“Vote for smaller party does count”

“A VOTE FOR A SMALLER PARTY DOES COUNT”
Front National SA
After seeing a myriad of comments and posts claiming that a vote for a ‘smaller party’ is a wasted one, I have decided to take this codology on by setting out exactly how the election process works.
 Ons moet uittree uit die kommunistiese stelsel wat ons ondergang is.  Daar is slegs EEN volksparty vir Afrikaners en Boere (blankes) en dit is FRONT NASIONAAL wat ‘n mandaat benodig in 2019 verkiesing vir selfbeskikking.   Hoe groter ons mandaat hoe groter is ons doelwit en dit kan heelwat bepaal aan die einde van die dag.    Ons het ‘n internasionale reg tot selfbeskikking om oor onsself te regeer.  Dus, om te stem vir iemand wat vir jou as volk opstaan vir vryheid is dus geen mors van stem nie.   Jura republiek as voorbeeld, het onder 100000 inwoners wat vryheid gesoek het.

No photo description available.

I vote for a smaller party because they represent what I believe in, and they defend my beliefs in parliament. Every time there is a discussion regarding sensitive matters such as race, religion or farm murders, my party will give their opinion in parliament. If not for ‘smaller parties’ resisting preposterous propositions by bigger parties in parliament, these propositions would be decided upon unanimously – and would therefore not be representative of the national interests.

For every 37000 votes, a party gets a seat in parliament. Your vote could assure a seat for a party that you don’t agree with, but vote for anyway because they are a ‘bigger party’, or your vote could go to a ‘smaller party’ who will stand up for your beliefs in parliament. Be careful of whom you give that seat in parliament to. Be careful of where your vote goes. Be informed.

Please share to inform others that a vote for a smaller party is not a wasted one.

(Danny Viljoen – adapted)

PS – Front National reminds you that in the previous election, the EFF also was a “small party” and still is. It is not the size of the party that counts, it is the fighting spirit in it!)

Advertisements

Lewer kommentaar

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s