Arnold Schwarzenegger attacked in South Africa

WAS HIERDIE ALLES “NET ‘N STAGE” – HOEKOM HY SO BEHEP MET “SELFIES”
Soos te wagte,  berig die media dat ‘n persoon wat iemand so in die rug skop,  ‘n bewonderaar (fan) is.  Dit stink soos ‘n muishond, die skopper is netso min ‘n bewonderaar as wat daar ‘n man op die maan is.   Die skopper moet al die mediese kostes dra om te kyk of Arnold seergekry het.    Sommiges sal of hul veiligheid wat alreeds heelwat is, moet opskerp of andersinds wegbly uit die moordlustige land.    Former bodybuilding champion and actor Arnold Schwarzenegger (71) was attacked by a fan at the Arnold Classic Africa Festival in Sandton.    In a video that was widely shared, the man can be seen running towards Schwarzenegger before jumping and kicking him from the back.

Arnold Schwarzenegger attacked with flying kick at Arnold Classic in South Africa

The man who’s best known as the ‘Terminator’ was pushed to the crowd.  Schwarzenegger, the founder of the intercontinental festival, was in South Africa for the multi-sporting event which was one of the biggest of its kind in Africa.   Security guards have removed the man from the venue at the Sandton Convention Centre.   The director of the Arnold Partner for Africa Wayne Price said the former bodybuilding champion was not hurt.     “It was all dealt with immediately by the security team, the on-site security and also the police that was also on site. There was no problem. Arnold was not injured at all, as you can see in the video he is smiling later.”

***

A little later this afternoon, Schwarzenegger greeted fans in Sandton.

Een gedagte oor “Arnold Schwarzenegger attacked in South Africa”

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s