Misdadigers – Criminals (SA)

 Misdadigers het ‘n baie lekker 7 * lewe in Suid-Afrika, veral as die president van die land, C Ramaphosa, die misdadigers beskerm in die land en ontken dat daar moorde plaasvind of plaasgevind het nie of dat daar geen grondhervorming plaasvind of plaasgevind het nie.  Luister veral na die video materiaal van die IVP rakende misdaad in Suid-Afrika.   
Ramaphosa said there are not “white farm killings”.     Renaldo about kilings and farm murders    NOW – what about the political killings?  Read also more about the Moerane Commission, only in Kwazulu-Natal province.   The Mafia is in control of South Africa.   Remember, when a genocide is reported, “denial” is part of this.


Just the opposite what Ramaphosa said at the UN meeting – wow – WHO is behind the crime situation in SA?  Lets face the truth!  Crime is a nice income for the state and government authorities as well.  SASRIA is also an insurance for political violence and payments, belong to government alone – AND?  For example – In terms of the communist laws – when you have a criminal in your house or business,  you can only defend yourself if your life is in danger.  WRONG   That criminal is not aloud in my house/business because I do not walk into his house.  Most of them came with AK’s too and with 4-20 mafias of them? Poisoned your animals.    Broke your windows and doors.  Steal your cars and get away while government is watching – the Big Brother (communist Bolshevism).

WIE sit agter die misdadiger leefstyle in Suid-Afrika?     Wie skep en maak geld uit misdaad uit?  Verseker het dit baie te doen met oopdeur grensbeleid sedert Me Zuma die deure oopgemaak en oopgelos het, net voor sy na die AU vertrek het.   Sedertdien blom dit hier in SA en kan hierdie regering nie al die misdadigers hanteer as hulle hul opleiding gee nie.  SASRIA is vir politieke oproer en geweld, ‘n versekering wat aan die regering behoort – let op hoeveel politieke onlus is rondom jou en alles te danke aan die regering en hul kommunistiese rewolusie.  Politieke moorde vind al vir eeue plaas.

Tussen 1993 en 1994 is groot hoeveelhede (duisende) IVP hoofmanne en politieke moorde gepleeg deur die ANC en hierdie bekendmakings is ‘n herhaling daarvan.

Plaasmoorde is beslis ook nie anders nie – maar die volle feite moet bekendgemaak word.  WIE vermoor WIE in hierdie land en WIE akkommodeer die misdadigers met 7 ster diens in die tronke?

Politieke moorde gaan nie verby nie en plaasaanvalle/moorde ook nie.  Dus watter volke word uitgewis?  Blankes beslis.  Niemand ontken dat daar ander volke is nie.   Various other killings took place.

.

MOERANE KOMMISSIE

Dit is skokkend, maar wil graag van die geleentheid ook gebruik maak om met dank dit te erken wat hier rapporteer word in die Moerane Kommissie.   Waardering word uitgespreek teenoor die Kwazulu-Natal Premier Willies Mchunu, wat die Kommissie saamgestel het in 2016 om politieke moorde te ondersoek in die provinsie, veral politieke moorde wat na 2011 plaasgevind het.  Dit is ‘n lywige verslag wat heel omvattende inligting bevat.

Ongelukkig is dit alles deel van die kommunistiese planne ook om mekaar uit te roei, nie net blankes nie.

Die vraag is net, hoekom kan dieselfde tipe inligting nie met plaasboere ook gedoen word nie, want plaasboere word netso stelselmatig uitgewis.

Wat help dit as die Polisiemag al hierdie versoeke tot publiek rig om sake aan te meld, maar daar kan nie sulke tipe van omvattende verslae gepubliseer word nie.   Daar is IEMAND wat agter die moorde sit al vir eeue lank.   Ons sit met moordbendes in die tronke, hoeveel word deur hulle bygedra tot die geweld in ons land?

Natuurlik is en word die grootste sondebok nie hier uitgewys nie – George Soros en sy Open Society Foundation SA bydraes.      Soros is die beherende voetstuk, saam met Lord Renwick in Suid-Afrika.

