Eskom media statement Feb 2019

 

Eskom said in December 2018 that South Africans can expect more power cuts over the next twelve months.   During this period maintenance will be taking place on the power systems, and other issues will be addressed like a diesel shortage and low water reservoir levels.   But the power utility has given the assurance that this doesn’t mean load shedding will occur every day.
Gaan alles oor geld – waar is al die korrupsiegeld heen en wanneer word dit eendag teruggekry en wat word van die skelms wat so steel?   Wanneer gaan al die diefstal wat plaasvind en gratis gebruik of afgeskryf, hierdie inwoners moet totaal en al in die duister wees tot hulle betaal – ons almal betaal.

Image result for kerslig loadshedding no lights

Media statement – Load shedding  February 2019

3 gedagtes oor “Eskom media statement Feb 2019”

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s