Roodeport protest about RDP housing

20 September 2019 – According to one of the community leaders on the scene, the main reason for protesting today is the ongoing issue of housing in Roodepoort Central.
Wanneer daar verkiesing is,  daar was in 2019 een, word daar maar net eenvoudig weer vir dieselfde politieke party gestem wat nie hul beloftes van huise nakom nie.  Wie se skuld is dit?   Dit is nou maar een ding in die gene om alles te ontwrig, te plunder en af te brand.   Wat het die straat of voertuie wat daar ry te doen met die regering, hoekom stem mense dan nog vir die ANC – DA of EFF of wie oor hulle is?   Hierdie straat terroriste blok besighede van inkomste.

A government report has suggested that beside a battle with limited resources, an influx of international migrants has put further strain on Gauteng’s services.  Migrants and illegals are running through the whole of South Africa.
South Africa – Illegal immigrants .. .. ratepayer opinion

*

The Roodepoort CBD is currently under complete shutdown as protesters took to the streets.   Several roads blocked with rocks and burning tyres, delays in traffic are evident on Albertina Sisulu Road, Van Wyk Street, Maré Street and Dumat Street.

According to one of the community leaders on the scene, the main reason for protesting today is the ongoing issue of housing in Roodepoort Central.   The community is complaining that they are made perpetual property renters and the government is only interested in providing RDP housing for townships and not considering the back-room dwellers in urban areas.   The protesters claim that the government is not listening to them and that they are simply ignored – this after putting them in power.    Most businesses did not open their doors  but the community leaders assured them that the protest action is not an attack on businesses and foreign nationals.   A few police vehicles and JMPD officers were visible on the scene and a few more arrived later as the protest intensified up Albertina Sisulu Road.

https://roodepoortrecord.co.za/2019/09/20/roodepoort-cbd-protest-over-housing/

Roodepoort CBD protest over housing

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s