Enige regdenkende mens kan die ondersoeke verstaan, want meestal is dit swart op swart moorde, maar die fondse wat voorsien word, word almal deur kommuniste gefinansier deur kommunistiese instellings en organisasies.  DAAROM moet ons wegbeweeg uit kommunisme en ook uit die kommunistiese grondwet wat beslis nie vir almal is nie en nog minder demokraties is.  DIT is feite wat ons nie kan wegredeneer nie.  Misdaad is hier om te bly, net soos swart bemagtiging en onteiening, want dis alles deel van die ANC se kommunistiese planne.

Indien elke geval deur die polisiemag aangeteken gehou word, vanaf ondersoek tot en met uitspraak as misdadiger gevang word,  vorm dit ‘n daaglikse, weeklikse, maandelikse en ook jaarlikse tendens en kan presies gesien word, Wie word wanneer en deur wie vermoor.  Dis absoluut noodsaaklik dat alle inligting bygehou word om betroubare inligting te kan weergee.  Statistieke werk en word gemeet en kan genocides bepaal word.  Dit kan selfs die bronne en oorsake bepaal, nie net van slagoffers nie, maar die tipe misdadiger waarmee ons te doen het.  Meestal word daar van “wetenskaplike” studie metodes gebruik gemaak, maar dis heel eenvoudig as jy weet wat jy doen om sulke jaarverslae volledig saam te stel.

>

Moerane Commission

VIDEO MATERIAL (more video’s are available of evidences/witnesses)

IFP leader, Blessed Gwala, has told the Moerane Commission of Inquiry, that all politically-motivated killings which have not been resolved, must be investigated, including the ones that took place before 2011. Gwala has been testifying before the commission, which is probing political killings in the province.
Moerane Commission video 20 September 2018

.

The Moerane commission of Inquiry continues today with testimony from the SACP. The commission is looking into the recent political killings in KwaZulu-Natal.
Communist party evidence
Political killings video Moerane Commission

.

The IFP testifies at the Moerane Commission about political killings in KwaZulu-Natal.
IFP witness about the killings for years in KZN

….

different quotes and articles will follow

KwaZulu-Natal Premier Willies Mchunu established the Moerane Commission of inquiry in October 2016 to look into the underlying causes of political killings in the province from 2011 onwards.    The 424-page report released on Thursday last week contains summaries of the more than 60 witness testimonies from the commission, which ran for more than a year after being granted two extensions.   The report also contained seven pages of recommendations garnered from those who testified and suggestions put forth by the commissioner. All of the recommendations had repeatedly been made before by activists, commentators, civil society groups and ANC members themselves.   In the past weeks, police have made several arrests relating to political killings in the province.  In a case sitting in the Pietermaritzburg High Court, an ANC Councillor was charged alongside five other suspects in the assassination of party activist and former Councillor Musawenkosi Mchunu, who was killed at his home in kwaPata earlier this year.  In another incident, the party’s regional secretary in KwaDukuza, Musi Zondi, was this month convicted of murder for an incident that took place in 2015. He is awaiting sentencing.   A suspect was also arrested this month for the murder of former ANC  youth league secretary-general, Sindiso Magaqa. More arrests are expected in the case.

THE recruitment of criminal elements by politicians to achieve their political agendas, was identified as one of the main contributing factors to the killings of KZN politicians.

This was revealed by KZN Premier Willies Mchunu when tabling the much awaited Moerane Commission of Inquiry report in the KZN Legislature.

He said the report revealed that the killings of politicians was predominantly committed at local level, involving mainly councillors and branch leaders of all political parties.

‘According to the commission’s findings there is clear evidence that being elected as a councillor is perceived to create opportunity for access to resources through tenders and other financial avenues, ‘leading to corruption, crass materialism and conspicuous consumption’.

‘It is for this reason that competition for entry into politics, in particular at a local level, is fierce, and could easily become violent and result in the killing of anyone who is seen as an obstruction.’

Mchunu said there was strong evidence suggesting that in the battle between different factions, manipulation of nominations takes place at branch, regional and provincial meetings, resulting in violent attacks and retaliatory attacks.

The commission recommended investigation and revision of the tender/procurement system and procedures to ensure adherence to the constitutional principles of fairness, equity, transparency, competitiveness and cost effectiveness.

‘In respect of the measures to be taken by the State is to depoliticise and professionalise the public service, as well as to enforce the separation of powers, duties and functions between public representatives and officials.

