Obsessies – Draadkarre – Kaskarre

Sommige mense is net ongelooflik met hul obsessie teenoor blankes in Suid-Afrika en ook in ander lande. Hulle hou nie van iets wat deur blankes gemaak word nie, maar hoekom ry hulle met motors wat deur blankes gemaak word, of hoekom gebruik hulle die paaie as hulle so onverskillig daaroor. Hoekom is hulle selfs in die parlement vandag as daardie geboue almal deur witmense geskep is?   En dan kom menseregte organisasies en noem dit nie rassisme nie (soos met malema).   Daar is oplossings en natuurlik moet ons self kyk na hierdie metodes van vervoer want dit bespaar baie aan brandstof en hou mens in dieselfde tyd fiks en gesond.

Image may contain: text

Daar is ‘n ander waarneming wat nie vir ons geskets word deur die media of selfs deur hierdie persone nie.  Watter swartes is dood op die paaie wat nou weer blankes se skuld is – is dit nou etniese swartes of is dit immigrante wat dood is en is hulle regtig dood aan motorongelukke?

***

Some people are just incredible with their obsession with the white peoples in South Africa and also in other countries.     They don’t like anything made by whites, that is cool to use it on a daily basis.   Why do they drive with cars made by whites or why do they use roads  if they feel so unsecure about that.   Why are they even in parliament today if those buildings were all mostly created by white people?

***

This following is even worse than the first one.   But there are very good news,  there are solutions and recommendations, they must look into that and use that as well.   They don’t have to use any building or any clothes made by whites in South Africa.

Image may contain: text

***

It was bad in Mocambique and everybody feels sorry for the big loss.

Power of Idai cyclone – Beira

Mozambique-Zimbabwe – Idai – rescue

https://www.thesouthafrican.com/cyclone-idai-sa-military-pilots-save-survivors/

***

Daar is egter ander oplossings – hulle hoef nie die paaie te gebruik nie, hulle moet net slim wees en hul eie voertuie en paaie maak en nie vergeet om te onderhou wat by die draadkarre pas.   Hulle kan mekaar na hartelus stamp nes hulle wil sonder enige lewensverlies.
There are solutions to keep yourself safe – make your own cars and build your own roads and buildings.

Related image

***

Image result for draadkar

***

Related image

Glo dat elkeen verlang na ons sorgelose kinderdae om hierdie modelle te kon gebou en geniet het, asook kaskarre.   Met die verhoogte brandstofpryse mag dit dalk die toekomstige vervoer wees en ons voorland.

Image result for kaskar foto

***

Related image

Advertisements

Lewer kommentaar

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s