aim of securing a possible economic bailout package, as the economy continues to decline to stratospheric levels, characterised by fuel and cash shortages; a balance of payment crisis; exorbitant prices and extortionate taxes; coupled with doctors and teachers strikes.

Russia-Zimbabwe military base

*

The world’s most mysterious, and expensive, hole in the ground has been ceremonially opened by the Russian Foreign and Trade Ministers, Sergei Lavrov and Denis Manturov. At least that’s what they say they did a month ago in Harare, the capital of Zimbabwe.

Zimbabwe-Russia Platinum

*

Great Dyke Investments  (GDI) , last year contracted DRA to carry out  a feasibility study  on its $3 billion Darwendale  platinum project. The Darwendale project is one of the major investments in Zimbabwe in over three decades.

Zimbabwe-Russia Darwendale project

*

President Emmerson Mnangagwa visited Russia as part of a roadshow to attract investment to Zimbabwe. He signed a number of agreements with the Russian government as well as some private players.

Zimbabwe a Russian colony??

Een gedagte oor “Zimbabwe”

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s