‘We shall approach the Minister of Police and the Directorate of Priority Crime Investigation regarding the recommended investigation of corrupt activities.

‘The recommendation on the review of the security agencies by an inter-ministerial task force of national and provincial executive authorities shall be referred to the Presidency,’ said Mchunu.

~

Moerane Kommissie

Op 7 Augustus 2018 is die Moerane verslag aan die KZN wetgewer ter tafel gelë.  Dieselfde tipes inligting en verslae moet ook plaasmoorde en selfs ander tipe geweld en moorde, soos taxi geweld uitwys.   Kindergeweld is aan die orde van die dag en dit behoort ook in sulke tipe verslae weergegee te word.  Ons lewe in ‘n baie hoë risiko.  Geen wonder die regering kan of wil niks doen om misdaad te bekamp, net omdat hulle te bang is om sulke tipe verslae bekend te stel.

Hlongwa said the meeting was closed to the media and the public for legal reasons.  He said, while the provincial legislature understood that there was an enormous public interest in the content of the report, the meeting had to be closed because there were serious allegations implicating a number of people who may face prosecution, but have not yet had an opportunity to respond to allegations.   There has also been contestation over whether transcripts from the commission should be made public. Commission head Marumo Moerane has previously said that the transcripts were not being made public because key witnesses could be compromised.   “The transcripts are still embargoed because there are a number of witnesses whose identities should not be revealed,” he said at the time.
Moerane Commission report tabled at the KZN legislation on 7 August 2018

.
The commission, chaired by Advocate Marumo Moerane, SC, supported by commissioners Vasu Gounden and Professor Cheryl Potgieter, heard evidence from the families and friends of victims of the killings, the political parties, the security forces and civil society groupings. The hearings dealt with, among others, the assassinations of former ANC secretary general Sindiso Magaqa and Richmond municipal manager Sibusiso Sithole, both of whom were murdered after the commission had been appointed.  They also heard evidence about the murders at the notorious Glebelands Hostel at Umlazi during which allegations of complicity in the killings in the hostel — where more than 120 lives have been lost since 2015 — and in the murder of state witness Sipho Ndovela at the Umlazi magistrate’s court.
Terugvoer oor Moerane kommissie

Vir een of ander rede word statistieke nie vrylik beskikbaar gemaak nie, en dis juis die Polisiediens wat met hierdie inligting sit in hul stasies, howe wat aanklagtes hanteer en uitsprake maak – REGSBANK.  Waar staan die regsbank en is dit regtig ‘n onafhanklike regsbank as die regters in terme van die kommunistiese grondwet deur die president van die land aangestel word (veral van topvlak af).  GEEN regering kan demokraties wees en hul eie regters aanstel om hulself te verhoor nie.

According to the KwaZulu-Natal Commissions Act, the relevant portfolio committee of the legislature must decide on a way forward with regard to the report and provide formal comment or input to the premier in writing.
This was only about “political killings/murders” –  politieke moorde word ook beplan nes plaas en ander moorde

Look at the sponsored Parliament: Communists – Kommuniste sit self agter die moord en aanvalle in Suid-Afrika

Verskeie organisasies word ook met George Soros se gefinansierde projekte gekoppel – KOMMUNISME en BOLSHEVISME

~

ANC REVOLUTION – MANIFEST
Manifes en Rewolusie van die ANC:   Kommunisme: Bolshevisme

Heelwat weet en ken die ANC se manifes en rewolusie op die punte van hul vingers.  Heelwat buitelandse regerings en media huise ken ook die geskiedenis van die ANC en hul duistere rewolusies en kommunisme  – want hulle het vir jare die ANC gehuisves en gehelp om te kom bomme plant in Suid-Afrika.

Vrae aan buitelandse regerings.  Wie het mandela en al die terreurdade beskerm en gehuisves en hom gehelp via Mosambiek en Mellspark huis – baie EU lande het gehelp en doen dit steeds.

Martin Bosma het dit erken, hy is van die PVV in Nederland en het verskeie kere sy eie regering hieroor aangeval omdat hulle steeds terrorisme voed in suidelike Afrika.  Daar word steeds jaarliks fondse uitgedeel in Afrika om geweld te bevorder.

