Immigrante – Immigrants – Soros

Immigrante haat alles van die blankes en tog is hul vlugtog en eindbestemming een van die EU lande en gaan klop hulle daar aan vir beter heenkome want hul eie lande bied dit nie – of gaan dit eerder oor die gratis toelaes wat uitgedeel word?  Heelwat van die immigrante wys later hul ware klere in terreurdade.   Onlangs is so ‘n boot vol immigrante gelaai wat êrens in die see was, maar instede van hulle terug te neem vanwaar hulle vandaan kom, word hul na oorvol lande geneem waar daar reeds honderde duisende immigrante, meestal onwettig heen vlug.    Die boot is van land tot land om “af te laai” maar is nie toegelaat nie.

A Border Force patrol vessel, foreground, and the HMS Mersey on patrol in The Channel near Dungeness in Kent, Friday, Jan. 11, 2019. (Gareth Fuller/PA via AP)

The Associated Press


Afrika is tog baie groot kontinent en bied ‘n wye verskeidenheid van waterryke omgewings aan waar hierdie immigrante hul eie neseiers kan bou.   EU lande gee heel dikwels miljoene uit aan hierdie “arm Afrika lande” en tog vlug hulle steeds.  Iemand soos Soros is altyd of meestal betrokke.    Hulle laat toe dat immigrante, veral onwettiges oorhand neem en misdaad word die nuwe regering.

***

Earlier this year (2019), 493 migrants were pulled from eight rickety boats in the Mediterranean Sea by Spanish authorities and blocked a humanitarian rescue ship from leaving the port of Barcelona.     A statement by Spain was issued saying Proactiva’s ship had to cross the Mediterranean for several days to bring its migrants to land, putting in jeopardy the security of the boat, its crew and the people rescued.  Their argument was that the ship only came to spain after Malta and Italy had turned it away.  A good question, why not taking them back to their own countries?   Since July 2017 Proactiva Open Arms rescued 5 619 people in the Mediterranean Sea.

Who will pay this immigrants?  Spain now has become the busiest point for migrants entering Europe illegally. The European Union border agency says about 57,000 unauthorized crossings to Spain took place in 2018 — double the figure for 2017 — while migrant arrivals for Europe overall reached a five-year low.  Yes it is dangerous to cross any sea illegally – but the only way is to stay where you are, between your own people.

***

***
The Open Arms will dock in Barcelona with 59 rescued on board. The government authorized on Saturday the boat of the Spanish NGO Proactiva Open Arms to dock in a Spanish port, specifically in Barcelona, according to sources confirmed by the Executive, after rescuing 59 people off the coast of Libya.
El Open Arms atracará en Barcelona con 59 rescatados a bordo. El Gobierno autorizó este sábado al barco de la ONG española Proactiva Open Arms a atracar en un puerto español, concretamente en Barcelona, según confirmaron fuentes del Ejecutivo, después de rescatar a 59 personas frente a las costas de Libia.

WE NEED TO LOOK AT OUR OWN FUTURE AND OUR OWN COUNTRY :  TO GET INDEPENCY

2 gedagtes oor “Immigrante – Immigrants – Soros”

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s