Polokwane, SA – Lizette Deacon and Mother Hettie murdered


The owner of the Ocean Basket restaurant in the Mall of the North and her mother were found tied up and stabbed to death in their car in Limpopo police said.   The bodies of 55-year-old Lizette Deacon and her 70-year-old mother Hettie were found in an abandoned vehicle, said Brig Motlafela Mojapelo.      According to Mojapelo two people were arrested, the 30-year-old worked for the family at their home while the 35-year-old also used to do some work for the family on a part-time basis.   Possibility of immigrants.    May they rest in peace.


*

Mag hul in vrede rus.   Een moord wat plaasvind is een moord te veel.  Hoe lank word daar gesing om ons blankes te vermoor en hoe lankal is daar na ons blankes as paddas in die anc se warm pot beskou wat stadig verhit word – ons word nie net uitgewis met aanvalle en moorde nie, maar ook met swart bemagtiging.  Hou op om vreemdelinge te koester wat terroriste is, wat lewens en besighede /plase vernietig.   

Ongelukkig is dit so, as die doodsvonnis uitgespreek word, hoe sal dit werk – besef mense wat hul vra vir ‘n kommunistiese regering wat die regsbank hanteer.   Wat van ons blankes vir onbenullighede tronk toe stuur, terwyl iemand soos malema vuurwapens afvuur, liedjies sing om blankes te vermoor en eenvoudig niks oorkom nie, hy word skaars vervolg.   Selfs die president en sy voorgangers wat hul skuldig maak aan haatspraak soos om ‘n masjiengeweer te bring om blankes te vermoor of na ons blankes verwys word as paddas wat gekook word (Mandela, Zuma en Ramaphosa).

Doodsvonnis is beslis nie raadsaam onder die SAKP-ANC-EFF-DA bewind wat swart bemagtiging toepas teenoor slegs blankes en teen ons blankes diskrimineer nie.   Wie sal eerste die doodsvonnis kry?   Mense moet regtig mooi hieroor dink.   

Hoeveel moordenaars is steeds op vrye voet of ander wat gevang is, is behoorlik gevonnis of later vrygelaat?

>

Two suspects arrested for the murder of businesswoman Lizette Deacon and her mother Hettie Deacon are appearing at the Polokwane Magistrate’s Court. Police say the mother and daughter were attacked at their home on Friday. Their bodies with stab wounds were found inside the boot of their SUV.

Why do you as white farmer or business person / entrepreneur offer any strangers or even illegals work that stab you in the back and kill you, your family and business?   Those strangers and immigrants are terrorists and do not feel anything for you or your family but will eat your food and plan to kill you all.   Those terrorists and killers are not the first or last illegal immigrants?   Stop the feeding of strangers and specific illegal immigrants in your workplace and farms.

*

Both suspects were arrested by a high level team of investigators led by Deputy Provincial Commissioner responsible for Crime Detection, Major General Samuel Manala. The team was assembled soon after this murders.  The deceased, Lizette Deacon and her mother Hettie Deacon were attacked and stabbed by the suspects in their house. They were later tied up and put in the back of their vehicle. The vehicle was found abandoned next to the R37 road between Polokwane and Lebowakgomo.   The first suspect was arrested at a residence in Mookgophong in the early hours today.   They will appear in court on Tuesday, 15 September 2020.

Second suspect arrested for Deacon murders; duo in court on Tuesday

The 35-year-old suspect will also face a charge under the Immigration Act as he is in the country illegally, the police confirmed.    Various other brutal attackers and killers are illegal in South Africa.

Why do you as farmer or business person offer illegals work that stab you in the back?   Stop it to feed the murders.

Image

*

Met videomateriaal word ook uiting gegee aan moorde van die Deacons, maar ook ander moorde op die platteland.

Deacon murders

*

Bosveld Misdaad Ondersoeke het inligting ontvang rakende die verdagtes,waarna n operasie gehou is deur Bosveld Misdaad Ondersoeke, Provinsiale speurdiens Sapd, Provinsiale opsporingseenheid Sapd, Provinsiale blitspatrollie Sapd en Senyaka Nyaka sekuriteit. Inligting het die span gelei na n woning te Mookgophong waar n verdagte afkomstig van Zimbabwe gearresteer is op 2020/09/13 om 02:45. Verdere inligting is opgevolg te Zebediela en die uitstaande verdagtes is geidentifiseer en word gesoek.

Polokwane mother and daughter murdered

Foto’s van die vermoordes is grusaam gemartel en vermink,
Simpatie aan die hartseer families.

*

“To us, Lizette was more than a boss, she was like family. She would listen to our problems and help whenever she could. She didn’t act like someone who had a position. It’s a great loss to us,” said Gangata, who had worked for Deacon for six years.

*

Deaconmoord: ‘Ons is klaar, ons wil nie meer van geslagsgeweld hoor nie’

*

Deaconmoord

*

Elsie Grobler speaks to Observer journalist, Umpha Manenzhe outside Mall of the North, where people have to share their last respects for the owner Lizette Deacon and her mother, Hettie.

*

Deacon murder: Residents gather for silent prayer at Ocean Basket Mall of the North

*

Limpopo police have launched a manhunt for the suspects who allegedly killed a Polokwane businesswoman and her mother on Thursday. 55-year-old Lizette Deacon, and her 70-year-old mother, Hettie, were murdered at their Welgelegen home.

*

Simpatie aan die naasbestaandes en familielede, sowel vriende en gemeenskap.  Rus in vrede.

Staff lit candles in remembrance of Lizette and Hettie Deacon, who were found murdered on Thursday.

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s