Die ANC se beleid al sedert 1955 was nog altyd om misdaad te bevorder en rewolusie aan te blaas, veral as dit kan gaan na die blankes toe, wat volgens die ANC verantwoordelik is vir alles wat hier in die land skeefgegaan het.  Jammer om die borrel te bars, alle blankes is nie skuldig aan enige sogenaamde apartheidsondes nie.

~

APARTHEID VERSKONINGS

Die massa swartes (30-40 miljoen) veroorsaak vir eeue hul  eie apartheidsondes en haal dan onbevoegdhede op blankes uit.  Hulle is lief om die skuld voor “apartheid” se deure te plaas, maar veral op ons plaasboere wat selfs hierdie kriminele wat so moord pleeg van voedsel voorsien.

Boere moet begin dink daaraan om net eenvoudig te stop daarmee.   Boere raak betrokke by eie volkseie voorsiening.   Stop voorsien aan die massas.

.

“BACKGROUND / AGTERGROND”

Aparte gebiede is steeds na 1994 in bedryf en dit word in bedryg gehou deur die ANC regering self – en met die goedkeuring van elke kommunis en liberale blanke in die land wat rondom die Kodesa tafel gesit het om die sogenaamde kommunistiese grondwet saam te stel.   Al wat verander het, is ‘n naam.  Gebiede bestaan 100% en inwoners het nie oornag getrek nie.

.

Kortliks – Hansards rapporteer gereeld oor wette en trustgebied, grondhervorming en plase (5000+) wat deur regering opgekoop is, maar weinig of ooit word land of grond oorgedra.  Wat beteken dat die regering hou titelaktes vas en dis niks anders dan NASIONALISERING van grond ( Bolshevisme ) nie.

All Trustland and CPA legislations are available on South African Hansards and on internet.   If you see the financers you can follow their websites and see for yourself it is communism.

Ingonyama Trust wetgewing, waar Ingonyama trustgebiede slegs vir Zoeloe gebruik en besighede is.
Ingonyama Trustland for example, do have their own legislations, Ingonyama Trust and each of those Trusts as well as CPA communities, are only for those communities.

Daar is ook baie ander om op te noem.

Hoe het Trustgebiede ontstaan – dit was REEDS daar, nes dit bestaan het toe Dr Verwoerd dit laat voortgaan het.   Juis om faksiegeweld te probeer beheer en te bekamp en deur hul eie leiers beheer te word soos hulle glo wat reg is.  Daarom was die Tuislande op pad na onafhanklikheid, soos Botswana.  Voor 1910 was dit Reservate en is die Shepstone beleid toegepas vanaf 1854 toe Shaka en Lord Shepstone , ‘n Britse kroon afgevaardigde en nie deur ons nie.   Wat het na 1994 gebeur?   Ons kultuur, identiteit, skole word verswelg deur ‘n magdom, meestal immigrante, want al hierdie Tuislande aka Trustgebiede word steeds bewoon en al hierdie Trustgebiede het hordes skole waar hul hul taal kan laat voortgaan.   Ons moet ook na ons en ons kinders, jeug en nageslag kyk

~

Soros en sy geldsak ( hy is maar een van die finansiers)

Die belangrikste skakel word nooit genoem nie

Kommunistiese legkaart – kommuniste beheer , regeer, maak en finansier die wetgewings om daarmee ons en almal wat nie met hul saamstem nie uit te wis.  Daarom word heelwat “organisasies”, gekoppel aan George Soros gebruik om die “data” kwansuis nou bekend te maak.  Hierdie data is al baie lankal beskikbaar, maar word net nie bekendgestel nie en nog minder weergegee.  Daarom verskil die “getal” moorde van ministers met TAU en ons op grondvloer rakende BLANKE aanvalle en moorde.  Sou hulle hul werk behoorlik uitvoer, dan sal hulle presies kan bepaal wie vermoor wie en wie gaan haal vuurwapens uit ons huise uit.  Hoekom word misdadigers nie vasgevat wat inbreek en vuurwapens steel nie?   Hoeveel vuurwapens word deur die polisiemag selfs gesteel en selfs wapens wat ingegee is, word aan bendes verkoop deur polisie beamptes self.  Kapings dieselfde storie.

3 gedagtes oor “Misdadigers – Criminals (SA)”

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s