DA and racism

Is there a difference?   no – the DA political party is exactly the same as the ANC and EFF – their members of parliament and supporters are not against B-BBEE or land reform – why should they be different, even if they  control the “Western Cape Province” – they are still under the national control of the ANC, the constitution and legislation they (DA) are in agreement to.  The DA political party is not my future, because I am white – they are against all white’s future’s in this so-called democracy (rather mixed rainbow nation that they have tried created since 1994).  Since day one and since Mandela signed the first BEE legislation, they (the DP too) were also involved with the writing of the constitution that is against the whites minority in South Africa.

Stem vir ‘n VOLKSPARTY – stem Front Nasionaal – vir ‘n mandaat vir selfbeskikking.

Related image

Daar is geen verskil tussen DA – ANC of EFF.  Al bestuur die Demokratiese Alliansie (in ‘n koalisie met ander partye die Wes-Kaap of metro’s waaroor hulle spog, bly hulle steeds onder die meerderheidsregering en ANC.  Dieselfde nasionale wetgewing wat geldig is vir die nie-ondersteuners is ook van toepassing op die ANC of die koalisies.  Wetgewing en bywette op munisipale vlakke val steeds onder die ANC en parlement se wetgewing, die grondwet wat in 1994 deur FW de Klerk onderhandel is met ANC, Slovo en ander kommuniste, wat ons blankes ekonomies ontmagtig.  Dit gaan nie maklik verander nie, die blou (DA) been en rooi (EFF) been gaan nie verdwyn nie.   Vorm koalisies met die spul kan net sowel beteken dis ‘n koalisie met die ANC.

Lees en bestudeer die Demokratiese Alliansie se beleidsdokumente – dit is aanvullend en onderhewig aan die Nasionale wetgewing wat bepaal word deur die 3 grootste partye, ANC, DA en EFF.  Moenie mislei word deur soetsappige beloftes in die wandelgange van die publiek nie, want daar word openlik gelieg oor baie sake.  Veral swart bemagtiging en gelyke geleenthede.

Gaan stel ondersoek in oor wie en wat die kastige voorafbenadeeldes was, want daar was nie.   Alle tuislande het voorheen (1950-1994) baie goeie ontwikkelings gehad asook werksgeleenthede, grensnywerhede was opgegebou waar baie kon werksaam wees.  Vanaf 1955 is skole ge-erf en baie nuwe skole is na dit opgerig vir onderrig.  Daar was stemreg in die tuislande.  Dis dieselfde gebiede waar daar vandag Trustgebiede is, al wat verander het, is die naam : Tuislande het Trustgebiede geword en grondeise val onder die CPA wetgewing.

***

One of their policies stipulated against the whites and are in line with THEIR constitution and legislation.

Die DA het verskeie beleidsdokumente …

DA Policy on Labour
December 2013

Image may contain: text
Die DA politieke party ontken maklik en in die openbaar hulle is nie rassisties nie, wat wys hoe openlik hulle leuens verkondig, omrede hulle dieselfde is as die ANC wat ook erken hulle is nie rassisties nie. Hierdie is nog ‘n uittreksel uit ‘n beleidsdokument van die DA van 2013. Gaan oor “arbeid”.

The DA political party is also the same as the ANC and have double standards , especially in the public to get more votes from the white people.

Image may contain: text
***

 

Die DA Politieke party gaan nog ‘n stappie verder as die ANC, wat baie mense miskyk. Veral indien hulle aan bewind sou kom. En al kom hulle net in WK in, gaan hulle steeds onderworpe wees aan dieselfde B-BBEE en onteiening as die res van ons.
Onlangs het DA leiers dit genoem as ek reg onthou het Zille dit ookal genoem, dat hulle EE en BEE steun omdat dit alle partye bevoordeel. Hoe kan iets wat aan Afrikaner behoort weggeneem word en 51% aan Swart gegee word en dit word be*&^% soos nou met Eskom en Munisipaliteite, wat ook onderhewig is aan B-BBEE.
Wat ‘n grap – hulle slaan hul naam nog verder met ‘n boomstomp nie eers met ‘n plank nie.
Daar was genoem deur Maimane dat daar in 25 jaar net gesorg is vir die ryk SWART/khoisan of blanke elite met die huidige B-BBEE /EE (Employment Equity) – en dat die regte “agtergeblewenes” vir nog 25 jaar nooit bevoordeel is nie, maar dat dit sal aangaan en hierdie wat kwansuis nooit bevoordeel is, van toepassing wees om hulle op te hef.
Dus sal B-BBEE verder omskryf word en verseker nog 25++ jaar verdra moet word om die res te bevoordeel en dit sluit nou die Chinese (Brics) Indië in, want hulle is swart verklaar maar was deur die ANC uitgenooi om hier aansoek te doen vir werksgeleenthede en natuurlik die res uit Afrika.
Die feit dat meer as 28 miljoen swart en khoisan in die ou Tuislande wat nou Trustgebiede genoem word, reeds verryk is in 25 jaar tel mos nie, gerieflik vergeet die DA lede wat al hierdie Trustgebiede en CPA vergaderings bywoon in Parlement. Die feit dat daar oor die 8000 tradisionele swart en khoisan leiers is wat voordeel trek, tel ook glad nie.

Image may contain: text

***

Hier is hul beleid oor kwotas …. vir die wat gewonder het … moenie dink die DA is anders as die ANC of EFF nie.

Image may contain: text

2 gedagtes oor “DA and racism”

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s