Terrorism – Terrorisme

Of dit nou ‘n mens is wat hulle aanval of diere, of doodbrand – terroriste gee nie om nie.   Hulle het dit in die verlede gedoen, nie net een keer nie, duisende kere en doen dit steeds.    Die blanke liberales kan hul gerus verlekker in die gesig hoe ‘n dier ly.  Of dit word afgeslag met geen gevoel teenoor die eienaar nie.  This is what is happening in SA and not being displayed in media or the outside world.

once more in political violence spills over into a but this time they didn’t a met at the farmer but his livelihood. End of last year the leader called for the murder of livestock/ whites and it was said to be only context………..

***

Wat van al ons ander besighede, wat of geplunder word, beroof word, mense wat doodgeskiet word, besighede en huise wat afgebrand word – is alles om ons totaal en al te verdelg – OPDRAGTE WAT HULLE UITVOER.   Besin hieroor.   Dis alles dinge om ons te ontsenu en af te takel.

***

Slagting op plase (John Boon)

Torture of cattle – Marteling van vee

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s