Indians – Malema – Indiërs

Moenie dink die Indiërs is nie ook ongelukkig en baie ontsteld oor hierdie man se uitlate nie.  Hulle word ook koelbloedig vermoor! veral in gebiede waar hul baie saam is.  Selfs in kerke word hul summier vermoor nes voor 1994 dit gedoen is.      Hierdie regering van Suid-Afrika “spog” al sedert 1994, saam die liberaal verligte blankes en ook “radikale Indiërs” om die land aan hierdie rewolusie van die ANC te onderwerp – maar gun nie een van ons lewe nie.  “Demokrasie” se voet.    En dit net vir mag oor lewe, grond en minerale.    Dis hierdie mense wat die land oorhandig het, wat toelaat dat Malema hom uitspreek sonder dat hy vervolg word, want hulle is mos ” teen bo hul eie wetgewings en grondwet verhewe ” – daar is twee stelle reëls op hierdie vlak.   Hulle stook die vuur vir die “paddapot” ,  die sauna raak warm – maak seker daar is niemand van ons binne daardie pot nie.

EFF Julius Malema

***

Indian fellow speaks the truth …. South Africa

***

“Africa ‘one country’ – (like Gaddafi – Ramaphosa)
JULIUS – RACISM ABOUT INDIANS AND WHITES

*

2018

EFF leader Julius Malema accused Indians of being racist and said under apartheid there was a hierarchy of oppression, with Indians above Blacks.

https://www.youtube.com/watch?v=o7FuyMtFeOY

*

The South Africa Human Rights Commission (SAHRC) say they are set to investigate leader of the Economic Freedom Fighters EFF Julius Malema over what has been termed by some to be openly racists comments against Indian South Africans.

***

Julius Malema’s comments on Indians

He’s been accused of stirring up racial tensions by singling out South Africans of Indian descent, and blaming them for underpaying domestic staff. He also lambasted them for “aligning with whiteness”:

“We know that our fathers and mothers who are domestic workers are paid nothing by the fellow South Africans who happen to be of Indian descent.”

“There will be no unity between blacks and Indians until they rework their mentality that they are closer to whiteness. They are not closer to whiteness, they are black and we are all victims of apartheid.”

Julius Malema

Juju’s strained history with the Indian community

This wouldn’t be the first time Malema has targeted the Indian community. He told a rally in February 2018 that he thought they were “worse than Afrikaners“, managing to upset two racial groups in one sentence.
***

March 2019 – EFF leader Julius Malema has again fired a salvo at the members of Indian communities, accusing them of exploiting African people.   Malema was addressing thousands of his supporters who gathered at Chatsworth Stadium, south of Durban, during an EFF election rally on Sunday.  “We know that our fathers and mothers who are domestic workers are paid nothing by the fellow South Africans who happen to be of Indian descent,” he said.   He added that there would be no unity among Africans and their Indian counterparts if Indians did not “rework their mentality that they are closer to whiteness”.
EFF leader Julius Malema has again fired a salvo at the members of Indian communities, accusing them of exploiting African people.  Malema was addressing thousands of his supporters who gathered at Chatsworth Stadium, south of Durban, during an EFF election rally on Sunday.   “We know that our fathers and mothers who are domestic workers are paid nothing by the fellow South Africans who happen to be of Indian descent,” he said.   He added that there would be no unity among Africans and their Indian counterparts if Indians did not “rework their mentality that they are closer to whiteness”.  “They are not closer to whiteness, they are black and we are all victims of apartheid.  He said that if the EFF took over the province it would industrialise eThekwini.   “We want to make sure that everybody benefits from all the resources of KZN. It must not be a few minorities who are active economically with the exclusion of our people.
https://www.iol.co.za/news/politics/effkznrally-malema-attacks-indians-over-domestic-workers-salaries-20069101

 

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s