Gemaskerdes en Opregtes

Heelwat blankes wat voorgee hulle gee om oor  moorde, aanvalle en verkragtings van ons blankes in stede of op plase, is soms moeilik om te onderskei tussen die Opregtes en die ander wat ‘n gemaskerde beeld dra om hulself en hul eie sake en selfs sakke te bevoordeel.   Dus word die realiteit ingespan vir die gemaskerdes om hul eie liberale organisasies beter te kan bevoordeel.  Hulle sal ook nie skroom om die waarheid so effe te verdraai en as leuens af te maak nie.    Indien van die gemaskerdes wel weet ander weet van hulle, leef hul in totale ontkenning oor die werklikhede wat hul omring.  Sien die twee stoele hier teenwoordig, of dalk nog meer, waarop gesit word.

Picture


October 2018
Bykomende inligting

Luister na Bratley se video opname van 2016 ( In his video, onwards from 2:45 – he told the people he was 14 years old in 1988)
Die WIT leuen van 1988

An alarming, personal account of the Strijdom Square massacre in Pretoria, South Africa (1988) as witnessed by Bradley Steyn as a young boy. The first public discussion given by Bradley Steyn of this horrendous event that took so many innocent lives. Filmed by Mark Fine October 1, 2016 [hosted by Bill Baren, Los Angeles] Materials from the forthcoming novel “The Boy In the Square” by Bradley Steyn & Mark Fine.

Daarteenoor is daar ‘n hele geskiedenis oor sy loopbaan en ondervinding in veral die vloot.

1989 in die Vloot – in the Navy
Bradley Dion Steyn was born in Pretoria, South Africa during the height of the anti-apartheid struggle.   Bearing witness in his late teenage years to the 1988 racism motivated active shooter massacre on Strijdom Square in Pretoria. This was the first of many drastically formative experiences related to the Apartheid struggle that he would endure. Once a member of the South African Navy, Steyn was briefly involved with the much-feared security police infrastructure of The National Party Apartheid government. Soon, after realizing the righteousness of the rebellion, he made his contribution to the Anti – Apartheid struggle as a deep cover Caucasian operative within Mandela’s uMkhonto weSizwe (Spear of the Nation ). Department of intelligence and security DIS

Experience and Education
At Linkedin Bratley Education/Experience
bratley vloot

~

VOORHEEN OOR BRATLEY STEYN

Alle inligting dui aan volgens sy webtuistes dat hy steeds betrokke is by die ANC.  Besluit maar self daaroor.   Speel hy ‘n dubbelrol hier, boeke word steeds as Aktivis uitgegee op sy verskeie webtuistes? en word fondse aangewend vir wie – vir sy eie besigheid?  Nugter alleen weet hoe iemand dit kan aanwend waar ‘n moord gepleeg is.

~

WAT IS BRADLEY “HAWK” STEYN SE STORIE?
Front Nasionaal SA
Front Nasionaal Facebook – neem deel aan gesprekke

‘n Videogreep op YouTube deur Bradley “Hawk” Steyn is reeds 51 535 keer gekyk sedert Saterdagaand. In hierdie videogreep vertel hy op emosionele wyse van die wrede plaasmoord op ‘n familielid by Nelspruit en versoek mense wêreldwyd om hulle regerings te nader en te versoek om druk te plaas op die Suid-Afrikaanse regering om misdaad te bekamp.

Nou is daar egter vraagstukke rondom die persoon van Steyn.

Beweringe word gemaak dat hy inderdaad gewerk het vir die ANC se militêre vleuel, Umkhonto we Sizwe as spioen en dat hy tans besig is om ‘n dokumentêre program te vervaardig oor sy lewe met die ANC in samewerking met die Amerikaanse akteur en rolprentvervaardiger, Kevin Costner.

‘n Paar vrae duik onvermydelik op:

As Steyn werklik ‘n ou MK man was, waarom gebruik hy nie sy kontake binne die ANC om die kwessie aan te spreek nie?
Is dit nie eenvoudiger om Costner so ver te kry om liewer ‘n dokumentêr te maak oor die ware situasie rondom plaasmoorde nie?
Hoekom spreek Steyn hom nou uit, eers nadat die pyn van plaasmoorde in sy eie familiekring plaasvind?

Uit die aard van die saak het ons enorme simpatie met enige persoon wat familielede verloor deur plaasmoorde. Maar dan vra ons ook: Moet jy nie dalk ‘n video die wêreld instuur om te sê: Ek het ‘n fout gemaak om my in te laat met ‘n Kommunisties geinspireerde terroristebende en nou betaal my eie vlees en bloed die prys daarvoor?

Image may contain: text

Image may contain: text

Image may contain: 1 person, text, outdoor and nature

Image may contain: 1 person, outdoor and nature

Fonds gestig

a2.PNG

~

Wie het nog nie die tragiese moordverhaal geluister soos oorgedra deur die “HARTSEER” woorde wat geuiter is teenoor Bosman wat vermoor is.

Steyn en MK – Mandela

Bradley Steyn verkondig hier die ANC se “Freedom Charter” op sy Facebook blad.
No automatic alt text available.

Steyn en sy verbintenisse met ANC en MK

Image may contain: text

No automatic alt text available.

~

With Mandela when he was part of the ANC and their terrorism in South Africa

Steyn and his “books” about ANC and apartheid

Early on in my career, I was briefly involved within the security infrastructure of the National Party Government. Later, I joined the Anti-Apartheid underground movement as a deep cover operative within Nelson Mandela’s African National Congress. This being MK Umkhonto we Sizwe under the DIS (Department of Intelligence and Security Command).

