Foreign nationals – Orange Grove – looting and invasions

 

A group of residents went on the rampage on Sunday (18 August 2019), unlawfully evicting foreign nationals, accusing them of illegally occupying the houses and of dealing in drugs.    Some foreign nationals in Orange Grove in Johannesburg have accused the police of just looking on while locals illegally invaded their homes and vandalized their belongings.   A group of residents went on the rampage on Sunday, unlawfully evicting foreign nationals, accusing them of illegally occupying the houses and of dealing in drugs.

The Orange Grove property where foreign nationals were unlawfully evicted by locals who accused them of illegally occupying homes and of dealing in drugs. Picture: Abigail Javier/EWN

*

The called the failed state a so-called rainbow nation – but that is false.  Who started the “burning necklace” – winnie mandela.  Mandeal was in jail because of sabotage and terrorism, not for so-called Apartheid – apartheid (segregation) was started by blacks themselves with the British empire, not us.   They VOTED during 1961-1948 for their own leaders in Homelands.  After 1994 most of those land handed out on landclaims (their own tribal lands) and Ingonyama trustland.   Even Khoi san people have their own lands.
Daar was nog nooit so iets soos ‘n reënboognasie nie – net in die liberale blanke en kommunisme se onderbewussyn.   Wie hardloop deur die strate en verwoes alles?… meestal jong kinders, waar is hul ouers – ouers sit en bier drink tuis en wag vir nog wat geplunder word….
ongoing Revolution in South Africa
*

It is an  ongoing liberal terrorist revolution.   The liberation movement called itself in their manifesto – an ANC revolution started before 1994 – actually before 1955 already and today,  it is worse than before.   A small bomb thrown at peoples’ houses  or a car bomb are all part of terrorism against the country and their citizens.  If you burn down a house or business it is terrorism.   And they all proud of what they are doing.  They rule South Africa. today.  How many of those were arrested and sentenced like the Boermag people? None.
Mandela : revolution

*

About 12 people were arrested last week in the same area for public violence.  One man said that he’s lost hope in the police.  “How can I trust the police? I’m tired of the police… they didn’t do anything. It was like they were watching TV.”

Meanwhile, the police’s Kay Makhubele has denied the allegations, claiming that the group that illegally evicted the foreign nationals fled when officers arrived on the scene.   “No, it’s not true. Last week they were doing the same thing and we arrested 12 [people]. This week, when we arrived there was no one around.”

*

“They took my daughter out like an animal.” – Illegal invasions leave Orange Grove residents in fear.

** ** **

The looting in Soweto is believed to be backlash from the SAPS raids for counterfeit goods in the Johannesburg CBD that started two weeks ago.   Gauteng member of the executive council (MEC) for economic development and agriculture Kgosientsho Ramokgopa made a trip to Soweto following the looting of business owned by Foreign nationals.
Looting – Soweto – Ramokgopa

*

South Africa is a free country.  Open borders for everybody – everyone is welcome to trade here … electricity, services, houses, medical services, schools, sassa – for free.   

Looting and chaos – Soweto – Xenofobia

*

The 2019 estimated population for the country is 10.04 million.  In 2019, Sweden’s population is estimated to be 10.04 million, making it the 91st largest country in the world by population.   According to Statistics Sweden, the population was exceeded by 9 million for the first time on August 12, 2004.

Sweden – Finland – Norway – Denmark borders

*

“”Open arms” – 10 August 2019 – Italy’s Deputy Prime Minister Matteo Salvini suggested Richard Gere fly 160 migrants stranded off the Italian coast back to Hollywood on his “private jet” after the actor made a plea to European leaders to find a port for the ship.  Just look at all the cell phones, the good and new clothes and shoes of those immigrants, necklaces.

What is the “meaning” of “OPEN ARMS”.

Soros – Richard Gere – “Open Arms – Open Society”

*

“GEORGE SOROS MASTERPLAN” – unlimited – November 2018 – According to Nova24, prepaid debit cards are being handed out to migrants, showing both EU and UNHCR logos.  No identity documents are required to obtain or use the cards, and instead of the name of the cardholder, “UNHCR” and a number is printed on the card.

“Immigrants” Mastercard – Soros – EU countries

*

Opsies is legio.

Gaan terug en ontwikkel eie lande, besighede wat op vreemde grondgebiede sukkel om te oorleef en halfhartig bedryf word, kan in eie lande ook bedryf word.   Daar word heelwat dienste gratis gesteel, wat die las groter maak op die  belastingbetaler.

Skenkings afkomstig uit ander lande, moet dan eerder aan hierdie besighede toegeken word, vir diegene wat wel wil werk of boer in hul eie lande.  Hoekom word eilande nie vir hulle geskep soos in Dubai, waar hulle kan rustig gaan verkeer nie.

Waarom is daar soveel oorlog in heelwat lande te bespeur – omdat minderheidsvolke “onderdanig moet wees aan meerderheidsvolke” en daar geen voorsiening gemaak word vir minderhede nie.  Met die gevolg, word minderhede geteister en rassisties teenoor hul opgetree om hul voortbestaan te kelder.

Eienaardig.   Eers word al die immigrante deur die ANC regering vanaf 1994 genooi om hierheen te kom , nadat hul “gevestig” het word alles afgevat of is daar meer hieragter – dwelms en ander ware?    Niemand het seker voorsien dat soveel dwelms saam ingebring gaan word nie, of hoe?  Kom daarvan as misdadigers saamgenooi word.   Nou sit die ryk elites agter 20 voet mure, met 50 lyfwagte en ons betaal daarvoor, terwyl die massas die misdaad moet hanteer.      Sover is daar heelwat onwettige immigrante wat geen dokumentasie gehad het nie?    Die polisie is egter in die minderheid, waar is al die ander heen?

As Suid-Afrikaanse burger moet elkeen wat oorsee wil gaan bly die nodige stappe en geld gee of invat alvorens hul in ‘n land kan gaan hervestig.  Niemand kan inplof in ‘n land nie, behalwe die onwettige immigrante wat so inbars in die EU in ander lande, maar hulle is nie blankes nie.   En vir hulle word alles gegee, huise selfs ‘n kaart word deur Soros gegee.  Hoekom bou Soros nie vir al die immigrante een groot eiland soos wat China doen en plaas al sy radikales  op een eiland.

*

Dalk moet die immigrante en veral onwettiges in Suid-Afrika uitwyk na EU lande (soos Duitsland veral) en ander plekke heengaan waar alles, klere, voedsel, selfone, salaris, huise net uitgedeel word.

George Soros sorg mooi vir sy immigrant kinders , veral mans.  Hy deel graag kredietkaarte  uit in EU lande en het duidelik baie geld om uit te gee op immigrante.    Hulle besit die duurste klere, skoene en selfone.   Die koei in Suid-Afrika se spene is droog gesuig.

 

2 gedagtes oor “Foreign nationals – Orange Grove – looting and invasions”

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s