“Funny farm”

*
Dis nie ‘n ware plaas nie, nog minder ‘n grap.  In die hart van Gauteng is hierdie plek, eintlik ‘n hool,  waar sommige mense vasgevang is en nooit uit sal kom daaruit nie.    Dis in Alberton geleë.     Dis eintlik skokkend om die binnekant van so ‘n terrein met ‘n kamera te sien – die realiteit en angsbevange mense.   Mensehandel is deel hiervan en niks is ‘n grap nie, so ook verdowingsmiddels en groot armoede.     Die lewensomstandighede is baie sleg hier en word beheer deur bendes, wat word dit anders genoem.   Slaan die polisie toe, is die wat dit beheer vinnig om weg te vlug, want die hele kamp is onder kamera dekking.  Waar is al die persone wat woonagtig is, se familielede?  Hul menseregte bestaan nie.


*

There is very little that is humorous about life inside the settlement labelled ‘Funny Farm’.

In the heart of suburban Gauteng, there are roughly 130 people living among what Carte Blanche has labelled “outlaws, gunrunners, and child traffickers”.

Here, these criminal masterminds flourish by plotting their misdeeds in nearby Alberton, with home invasions and hijackings being two of the more popular crimes.

The theft of cables also proves lucrative:

Carte Blanche reveals the desperate plight of innocents caught in the crossfire: people who need a safe place but are forced into a life of crime.

With the camp mushrooming on land owned by the Gauteng Department of Education, who should curb the camp’s expansion and clamp down on the criminals who’ve made it their headquarters?

Read more: https://www.2oceansvibe.com/2022/06/15/carte-blanches-terrifying-segment-on-gautengs-funny-farm-video/#ixzz7WOpVgNNn

*


Jun 13, 2022
𝗧𝗵𝗶𝘀 𝘀𝘁𝗼𝗿𝘆 𝗼𝗿𝗶𝗴𝗶𝗻𝗮𝗹𝗹𝘆 𝗮𝗶𝗿𝗲𝗱 𝗼𝗻 𝟭𝟮 𝗝𝘂𝗻𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟮.

In an extraordinary settlement in the heart of suburban Gauteng, outlaws, gunrunners, and child traffickers flourish. They call it Funny Farm – a community of about 130 people where families and their young children live among the criminal masterminds that coerce and conspire to send out gangs to steal cables and stage home invasions and hijackings in nearby Alberton. Carte Blanche reveals the desperate plight of innocents caught in the crossfire: people who need a safe place but are forced into a life of crime. With the camp mushrooming on land owned by the Gauteng Department of Education, who should curb the camp’s expansion and clamp down on the criminals who’ve made it their headquarters?

*

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s