Japanese Opinie: Swartes is gevaarlik

Hierdie opinie is beslis nie rassisme nie en kan ons in Suid-Afrika gerus kennis neem van so ‘n eerlik en opregte opinie.  Daar was al voorheen ook soortgelyke uitsprake, veral oor geweldadighede wêreldwyd.

Die opinie wat hier uitgespreek word is reguit en enige persoon in die straat sal dit kan verstaan.   Met so ‘n opinie hoef mens nie net saam te stem nie, want alles wat hy noem is feitelik korrek.  Dis 100% wat ons vandag in Suid-Afrika ervaar en dis presies wat in Zimbabwe ook gebeur het.

Dit gaan nie oor enige ras as sulks nie, en soos hy dit ook gestel het, baie duidelik dat daar net altyd een ogig gekyk word na sake van belang, veral menseregte en skending van menseregte is wat slegs eensydige rassisme is.

Japan regering en hul inwoners kan hul baie gelukkig ag hulle het nie die probleem wat ons in Suid-Afrika het nie, maar glo dat hy nie net spesifiek van Suid-Afrika praat in sy opiniestuk nie, maar dat dit wel Suid-Afrika se bewoners insluit.

Hy maak  video’s oor dit waarin hy glo en word aangemoedig om daarna te luister.   Natuurlik sal die wat “beskuldigd” voel, geaffronteerd voel juis omdat iemand anders die dade veroordeel.

Thank you for your opinion!

Statistics have shown that black people on average commit the vast majority of crimes when compared with other races like whites, Hispanics, and Asians. Especially when it comes to homicide. Despite these factual numbers, Social Justice Warriors take time out of their grueling days of getting fat and watching erotic anime to go online and tell everybody about how triggered they are and about how the numbers are “fake news.” The bottom line is, when liberals are presented with facts, they run for the hills.

“The black people I’m talking about in this video are NOT all the entire black people, but only the black people who have toxic mindsets (ex. believing white privilege, systemic racism, advocating black lives matter, etc). I know there’re so many other black people who are not like them. I’m NOT talking about them in this video.”
Japanese opinie oor swartes

Advertisements

Lewer kommentaar

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s