I have recently authored a book titled “Undercover with Mandela’s Spies, the story of the boy that crossed the square”. Along with my writing partner Mark Fine, I wrote the book based on my early life, which was published by Jacana Media. Currently in post-production, is a documentary. It is directed by Annie Costner Cox and produced by Kevin Costner, in conjunction with SoundOff Films and Mark Gillard’s BlackShirt Creative. We tell the story along with other inspirational stories.

_

QUOTES FROM HIS WEBSITE

Bradley Steyn Owner of Africor Integrated Security Solutions

Bradley Steyn is the Owner of Africor Integrated Security Solutions (ISS) is a BEE South African based and registered CC that provides support services and products to international corporations and entities with interest in Sub Saharan Africa. (BRIC-Africa trade)

Africor provides complete security, logistics, support and consulting services to individuals, industries and organizations operating in Africa. Our unparalleled local expertise is matched by the strength, sophistication, resources and skills that operations in Africa demand.

Africor International is offering advanced security development and training Seminars (Government/Military/Police Units) across the African continent starting April-September 2011

Africor is interested in hearing from exceptionally qualified individuals with skills and experience in a variety of disciplines.

Africor Worldwide continues to provide mission support training services to government agencies all over the world.  Times have changed and we understand that some countries have limited levels of experience in dealing with terrorism, unrest and relevant security threats at a world class tactical level.  We will partner with you and your country by coming directly to you, to help minimize your out of pocket expenses and build for you a fully operational government/ military/police or counter-terrorist unit.  We offer the most comprehensive and advanced tactical security training doctrines for carbine, pistol, tactical entry Worldwide.

Our training methodology is derived from a combination of South African, British, American and Israeli security forces

Training Seminar syllabuses offered:

•           Riot control

An intense 30 hour training course designed to prepare graduates to professionally perform riot control in high risk areas.

•           High Risk Security Operations

An intense 30 hour training course designed to prepare graduates to professionally perform special operations in high risk areas. Special Forces tactical carbine.

•           PSD (Protective Security Detail)

An intense 30 hour training course designed to prepare graduates to professionally perform Protective Security Details in high risk areas. Tactical carbine.

•   Counter Terrorism Operations

We will assist your government in building a world class fully operational Police or military counter-terrorist unit. Tactical carbine and pistol.

•           Advanced Defensive and offensive tactical driving (on road and off road)

•           Hand to Hand combat

Seminars are fully custom tailored to your Governments needs including the following syllabus:

•           Protective Operations, Details and Formations

•           Escape from Captivity

•           Tactical Medicine

•           Tactical Shooting

•           Countering Ambushes

•           Defensive Tactics

•           Suicide Bombers, Car Bombs, IED’s and Alarms

Mr. Steyn  is very well organized and experienced at managing and delivering complex task objectives and budgets for Government and private sector clientele.   He specializing in risk management. and geopolitical issues in correlation to business, security and defense matters, and their regional implications in high risk environments. In addition to business development and procurement within the Defense, security and African resources sectors.

~

Who is Bradley Steyn

Bradley Steyn provides  Best security Service  and specializing in risk management. and geopolitical issues in correlation to business, security and defense matters, and their regional implications in high risk environments. In addition to business development and procurement within the Defense, security and African resources sectors. There are many different types of building throughout the country and these properties all have different purposes; some for business, others for leisure and some just to put a roof over our head while we rest. This article will discuss some types of premises that can benefit from using integrated security solutions as a way of protection and security.

Commercial premises are often used to store large amounts of goods or hold a lot of very expensive equipment which is used to make these goods. It is obvious just by saying that the contents of these type of buildings is likely to be expensive that there is a clear need to make sure everything is kept securely inside and there is minimal risk of items being stolen or damaged by people who might want to cause of problem for others to make a quick gain for themselves. Using integrated security solutions is a good way to rest your mind in the knowledge that everything you might have worked really hard to make or purchase is kept in as secure a place as possible.

Most people tend to work in the day and this means that sometimes there might not be anyone around an industrial property in the evening or at night. As a result of this it is obviously important to have certain security measures in place. It can be expensive for businesses to employ extra security staff to look after the property and the content it has inside. To avoid this continuous cost integrated security solutions can be put in place as a one off cost to the business but to provide support for a long period of time.

Lots of people in business run shops as their way to earn a living. Although all shops should use some sort of security system, some might need higher quality solutions in place depending on the type of product sold in the shop. A convenience store is likely to have a large amount of fairly cheap products which are sold in high volumes. On the other hand a jewellery store is likely to have goods that are sold less frequently and that are far more expensive. Both of these type of shops would benefit from having security measures in place for when the staff or owners are not around and the jewellery shop would probably benefit from having higher quality integrated security solutions in place because it is unfortunately a type of shop that is targeted in burglaries for a quick way for people to steal large amounts of money.

There are so many types of shop these days ranging from sweet shops all the way to tailored suit shops and it is clear to see there is a need in current society for security solutions to meet the needs of these businesses.

Africor provides ethical security solutions to individuals, industries and NGOs. Our executive team includes ex-military, law enforcement, and industry professionals with decades of experience on the African continent and in international theaters. Africor’s integrated, scalable security services allow our clients to operate in Africa under optimized circumstances and with maximum confidence. Mr. Steyn is very well organized and experienced at managing and delivering complex task objectives and budgets for Government and private sector clientele.  To know more about Bradley Steyn please visit here: – http://bradley-steyn.blogspot.com

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s